Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczkozielone

Od dzis!:-) schudnac 5 kilo:-) kto ze mna?

Polecane posty

Gość bede piekna
witajcie wczoraj w sumie zrobilam 520 skokow a dzis zaspalam na cw rano:):) powolutku ale wydaje mi sie ze robi mi sie plaski brzusio: trzymam za was kciuki:):*:*:* mielego dnia

Gość mowisz masz
super ze i u Ciebie coś widać. myślę nad rozpoczęciem ćwiczen na macie w domu. zalezy mi na wyszczupleniu ud i poniesieniu pupy... musze poszukac czegos w necie. milego dnia! trzymaj się bo ja zamierzam :P

Gość kot40
dołączam się do odchudzania do wakacji chcę schudnąć około 10 kg. ale i 5 kg będę zadowolona. Obecnie przy wzroście 163 ważę 74 kg, nigdy do tej pory tyle nie ważyłam nawet w ciąży!! Jestem załamana, przytyłam 10kg przez ostatni rok. Od jutra zaczyna dietę 50/50 myślicie że uda mi się.

Gość gość
a co to za dieta ?

Gość kot40
jesz na przemian jednego dnia 1500-1800 kcal, a drugiego 500 kcal, jest mnóstwo informacji w necie, chyba łatwiej wytrzymać, ja zamierzam w dni "tłuste" dodatkowo aeroby 30-40 min.

Gość gość
ok, dzieki.

Gość sabiniaaaaaa
dieta dziala widac to po mojej znajomej z pracy chudnie i je wszysrko tylko ze w 1 dzien mniej w 2 wiecej tzn 50/50

Gość bede piekna
dziewczyny co robicie? ja mialam na obiedzie 2,5 malego ziemniaka, troche kapusty, dwa skrzydelka milego dnia:)

Ja już 2 tygodnie temu zaczęłam od odstawienia słodyczy i bułek słodkich, zaprzestania kolacji i poszło 2kg w dół obecnie: 163 waga, 59.5 kg w sumie to by mi do tych 55 wystarczyło ;] mój pomysł na odchudzanie zawsze jest ten sam = MŻ ;] jem wszystko ale o połowę mniej... i tak: w pracy: 1 kanapka ( i tu różnie, raz z mięsem, raz z serem, raz z mięsem i serem, raz z twarogiem a raz sucha bułka) i warzywo tj pęczek rzodkiewek, pomidor lub 2 ogórki owoc, tu już w zależności od sezonu coś tam sobie podjadam.... czasem jogurt jak przyciśnie... mało trochę ale mam pracę siedzącą i za bardzo nie mogę sobie pozwalać.... w domu zjadam zupę, na przemian z drugim daniem ale zupy to jednak jest to bo ułatwiają wypróżnianie... i to jest tak ok 17... potem już aż do rana nic bo zajęta jestem placem zabaw itp ;] w weekendy mam wolne więc i posiłków mam o 1 więcej... moja największa bolączka to to że jakoś nie mam sił ani czasu w ciągu dnia na ćwiczenie, pozostają mi tylko późne wieczory a tu nie zawsze jest chęć.... ale od jutra się zaparłam i będę robiła tą chodakowska ( kolega mi polecił), piszecie że ciężko, może i tak ale te 6 minut mnie nie zbawi a przed ciążą to zasuwałam na siłkę po 5 razy w tyg więc dam rade ;] mam zamiar też zacząć powrót do zielonej herbaty, zwiększyć ilość picia bo moja córa w jeden dzień wypija więcej niż ja w 3 dni... efekty poczynań najlepiej śledzić centymetrem a nie wagą.... oprócz tego muszę zadbać o swoją skórę bo jakoś strasznie ją zapuściłam w ostatnim czasie.... także do roboty :)

Gość mowisz masz
no wiec - dzien porazka. sniadanie - 1 kromka razowca z wedlina drobiowa + salatka z pomidora, ogorka i sałaty polana jog.nat. ale obiad - wiedziałam ze bedzie ciezko i dalam ciała: poledwiczki grilowane z opiekanymi ziemniakami i bakłażanem :O do tego deser - truskawki z 2 galkami lodów waniliownych i bita smietana. a lewdwo co nie wzielam sernika. kolacja - brak, kara za kare tez spacer - 1,5h. no coz...od jutra znowu walcze :) olka - moge z toba cwiczyc ta chodakowska, jak chcesz ;)

