Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ta praca sie oplaca?

Polecane posty

Gość gość

odkurzanie, mycie podlug, prasowanie, zajmowanie sie , gotoanie dzieckiem, wychodzenie z dzieckiem na dwor, poukladanie wszystkich niezbednych rzeczy ktore leza w domu. wszystko to wykonowane co dnia od ponied do piat w godzinach od 6 rano do 17, za 750 - 850 zl ( zalezy od miesiaca)

Gość gość
lepsze to niż nic :)

Gość pieknapupciaicycuszki
moze i racja ale oplaca sie?

Nie opłaca się zupełnie. To jest więcej niż praca na cąły etat. Ponad 8 godz! A to co proponują to nie jest nawet najniższa krajowa. Co za wyzysk.

Gość etrnmsyrmkrs
nie opłaca się. ja zajmuję sie tylko dzieckiem, w domu nic nie robie, nie interesuje mnie sprzątanie owszem jak dziecko coś tam porozwala to sprzątne ale nic nie odkurzam ani nie myje. wychodzę z dzieckiem na dwór i zajmuje ise nim w domu, nakarmie (obiad mam przyszykowany) dostaje ok tysiąc zł w zależności ile godz z nim siedzę bo raz np 5 godzin dziennie a raz 8 ale więcej niz 8 nie mam

Gość Kasia44
Za taką kwotę powinnaś zająć się wyłącznie dzieckiem.Jeżeli chcą mieć gosposie niech zatrudnią oddzielnie drugą osobę.Czy będziesz zarejestrowana u nich? To jest wyzysk człowieka i pod żadnym pozorem nie powinnaś się na to zgodzić.W jakim wieku jest dziecko?

Niech się bujają, nie pozwól się wykorzystywać.Opieka nad dzieckiem i nic poza tym.Pranie, sprzątanie to jest rola gosposi, a nie niani! Powinnas pokazać tej paniusi co ludzie piszą tutaj na ten temat.Jak można być takim bezczelnym?!

Gość gość
Oczywiście ze się nie opłaca! Również uważam ze to wyzysk

Gość gość
Wolałabym być bezrobotna, niż siedzieć tyle godzin ,robiąc wszystko i to za taką płace.

Gość gość
Czysty wysysk. W Warszawie wiecej dostaje sie za sama opieke nad dzieckiem, bez gotowania, sprzatania itd, i czas nie przekraczajacy 8h dziennie...