Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkozielone

Od dzis!:-) schudnac 5 kilo:-) kto ze mna?

Polecane posty

Gość sloneczkozielone

szukam kompanki do odchudzania.. motywacje bym miala bo za 2 miesiace mam slub ale to i tak malo:-( kto ze mna codziennie:-)?

Gość bede piekna
moge ja? ale obiecaj ze nie zrezygnujesz!!! jaki masz plan?

Gość gość
Tez chce 5 kg ale nie wiem jaka diete zrobic

Gość sloneczkozielone
ja obiecuje! bo bedziesz moja motywacja ! Ty tez obiecaj:-) zalezy mi na jednej ktora wytrwa bo sama niedam rady:-( a chcialabym sie wziasc w garsc i pisac wszystko co zjem:-*:-) a plany:-( wlasnie z nimi gorzej bo mysleal nad mz.. albo 1000 kcal..:-) a Ty??

Gość miau miau*
Przyłączam się od dziś:). Cel:-5 kg ( jak się uda to w miesiąc) Dziś zjadłam: -jogurt naturalny + banan (śniadanie) -talerz zupy pomidorowej (obiad) - jabłko -szklanka mleka Na kolacyjkę szykuje jeszcze jogurt z kiwi. i Tyle jedzenia na dzisiaj. Mam nadzieję, że po miesiącu takiej diety nie padnę:)

Gość bede piekna
ja obiecuje ze sie nie poddam:! obecnie waga dzis: 63kg bo mam miesiaczke wzrost 160 cel: 55kg duzo yerba mate, bez grzeszkow, zero slodyczy, fast foodow

Gość sloneczkozielone
wiec ja zaczne od teraz pomijajac to co dzis zjadlam..:( wzrost 164 waga 56 cel 51 zero slodyczy.. codziennie woda.. zadnych slodkich.. myslalam nad kopenhaska.. cokolwiek:( zeby jakos bylo zrzucone:( i chce cwiczyc codziennie wieczor..

Gość Dietunia
to i ja się przyłączę:) 170cm - 63 kg 1 cel - 58 kg 2 cel - 55 kg będę jadła wszystko tylko w mniejszych ilościach, ostatni posiłek o 19:00

Gość bede piekna
co masz zamiar cwiczyc?

Gość gość
Dziewczyny ja bym chciala przytyc te 5 kg. Moge wziac od was po troszke :) Serio, nie moge przytyc, jem normalnie a jak nie zjem jakiegos posilku to od razu mi sie wydaje ze chydne :/

Gość sloneczkozielone
cwiczyc nieduzo bo jestem za leniwa..:-) ale brzuszki przysiady :-) duzo wody pic.. mniej jesc.. gosc-- zazdroszcze:-( z przyjemnoscia oddam :-(

Gość bede piekna
a juz myslaalm ze jakies cw podobne bysmy mialy i wogole dopingowac sie :(

Gość mowisz masz
od wczoraj jestem na diecie. chce schudnac 5 kg. zjadlam: kanape z razowaca z twarogiem, jajecznice na szynce z 2 jaj bez tluszczu, jablko, troche truskawek, talerz zupy pomidorowej i galaretke z owocami. finito na dziś :)

Gość mowisz masz
aha we wrz ide na slub kolezanki. wiec tez mam jakas tam mobilizacje :)

Gość ja tu gościnnie
hej ja również się dołączę do Was.163,60kg cel 55 a później kolejne 5 do 50. chyba mż czyli tak do 1200-1300kcal.

Gość bede piekna
witam was dziewczyny:) trzymam kciuki

Gość jaChcePizze
cześć dziewczyny ja sie chetnie dołączę. waże 51 kg, ale jestem bardzo niska 159 cm, wiec chcę schudnąć jeszcze ok. 3 - 4kg, za rok wychodzę za mąż, a do mojej wymarzonej sukni muszę mieć idealną figurę:) moja dieta to mż i nie jedzenie po 17stej, mam nadzieję, że wytrwam, dzisiaj zjadlam: 1. ciemna bułka i kabanos drobiowy 2. b-smart kfc (2 kawałki fileta i male frytki):O 3. kromka chleba z cienkim plastrem schabu 4. 25 dkg truskawek

Gość gość
aa moja dieta to pomarańcze zupa serowa ananasy grejfrut mam 174 wzrostu waże 50 kg .. zamierzam schudnąć 3 - 4 kilo !!!