Gość mowisz masz
a zapomniałam - wsunełam jeszcze słodką bulke z truskawka - o moj boze :)

Gość sloneczkozielone
hej dziewczynki:-) po przerwie ale dzialam dalej:-) dzis na sniadanko ciemna bulka z monte teraz zielona herbata.. rano 20 przysiadow.. chyba zaczne od dzis cwiczyc z ewa chodakowska..:-) slub tuz tuz wiec trzeba bedzie troszke zrzucic:-)

Gość mowisz masz
hej, sniadane karne - samo białko (serek wiejski) z pomidorem i sałatą. teraz pije kawe. obiad bedzie piers z kurczaka z pomidorem, ogorkiem, feta i sałatą. kolacja kefir. do tego o 19 bieganie. moja pokuta za wczoraj :) trzymajcie się. zdam relacje wieczorem co i jak.

Gość mowisz masz
no i chyba zostalam sama na placu boju. trudno - walcze dalej i bede wpisywac co i jak u mnie. bardziej mnie to dyscyplinuje. plan na dzis: wlasnie jem 2 kromki razowca z szynka i pomidorem + kawa z mlekiem,. II sniadanie: kefir z truskawakmi obiad - sałatka: pomidor, ogorek, 2 jajka i opakowanie paluszków krabowych. kolacja: gotowana fasolka szparagowa. o 19.00 basen. brzuch zrobił sie juz płaski, a ja czuje sie lżej. mysle ze jesli dalej bede dietowac tak na spokojnie, to bede gotowa na to wrzesiowe wesele kolezanki :) chyba sobie coś ekstra kupie w nagrode :) miłego dnia.

Gość mowisz masz
dzien dobry, kolejny dzien diety: - sniadanie kanapka z szynka i ogorkiem - II sniadanie - serek wiejski z pomidorem, czereśnie, - obiad: pomidorowa z brazowym ryzem - deser: a co! miseczka lodów waniliowych, - kolacja - ogromna micha kalafiora. o 20 .00 idę pobiegać. widzę zmiany na ciele - brzuch jest juz płaski, uda mi też zleciały; czuje po spodniach. miłego dnia!

Gość mowisz masz
dzien dobry :) wczoraj - plan zrealizowany w 100% a nawet więcej, bo nie zjadałam kalafiora. po bieganiu było mi strasznie gorąco i na mysl o garacym kalafiirze zrobilo mi sie slabo. zauwazylam tez ze zmalal mi apetyt. musze wmuszac w siebie jedzenie. wole wypic kefir. plan na dzis: - sniadanie: owsianka ma mleku z owocami, - II sniadanie: kefir, - obiad: warzywa gotowane na parze i .pierś z kurczaka, - deser: galaretka z owocami, - kolacja: kanapka z serem, pomidor, kefir. dzis leniuc***e i nie bede cwiczyc - wczoraj biegałam godzinę. milego dnia!

Gość gość
tez zaczynam od poniedzialku bo jutro jade na 2 dni wiec same wiecie idzie wam swietnie , fajnie ze piszecie menu bo ja nie mam wogole pomyslu co jesc zeby schudnac dzieki za to ;) pozdrawiam

Gość gość
no i mam max 5 kg a wlasciwie to brzuch mi wystaje najwiecej

Gość mowisz masz
dzien dobry :) nie wiem czy tak świtnie, bo wczoraj lekko zgrzeszyłam. na kolacje zjadłam kiełbase z grilla. trudno. ale za to zrobila skalper ewy chodakowskiej. dzis duspko boli jak diabli. menu na dzis" sniadanie owsianka z nektarynkami, kawa II sniadanie: duzy kefir (mam na jego pkt obsesje chyba) obiad. malo obiadowo ale mam chęć na śledzie w smietanie, którą zastąpię jog.naturalnym, i dodam do kupionych filetów jeszcze cebulę i ogórka kiszonego + 2 kromki razowca, deser - kupiłam sobie loda wodnego (120 kcal) tak wiem sam cukier ale mam to w d***e - chce loda! ;) kolacja: gotowany kalafior. dzis zrobię trening melb B 10 min na posladki i nogi. jesli ktoś chce pisać, zapraszam. jak nie - bede i tak dalej pisać. dzieki Wam pilnuje sie bardziej ;) milego dnia!

