Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna ma małe cycki

Polecane posty

Gość gość
kleopatra i dlatego ,że jesteś taka piękna masz linki do zdjęć znanych osób a nie do własnych :D ?

Gość & och, baby &
Gratuluję kleopatro... tak dlugo trollujesz i do tej pory nikt cię nie rozgryzł :D

Gość ale problem
65 A to nie zaden problem ani ujma dla kobiecości czy atrakcyjnosci posiadaczki takich wymiarow. 75 A TO JEST DOPIERO PROBLEM i to niestety moj...wbrew pozorom nie jestem nawet jakos strasznie gruba (54 kg/ 167cm), ba mam nawet wciecie w talii (ok 65 cm wiec male ale mam)) wiec niby tragedii nie ma no ale niestety te szerokie plecy przy mikrobiuscie prezentuja sie fatalnie i mimo ladnej twarzy o dziewczecych rysach totalnie nie wierze w to, ze ktos moze przymknac oko na ten moj defekt i meska figure PS Tak domagam sie slow pokrzepienia bo bardzo tego potrzebuje (zwlaszcza po lekturze topiku i niektorych wpisow na nim)

Gość gość
co z tego ,że jesteś piękna skoro jesteś próżna i głupia ? A i uroda przeminie kwestia czasu i co wtedy zrobisz ? Cycki sobie naprawisz ? A słyszałaś o tym ,że implanty mogą wcale sie nie przyjąć i nie jest to zależne od Ciebie ?:) Co zrobisz jak zrobi Ci sie kapsuła (najczęstsze powikłanie po takim zabiegu) ?

Gość gość
ja nie wiem o co chodzi w tym topiku. autorowi nie podoba sie jego własna dziewczyna ...:O to po cholerę sie z nią wiązał :O ? Niech z nią zerwie i będzie po kłopocie. To na zdrowie wyjdzie też tej lasce bo uwolni sie od ograniczonego emocjonalnie i intelektualnie partnera 🖐️

Gość Mokry dydek
Ją uwielbiam średnie piersi i to jeszcze jak mają małe brodawki a ty klEopatra jesteś żałosna a przy tych wymiarach to jest z ciebie potwór!

Gość gość
Kleopatra Ty nie jesteś kobietą, Ty jesteś jakiś ogromny babsztyl. Jeżeli jakiś facet Cię lubi to dlatego, ze przypominasz mu matkę, a niekórzy faceci nie szukają kobiet tylko drugich matek, by się móc przytulić do ich wielkiego cyca.

Gość Mokry dydek
Gość ! Bo to jest potwór nie kobieta tutaj cukruję i gada jaką to ona nie jest a ryj pewno jak po czarno bylu

Gość gość
Problem jest tutaj twoje ograniczenie. Po co z nia jestes? Poszukaj sobie idealnej ;) ona tez znajdzie lepszego. Sa faceci, ktorzy moga miec laski "bez defektow", ty to do nich nie nalezysz...

Gość gość
bo świat dzieli sie na grube z cyckami i szczupłe bez cycków. Nie można mieć wszystkiego. Czas przywyknąć do tej myśli autorze albo dalej żyć w przekonaniu ,że kobiety wyglądają jak z rozkładówek dla Panów.

Gość gość
*problemem

Gość Saratov
Kompletna bzdura. Są chudsze panie z większymi piersami (naturalnymi).

Gość gość
Niektore tak wygladaja, ale autor nie ma na taka szans ;) jest z laska, ktora mu sie nie podoba. Smiech na sali.

Gość gość
oczywiście jest jakiś odsetek "ideałów" (płaski brzuch, wąska talia i duży biust na raz) ale ,żeby taką kobietę mieć samemu trzeba mieć idealny portfel ;) Cóż, żeby wymagać trzeba samemu sobą coś reprezentować :)

Gość gość
Sa takie, wiec niech autor znajdzie sobie taka. Wziac pierwsza chetna deske to zadna sztuka.

Gość gość
"Kompletna bzdura. Są chudsze panie z większymi piersami (naturalnymi)." Tak jak są bogaci i przystojni :) Tylko ,że odsetek tych "gorszych" jest większy :O

Gość gość
"Sa takie, wiec niech autor znajdzie sobie taka. Wziac pierwsza chetna deske to zadna sztuka." tak jak pierwszą lepszą kobyłę. Pytanie tylko czy taka "idealna" go zechce :D jak ktoś już napisał ,żeby wymagać samemu trzeba coś reprezentować.

Gość gość
"Kompletna bzdura. Są chudsze panie z większymi piersami (naturalnymi)." Tak jak są bogaci i przystojni usmiech.gif Tylko ,że odsetek tych "gorszych" jest większy pechowiec.gif" Dokładnie. Najwyraźniej autor sam nie wpisuje sie w kryteria "męskiego ideału", stąd nikłe szanse na "samicę doskonałą" ;)

Gość gość
Biedacy i frajerzy sami sobie robia na zlosc. Nie stac ich na szczupla z duzym biustem, wiec biora plaskie. To smutne, bo plaskie moglyby miec faceta, ktory doceni je za cos innego, ale sa z tymi prymitywami. Laska sie na tobie pozna a ty zostaniesz sam.

Gość Laurrra
Mam 176cm wzrostu, 80C, czy to dobrze czy źle - pewnie według autora ,,dyskusji" również powinnam się nad sobą zastanowić ;)

Gość Mokry dydek
Laurra bardzo dobrze do tego wzrostu musi to wyglądać bardzo smakowicie autor chyba chce miedź tak duże CYCKI jak dzwony.

Gość gość
80 C to Ty locha jesteś jak masz aż 80 pod biustem. ale nie przejmuj sie , już tu od kilku stron wałkowane jest ,że ideałów nie ma ;)

Gość gość
przepraszam , zapomniałem o kleopatrze ;)

Gość Laurrra
hahahaha.... no to byś się zdzwiwił/a

Gość gość
80C= gruba laska z bardzo przeciętnej wielkości biustem.

Gość Mokry dydek
Kleopatra o tak Ona jest tak idealna ją porane moje GOWNO może sobie podać rękę z przemkień gość. No nie koniecznie locha bo jest dosyć wysoka więc może to apetycznie wyglądać

Gość Laurrra
55kg

Gość gość
co sie mam zdziwić ? Sama piszesz ,że masz 80 pod biustem a skoro nosisz 80 to musisz mieć z 90-95 cm w obwodzie....więc albo jesteś hippotanicą z małym biustem albo wyjątkowo źle dobierasz biustonosz...

Gość Laurrra
Faktycznie eksperciku - jest 75cm ;P