Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiukoloroowy

czy jest mozliwosc ze doszlo do zaplodnienia ?

Polecane posty

Gość misiukoloroowy

Witam was wszystkich. Mam pewien problem i nie mam z kim o tym pogadać by się czegoś więcej dowiedzieć. Kochałam się z moim chłopakiem 2 dni po miesiączce. Zabezpieczalismy się prezerwatywą, która niestety pękła i chłopak doszedł we mnie. Odrazu pobiegłam do łazienki się umyć ale nie wiem jak to będzie( z internetowego kalkulatora dni płodnych wynika ze miałam dni niepłodne). Strasznie się boimy bo pierwszy raz przytrafiło się nam coś takiego. Co o tym myślicie ? Czekać do następnego okresu czy moze po 2tyg. zrobić test?

Gość Paulina1
Hmm, widzę że jedziemy na tym samym wózku. Ja również współżyłam ze swoim chłopakiem w 6 dniu cyklu i się zastanawiam czy to możliwe. cykle mam strasznie nieregularne po odstawieniu tabletek, wahają się 28-33. Więc niby nie. Z tego co się orientuję dni płodne występują 14 dni przed miesiączką, ale gdzieś przeczytałam że plemniki mogą być bardzo żywotne, nawet do 6 dni, więc nie wiem. Może po prostu zrób test, ja zrobiłam wyszedł negatywny na razie, więc czekam na @. Pozdrawiam

Gość misiukoloroowy
Właśnie też czytałam ze plemniki mogą żyć od 3 do 7 dni. Moje cykle wachają się od 28 do 30 dni. Z tego co pamiętam tylko raz czekałam na miesiączkę około 33 dni. Dzięki za odpowiedz :) mój chłopak nie chce zbytnio o tym ze mną rozmawiać i kurde nie wiem co mam robić. Czuje ze to będą najdłuższe 2 tygodnie w moim życiu... czekam na więcej .

Gość gość
marne szanse na ciążę, zapomnij i się nie stresuj bo im bardziej będziesz się stresować tym później dostaniesz okres co będzie napędzać jeszcze większy stres

Gość gość
Jeśli chodzi o kalkulatory internetowe to raczej z nich nie korzystaj. Nie są skuteczne....obserwuj się na bieżąco, badaj śluz, kup sobie może mikroskop owulacyjny. Wspołżyjcie tylko w dni niepłodne, nie będzie wtedy ryzyka wpadki

Gość gość
Widzicie jak zawodne są gumki.Kochacie sie bez zabezpiczena .Myslicie tylko pi..ka ,a potem problemy.Kobiety caly czas czekają na zaplodnienie bo taka ich rola.To jest normalne w Polsce gdzie dziewczyny najpierw nie myslą tylko działają.Przyrost jest nam potrzebny.Wiadomo też ze młoda dziewczyna jest bardzo szybko zdolna do zapłodnienia.Tak działały nasze prapra babcie.