Gość sloneczkozielone
bede piekna -- to ulozmy sobie plan cwiczen ..;) ja proponuje na poczatek wieczorem 20 przysiadow 20 brzuszkow i 10 przysiadow rano ..;) a powiedz mi masz moze plytki ewy chodakowskiej ?:) fajna jest ale nie mam motywacji do niej cwiczyc..;( co proponujesz jutro na sniadanie?:):)

Gość bede piekna
nie mam plyt z ewka ale chyba nie dalabym rady na jej cw:( dobrze to jutro rano 10 przysiadow ja na sniadanie chyba bede miala jajecznice z 2 jajek:):) 20 przysiadow na wieczor i 20 brzuszkow. to ja brzuszki bede robila po bieganiu a przysiady przed skakanka jeszcze wymachy nog i unoszeni nog

Gość bede piekna
zapomnilam dodac ze bede brac co dzien 2 tabl extraslim... zastanawiam sie czy nie zrezygnuje z biegania a sprobuje z skakanka wiem wiem dziwnie brzmi i jeszcze jak ma sie 21lat

Gość sloneczkozielone
okej!:) to ja tez jajecznice z 2 jaj zrobie ze szczypiorkiem ;D lece troche pocwiczyc i do lozeczka..;) bede po sniadaniu:) a nad obiadem pomyslimy jutro razem ;) nie zapomnij 10 przysiadow rano :) dobrej nocki ;*

Gość bede piekna
nie zapomne o przysiadach ty tez nie zapomnij:) zaraz je zrobie jak sie obudze. dobrej nocki:):*

hey Dziewczyny! Ja mam dokladnie taki sam cel. Wzrostu 173, poki co 63kg. Cel to 57/58. Zaczelam juz w niedziele czyli dzis moj 4 dzien. Jutro pierwsze wazenie. Musze schudnac do 23-go lipca koniecznie z dwoch powodow. Wylatuje na wesele i musze zmiescic sie w sukienke a drugi to zaklad z chlopakiem :) jak wygram to dostane sokowirowke a jak przegram to niestety ja musze mu cos kupic ;) takze ja napewno sie nie zlamie i Wy tez nie! Dzis juz jestem po sniadanku : 400g malin + mleko sojowe + lyzka miodu + 3 lyzeczki nasionek typu slonecznik, dynia i soja. Powodzonka!

Gość sloneczkozielone
heej:-) ja juz po sniadanku jajecznica:-) plus zielona herbata.. oczywiscie cwiczenia wieczorem i rano zaliczone:-) na 10 przewiduje 2 jablka..

Gość bede piekna
witajcie ja juz po sniadanku: kawa z mlekiem, jajecznica z dwoch jajek, 2 kromki razowego z cienko smarowanym maslem.. przysiady zrobilam zaraz po wyjsciu z lazienki waga mi dzis pokazala 61,5kg

Gość bede piekna
ja kolo 11 arbuza

Gość sloneczkozielone
mi dzis waga pokazala 55.5.. gdzie tam jeszcze do 51..:-( badz piekna-- a jaki masz typ figury:-)? ja mam kolumne.. wiec najbardziej zalezalo mi zrobic cos z brzuszkiem i nogami.. codziennie wieczor bd robic podsumowanie dnia okej?:-) wczoraj mi sie tak chcialo cos zjesc po 19 ale mowie nie..:-) bo bym musiala tu napisac:-) i tak bd z kazdymi slodyczami wiec niezalezy mi jesc:-) pomiedzy jedzeniem chce pic 2/3 zielone herbaty na dzien.. i wode:-)

Gość sloneczkozielone
bede piekna - juz masz coraz lepsza wage!:-) coraz nizsza bedzie Cie coraz bardziej motywowac:-) damy rade!!:-):-)