Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obowiazki domowe- na kogo spadaja?

Polecane posty

Gość gość

Jakie macie zdanie na ten temat. bo ja juz kurwicy dostaje. moj by chcial zebym to ja wszystko w domu robila, ciaqgle sie o to klocimy. on nie da sobie nic wytlumaczyc. nie sprzata wogole. jedyna rzecza jaka robi w domu to wyrzucenie smieci i umycie naczyn. a reszta spoczywa na mnie.

To mu nie wypierz raz czy drugi gaci, aż nie będzie miał co na tyłek włożyć.

zależy, zależy, zależy: jak kto pracuje, jaki ma charakter pracy, jak się umówicie, co kto lubi i tak dalej...

Gość gość
jeżlei nie pracujesz zawodowo to przesadzasz kurcze ile w tym domu jest znowu do roboty, obiad godzina, sprzątanie też niewiele więcej. włączenie pralki, zmywarki kilka minut.

Gość gość
nie każdy w domu ma zmywarkę

Gość gość
ja mam prace 3 dni w tyg. tak ci sie wydaje ze malo roboty. ja sprzatne i za chweile znow balagan. talerze w zlewie, blat urabany i podloga w kuchni. notorycznie ciuchy brudne na koszu od prania. porozwalane buty w przedpokoju. kubki talerze na stole w pokoju. ciuchy na fotelu. szybko sie kurzy. okna myje co tydzien- w kazada sobote po 1 oknie. bo starsznie sie brudza i wyglada okropnie.

Gość gość
Jak jesteś kobietą to sprzątanie, odkurzanie, pranie, zmywanie, gotowanie i opieka nad dzieckiem spadają na Ciebie. To nasz obowiązek, powinność i cel istnienia :P

Gość gość
nieuwazam ze bycie kobieta to bycie kura domowa.

Gość gość
daj na śniadanie na talerz brudne gacie i powiedz smacznego

Gość gość
gość Jak jesteś kobietą to sprzątanie, odkurzanie, pranie, zmywanie, gotowanie i opieka nad dzieckiem spadają na Ciebie. To nasz obowiązek, powinność i cel istnienia xxxxx no nie ma dziwne, ze faceci tak robią, bo mają jeszcze w was poparcie z nimi jak z dziećmi, uczyć do skutku, a jak nie to i tak zgody między wami nie będzie, bo ty się zatyrasz, a on wtedy wypoczęty wyluzowany i do ciebie na małe co nieco, a precz mi wtedy z łapami

Gość gość
gość jeżlei nie pracujesz zawodowo to przesadzasz kurcze ile w tym domu jest znowu do roboty, obiad godzina, sprzątanie też niewiele więcej. włączenie pralki, zmywarki kilka minut. xxxxxxxxxxxxxx do zmywarki samo nie wskoczy i nie wyskoczy jesteś albo chłopem albo babą, która w domu nie siedzi i nic nie robi na dodatek

Mój ex przez 3 dni nie potrafił pozmywać, aż w końcu robiła się taka kupa, że nie wytrzymywałam i zmywałam. Nawet śmieci nie mógł wynieść po drodze. No ale w końcu sam się musiał wynieść :)

Gość gość
no i przynajmniej masz spokój z takim pasożytem

Gość red hot pepper
Na mojego faceta :) wie, że ich nienawidzę. Tak mu na mnie zależało, że obiecał, że będzie sprzątał i gotował :D Ale serio to nie jestem aż taka okropna :) on gotuje częściej, ale i ja ze 2x w tygodniu, poza tym raz na tydzień piekę ciasta, czasem zmywam naczynia i zawsze sprzątam po sobie i jak się coś wyleje :D za to zawsze pomagam mu na komputerze, bo on zna się gorzej niż ja i ceruję jego ciuchy :D

Gość 19 latek gosc facet
BYŁO się nie żenić z takim, masz teraz kare za nei myslenie hahaha:D TESCIOWA CI NEI POMOIZE HAHAHAHHA :D:D:D