Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lentillka

Podrywał mnie PUA!!!

Polecane posty

Gość gość
sami łysi i z wadami wymowy :o

Gość gość
PUA to artyści, ale prawidzwi pua a nie te chochliki z internetu.

Gość lizzzaa
njsmieszniejsi sa ci z internetu:D e-pua :) na kafe ich pelno strzezcie sie dziewice!

Gość gość
bfyf.y

Gość 23 prawiczek
PUA to mówiąc prościej r****cze! Jak można nazywać ich artystami?

Gość gościówka/(.)(.)\
kurde, wszystko dobrze, niech się produkują, ale nie ciepię jak mnie ktoś dotyka, kogo pierwszy raz na oczy widzę, nie wiem jak inne kobiety...

Gość PUA to bzdura dlatego
To post promujący, teraz to widać, koleś zaczął za bardzo zachwalać towar i wysypał się :O 🖐️

Gość PUA to bzdura dlatego
Taaaa, laska, klucze do mieszkania byś mu oddała, bo Cię parę razy smyrnął niby przypadkiem ;) Naćpana byłaś w tym lokalu? Skończyłaś szkołę specjalną? Nie? To nie widzę żadnego powodu, dla którego miałabyś nieznajomemu po paru suchych tekstach oddawać klucze do mieszkania. xxx Koleś, przesadziłeś, promocja Ci nie wyszła, postaraj się bardziej następnym razem (nie przesadzaj przede wszystkim).

Gość alutka_alutka
ja też nie cierpię jak ktoś obcy mnie dotyka, dla mnie to jest naruszenie takiej mojej prywatnej strefy do której nie pozwallam się wedrzeć nikomu obcemu. i wiem, że nie jestem w tym odosobniona, dlatego te wszystkie "pua" i uwodzenie dotykiem można o d**ę rozbić, na takie zachowanie od razu odpowiedziałabym "przestań mnie dotykać, bo tego nie lubię"

Gość gość
nie bardzo rozumiem jednej rzeczy, dlaczego odpowiada wam dziewczyny taki, ktory mial cale stada bab, nie przeszkadza wam to, ze jestescie kolejna tylko dupą? albo jedna z wielu aktualnie przez takiego bzykanych? nie wiem, moze zabrzmi to staroswiecko, ale to szmata nie czlowiek