Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura2232323

dlaczego każda kobieta po 30-stce twierdzi ,że wygląda na 18?

Polecane posty

Gość laura2232323

Przecież to żałosne...Np tutaj każda jedna tak twierdzi , a spotkałam pare osobiscie co tez tak mowiło ,a wygladają przeważnie na swoj wiek...Niektore fakycznie wygladaja troche mlodziej ,ale ,że na 18 to duza przesada. Nie wyprowadzałam ich oczywiscie z bledu bo nie chce byc chamska ,ale to dla mnie smieszne... Mnie też pare osob powiedziało ,że wygladam np na 17 (mam 25 ) ale wiem ,że to z grzeczności , może wygladam troche młodziej ,ale nie oszukuje sama siebie ,ze sie w ogóle nie zmieniam z wiekiem bo kazdy sie zmienia....

Gość gość
też mnie to śmieszy, próżność kobieca i głupota... OK może i wyglądają niektóre młodo do 40tki, ale po 40tce zaczną się sypać i taka jest prawda, ci co mają lepsze geny po 50tce, ale starość i tak ich dopadnie, więc niech się podniecają, że w wieku 32 lat wyglądają na 25, tylko kogo to obchodzi? sztuka to wyglądać na 25 w wieku 50, co jest raczej niemożliwe. Choć np. taki Marc Jacobs ma 50 lat a wygląda na 35, ale faceci generalnie lepiej się starzeją.

Gość gość
bo chcą oszukać innych ,a może i samych siebie...nie mogą sie pogodzić z upływem czasu

Gość gość
bo jak sobie tak powtarzaja to sie tez tak czują, dlaczego im zabraniasz???

Gość gość
nie wiem ale tez mnie to smieszy :D moze mysla ze nikt nie widzi zmarszczek i grawitacji nie tylko na ich twarzy? :D ja mam 18 i nie twierdze ze wygladam na 15:) kazdy sie starzeje

Gość laura2232323
nie zabraniam im ,ale to dla mnie takie puste powtarzanie innym jakto niby one młodo wyglądają . Znam jedną kobietę co ma 45 lat ,a wygląca na 28 ,ale to jedną jedyną , pozostałe wygladają max pare lat młodziej ,albo na swoj wiek

Gość Ffartuszek
Ja w realu raczej nie spotykam z takim odmłądzaniem się na siłę i twierdzeniem, że się mega młodo wygląda, no ale na takim forum to sobie można wszystko napisać, swoje marzenia itp. Też sobie mogę np. napisać, że jestem bogatym biznesmenem albo miss 170/50 90/60/90 długie blon włosy niebieskie oczy i w ogóle to mam 35 lat a wyglądam na 16 Tutaj wszystko sobie można napisać.

Gość laura2232323
no masz racje tu każdy może być kim chce heh... ale w realu tez sie z tym spotkałam, jak to kobiety opowiadaja jak ich mysla z ich corkami ,albo jakie to one maja powodzenie. Płytkie to jest niech ludzie to oceniają ,a nie one same siebie wychwalają ...