Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kcxdhjncddhhb

Mam dla was rozwiazanie wszystkich wagowych problemow

Polecane posty

Gość kcxdhjncddhhb

Hop hop dziewczynki witajcie;-) postanawiam od jutra przejsc na glodowke i nie tyle chce ja wytrwac co napisac wam co mnie do tego sklonilo :-) jakies,2 lata temu popadlam w paskudna depresje polaczona z ciaglym stresem stres nie pozwalal mi jesc chudlam, nie planowalam wtedy zadnej gkodowki poprostu nie zalezalo mi i nie chcialam jesc schudlam wtedy z wagi 75 do wagi 59 w ciagu miesiaca, oczywiscie zaraz posypia sie komentarze typu jestem nieodpowiedzialna etc, poczytalam wiec troszke o tyn i okazalo sie ze takie glodowki raz na jakis czas sa naprawde lecznicze co wiecej przezylam swego rodzaju paradoks nie jadlam nic przez,3 tyg pilam sama wode i co najsmieszniejsze mialam w sobie tyle energii jak nigdy wczesniej czasem mam wrazenie ze nieswiadomie wyleczylam sie z depresji wlasnie glodowka! Po 2 latach wiadomo przytylo mi sie troszke i teraz przy wzroscie 164 waze 68, mam kolezanke ktora wazyla 75 kilo jest juz w 7 dniu glodowki i spadla do 69 i to wlasnie ona zainspirowala mnie do ponownej kuracji :-) ona czuje sie swietnie a kazdy kto ja widzi nie wierzy ze tak wyszczuplala.. Tym postem chcialam obalic wszystkie mity i komentarze osob ktore w zyciu tego nie przezyly, okres po glodowce byl nsjlepszym okresem w moim zyciu bo.nie tylko pozbylsm sie toksyn nie tylko oczyscilam swoje cialo i dostalam ogromnej dawki energii ale tez pokazalo.mi to ze mozna cwiczyc sile woli, teraz bardzo chce schudnac te kilka kilo i zaczynam od jutra mam nadzieje ze mi sie uda i ze we wrzesniu wbije sie w swoja cudna sukienke zeby pojsc na slub przyjaciol, dobranoc :-*

Gość gość
kobieto lecz się koniecznie i to na głowę

Gość kcxdhjncddhhb
Tak? Tu przyklad pewnej choroby : Totalna antyrakowa kuracja R. Breussa stanowi delikatną operację bez noża, którą przeprowadza sam organizm na nowotworze rakowym. Rozwój nowotworu jest możliwy wskutek dostarczania do organizmu białka. W efekcie zupełnego odcięcia tej dostawy wygłodzona krew „gryzie" zbędne naroślą w organizmie, a takim jest nowotwór rakowy. Obrazowo można powiedzieć, że wygłodniały rak pożera samego siebie. Istotę totalnej kuracji antyrakowej R. Breussa stanowi zatem totalna głodówka przez okrągłe 42 dni. Teoria, że człowiek bez białka nie może żyć jest błędna, o czym świadczy choćby owych 40 tysięcy osób, które wyzdrowiały dzięki zastosowaniu omawianej kuracji - sam/sama sie lecz, dobranoc