Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

konkurs

Polecane posty

Fiku nie mow tak, bo bedzie mi przykro. Mam nadzieje, ze przyjdziesz do Empiku na moj wieczorek autorski. Masz u mnie jeden egzemplarz za friko po starej znajomosci.

Gość gość
"flaki"

Za kilka lat bede sie sprzedawal jak Grisham i bedziecie sie chwalic znajomym, ze mnie znacie z kafeterii.

naszczescie Salut brunetem nie jest :) macius ,jednak dyzio marzyciel

Ty Maciuś masz zadatki na dołączenie do grona kafeteryjnych prawiczków, ta sama mentalność i hipokryzja.

bociku a i lysym tez moze sie okazac :D x macieju i cale szcescie,ze za marzenie nie karaja bo bys chlopaku juz siedzial z korona na glowie pod wysokim napieciem i bylbys "Krolem Maciusiem" :D

Gość gość
"Przygody Macieja geja" :D

Nigdy. Zawsze bede chodzil z glowa w chmurach i 5 cm nad chodnikami. @gosc: biorac pod uwage obecne trendy, to moze bym nawet dostal dotacje z Ministerstwa Kultury i pewny kontrakt wydawniczy z jakims duzym wydawnictwem. A wtedy witajcie Empik, Amazon i Merlin. Witajcie willa z basenem, jacht i zegarki po 30 tys zl.

zyczylbym Ci powodzenia bociku ale zwazywszy ile czasu to trwa to pokrece glowa z politowaniem:)

smiem jednak twierdzic,ze jednak bledy sa zmien informatyka daje slowo,ze jest lysy :D

no wiec jak informatyk co Cie stworzyl jest "tym" brunetem to na co ty czekasz? :)