Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JA tak po prostu

Mówią, że jestem chamska ale nie wiem czym to się przejawia...

Polecane posty

Gość qwertyyyyy
sory ,myślałem ze mówisz do mnie ,ze to Ja się podszywam :))

Gość JA tak po prostu
@qwertyyy nie mówię, że masz się nie odzywać tylko czy nie zauważyłeś że to nie ja piszę..

Gość JA tak po prostu
Dobra bez sensu ten pomysł żeby tu pisać.. Dzięki wielkie za niektóre posty bo dały do myślenia. Pozdrawiam.

Gość qwertyyyyy
myślałem,ze się zdenerwowalas i dlatego tak napisalas ,a ktoś sue podszyl , już się obrazila -przepraszam ;**

Gość JA tak po prostu
chuuj ci w dopę cwelu 🖐️

Gość qwertyyyyy
znowu się podszywasz frajerze !

Gość gość
Witaj autorko. Normalnie nie wierze co przeczytałam. Mam identycznie. Rodzina i znajomi tez mi tak mówią i czasem stronia ode mnie. A ja na prawde mam wielkie serce, zawsze chce dobrze, nigdy nie miałam tak, żeby mieć prawdziwą chęc zrobienia komuś na złość czy coś. Doszłam do wniosku, że to przez to, że jestem zbyt szczera i zamiast czasem postawic sie po czujejś stronie to zawsze trzymam ta stronę która na prawde ma słuszność. Jestem strasznie obiektywna i nawet jeśli powinnam stac po stronie przyjaciółki, potrafie faktycznie byc po przeciwnej stronie jesli ona na prawde nie ma racji. Czy w tych czasach szczerość to wada? Teraz wszyscy wszystkim musza włazić w tyłek :/

Gość qwertyyyyy
JA tak po prostu też jest obiektywna ,szczera(poznałem po tym jak się zdenerwowałas jak nie poznałem ,że ktoś się podszyl ) ,a teraz sie obraziła...:(

Gość JA tak po prostu
Witaj @gość. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem beznadziejnym przypadkiem ;) w większości mam tak jak Ty, jedynie poza szczerością, nie zawsze mówię to co myślę, żeby kogoś nie urazić. Tak sobie myślę, że z tym "włażeniem w tyłek" to masz rację. Pracowałam z ludźmi, którzy byli mili dla szefowej, robili wszystko żeby ona była zadowolona i robili to wbrew sobie bo za zamkniętymi drzwiami obrabiali jej tyłek i mówili jak to jest źle.. Ja taka nie byłam i pewnie dlatego już tam nie pracuje... :/ Ciężki i złożony temat widzę.. Ogólnie ciężkie przypadki z Nas ;)

Gość gość
może trochę mody, urody i gotowania. Zapraszam do www.elastyczna.pl. Zawsze możesz starać się być miła i uprzejma.

Gość JA tak po prostu
@qwertyyy nie obraziłam się bo ja się nie obrażam po prostu nie widziałam celu dalej pisać, tym bardziej jak ktoś się wcina niepotrzebnie i podszywa bezczelnie.

JA tak po prostu ja tez nie zawsze wszystko mówie ale i tak widac po m nie bo wtedy się nie odzywam, zostaje neutralna. Przez to też czasem mam problemy z facetem bo mówi mi że odbiera coś jak jakąs krytykę, zamiast jaką dobrą poradę i szanse żeby spojrzeć na to z troche innej strony. No cóż taki nasz niefortunny los....

Gość JA tak po prostu
@gość dziekuję za zaproszenie, na pewno odwiedzę stronkę :) Ale ja jestem miła i uprzejma właśnie... dlatego się dziwię że tak mówią..

Gość JA tak po prostu
@gość no to witam moją "chamską" bliźniaczkę ;) mam robię i mam dokładnie tak samo :)

Gość qwertyyyyy
tylko mi sie nie zmieniaj!;p taki fajny charakter musi zostać ...