Gość mowisz masz
dzien dobry, wczorajszy dzien - lekko uległ modyfikacjom: do menu doszła sałatka z wędzonym lososie, mixem sałat, pomidorami i melonem + taka mała pszenna bułeczka (miałam zrobić tylko jeden gryz - ale wiadomo jak się takie probowanie konczy). zrobiłam te 10 min. z mel b. nie wiem czemu ale bola mnie plecy. musze robic odstepy w cw na macie. plan na dzis: teraz poranna kawa (zawsze biała bez cukru), za chwilę: sniadanie: razowiec + śledzie w śmietanie;) dokupiłam wczoraj 4 paczki, bo są u mnie teraz w promocji lisner za 5 zł, zaraz biose się za przyrządzanie; mysle aby dodać do tego jeszcze ugotowane jajko i moze zielony groszek... II sniadanie: mango zalane maślanką, pewnie zmiksuje, obiad: sałatka z wszystkich warzyw jakie mam w lodówce z fetą i do tego pieczone udko kurczaka, deser: dokończę poranne mango, kolacja: hmmm na razie nie mam pomyslu wiec zakładam: kefir. dzis leniuchowanie, daje odpoczac plecom. jutro za to umowiłam sie na bieganie. milego dnia :)

Gość mowisz masz
dzień dobry, trzymam się dzielnie planu ale psychicznie przeżywam kryzys :( malo co wczoraj wieczorem nie poddałam się i nie wsunełam czekoladek. wyjęłam spodnie z szafy ktore rok temu nosiłam, w tym roku nie wchodze w nie i sadziłam, że po tych prawie 2 tyg bedzie lepiej, ze przynajmniej zapnę się :( niestety nie dało rady. przegladałam też zdjęcia kiedy byłam szczuplejsza, moja buzia miała ładnie zarysowane kości policzkowe, a teraz mam bułę a nie buzię... ech... :( nie poddaje się oczywiście ale przykro mi że taka głupia byłam/jestem i dorowadziłam się do takiego stanu :( plan na dziś: zaraz sniadanie: oswianka z czereśniami, II sniadanie: czereśnie, obiad: pomidorowa z brazowym ryzem, deser: czereśnie (mam na działce więc bede je katować póki sezon sie nie skończy) kolacja: serek wiejski z pomidorem, sałatą i ogorkiem. moje menu jest chyba lekko powtarzalne, ale nie chce mi sie na razie nic nowego wymyslac i poki nie wymiotuje na widok niektórych dan, bede na nim jechać :) miłej niedzieli! oby od nowego tygodnia cos ruszyło z kopyta :)

Gość mowisz masz
dzien dobry, wczorajszy plan wykonany, tyle ze bez biegania bo wieczorem miałam gościa i wybraliśmy sie na spacer. menu dzisiejszego dnia: sniadanie: jajecznica na kawałku kiełbasy, taaak wiem ale mam ochotę, II sn: czereśnie, obiad: maślanka, podwieczorek: czereśnie, kolacja: serek wiejski. w miedzy czasie: kawa z chudym mlekiem, ale jej nie piszę bo nie ma kcal. dzis ubogo bo wczoraj nie miałam czasu przygotowac jedzenia do pracy. wieczorem zrobię skalpel. miłego dnia!

Gość gosc,
sledzie w smietanie to chyba sporo kalori? czy sie myle, tez bym zjadla a le sie boje

Gość mowisz masz
zrob tak jak ja: kup filety lisnera, jog. naturlany bakomy ten mega gesty, do tego cebula i pieprz. mi smakuje a kcal ma bardzo mało. szukam jakis nowych, szybkich przepisów....

Gość mowisz masz
mysle, że w zakresie obiadów bede korzystac z przepisow diety dukana, z tym ze nie wykluczam warzyw :)

Gość gosc,
dziekuje:)

Gość gosc,
tez chce pare kilo schudnac a nic mi nie wychodzi

Gość mowisz masz
prosze bardzo :) nie wolno sie poddawać. ja tez mam kryzys, ale do jasnej cholery kiedyś musi sie ruszyć! musze uciekac do pracy - miłego dnia! :)

Gość gość
wzajemnie , ja tez zaraz do pracy :)