Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika12345667890457

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Cześć dziewczyny muszę się kogoś poradzić! ostatnio gdy wzięłam do buzi penisa to chłopak miał wytrysk, po 1-2 zaczęliśmy współżyć, ale do wytrysku nie doszło, nie zabezpieczyliśmy się i trwało to ok tylko 2 min bo obaj się wystraszyliśmy. boje się, ze jestem w ciąży. stało się to 2 tyg temu i mam mdłości lekkie i jestem śpiąca, bolą mnie piersi. okres miałam 30 maja wiec mam mieć dosłownie za kilka dni, ale strasznie się boje. jak myślicie jest taka możliwość, ze jestem w ciąży?

Gość gość
skoro w buzi był wytrysk to na 100% jesteś w ciąży. Ale pamiętaj że dziecko wydostaje się ta droga która się tam dostało.

mogę być czy raczej nie mogę? boje sie, ze plemniki z tamtego wytrysku przeżyły

dzieki troche mnie uspokoiłaś

dzieki troche mnie uspokoiłaś

Teoretycznie możesz być w ciąży. Praktycznie raczej mało możliwe. Dlaczego się po prostu nie zabezpieczysz?

to był mój pierwszy raz i bardzo spontaniczny.

Gość gość
cionża jak nic. tylko jak wytrysk w budzi, to pozamaciczna!

ja tu szukam pomocy, rady.. wiec raczej to śmieszne nie było, wytrysk miałam w buzi ale po 2h doszło do współżycia i boje się, ze jakiś plemnik przeżył, jeśli chcesz się wyśmiewać z z cudzych zmartwię, problemow to proszę WYJDŹ

myslisz, ze jest taka mozliwsoc? przecztaj pierwsze zdania co napisałam wyzej,. co o tym myslisz?

Oczywiście, że jest taka możliwość. Czy nie jesteś świadoma tego, że za każdym razem kiedy współżyjesz może się to skończyć ciążą? Albo czymś gorszym - chorobą weneryczną? Tak jak pisałam - jest małe prawdopodobieństwo, ale jest. Wróżką nie jestem i w macicę ci nie zajrzę, więc nie wiem czy jesteś w ciąży czy nie. Pozostaje ci tylko czekać do dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test (jeśli ona nie wystąpi). Najpierw dorośnij, a potem uprawiaj seks "na spontana", a przede wszystkim poczytaj sobie o podstawach rozmnażania i antykoncepji.

Gość gość
jesli do stosunku doszło w okolicach owulacji - możesz być w ciąży, nawet jeśli nie było wytrysku. biologii w szkole nie miałaś?

Gość gość
czy rozmnażanie dopiero będzie w 2 klasie gimnazjum?