Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leon_KR

Gdzie są te wierne i uczuciowe kobiety?

Polecane posty

co za typ....wierne kobiety ? to powinno byc wpisane do slownika jako oksymoron :P

Gość gość
Leon Zawodowiec:D

Gość gość
kobiety i wiernosc dobre sobie :D

Gość gość
mezczyzni i wiernosc,dobre sobie:D

Gość gość
5 km od Pszczyny:P. Przynajmniej jedna jest na prawdę wierna i uczuciowa:D

Gość autorze te wierne mają
dosyć facetów-kretynów;) wiem, ze swojego doświadczenia niestety:( jestem wierną, oddaną kochająca kobietą, ale w swoim życiu byłam tyle razy podrywana, zaczepiana na ulicy, na imprezach, na spacerze, a autobusie itd. że na samą myśl o związkach niedobrze mi się robiło. Rzadko zdarzał się facet godny uwagi, albo był w fatalnym wyglądzie, ale starałam się nie uprzedzać jak taki do mnie zagadywał, a jak zagadał to gadkę miał tragiczną, a jak był naprawdę przystojny to z gadką też kiepskawo:/ moje koleżanki zawsze uważały, że mam coś z głową bo ja mówiłam "beznadziejnie się z nim gadało no i nie miał niczego co by mnie w nim pociągało" a one szczebiotały "chyba żartujesz, przecież to jest przystojniak!"...widocznie im zależy na byle jakim facecie, mnie na takim, że jak się do mnie odezwie to od razu poczuję tą więź, motyle i będę mogła z nim przegadać całą noc;) ogólnie też nie byłą dostępna z racji innych zachowań facetów - tych, których znałam, mieli dziewczyny, narzeczone, mieszkali już z innymi, np.na studiach uchodzili za wzorowych wiernych facetów, a miałam kilka sytuacji, ze CI wierni nie potrafili jednak tacy być i męczyli mnie smsami o spotkanie, choć o rozmowę, że im w głowie zawróciłam itd..:/ dla mnie żałosne i za każdym razem stwierdzałam "nie chce faceta bo po co mi taki "wierny" tylko z pozoru, który tak naprawdę będzie mi robił to samo:/ i tu znowu moje kumpele szczebiotały, że chyba na głowę upadłam, że taki fajny facet no i że ma kogoś i jest w stanie to zaprzepaścić dla mnie i że to takie super, że woli mnie a nie narzeczoną czy dziewczynę, a mnie to nie kręci:/ mnie to przeraża, bywało, że po pewnych akcjach zajętych facetów, którzy na mnie lecieli wracałam do domu i płakałam jak bóbr, że jesteście chłopy takie wredne i niewierne:/ tyle mam do napisania;) możesz wyciągać wnioski;)

Gość gość
predzej czy pozniej i tak dasz d**y:P

Gość te wierne
te wierne kochające kobiety poznały s********a, który odarł je ze złudzeń i teraz na każdego patrzą jak na zakłamanego s*******a Coś jeszcze ?

Gość tÓQik
..grzeczne dziewczynki poszły do nieba.......a reszta to takie Qórvvidła sOm...

Gość gość
poszły do zakonu

Gość gośćAlpacino
Cuz bylem23 lat z..ty .Uleglem wypadkowi stalem sie nikim a ona i tak mnie rolowala szczegulnie po smierci swej siostry ,gdy miala jej dziecko pod opieka przez sad jej slowa jestem pro rodzinna Ja to widac myslala ze niewiem ze gdy on przychidzil to ona musze isc znim porozmawiac rozmowa 45 minut lub godzine widzialem. Wszystko nieraz ,najgorsze on jeszcze niespi on co ty przecierz masz moja corke ciekawe przez to dalem se spokuj rozwud nie ja ona i to pod falszywa aluzja az sie sedzina smiala teraz mam spokuj ale kiedys hfy ja spotkam spojrze jej w te falszywe oczy i jemu coc przed swa druga bronil dostepu do niej zebym tylko z nia nierozmawial powiem tak.Zrobila moje zycie przrgranym mysle ze w Piekle bedzie jej D...pa rozrywana non stop.