Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was interesuje się seryjnymi mordercami???

Polecane posty

Gość gość onanna
no i co z tego, że się stosuje? jak ci nie pasuje, to nie dyskutuj i czesć :)

Gość gość
Np. Edmund Kemper (o ile dobrze pamiętam) zabił w niezwykle bestialski sposób swojego kotka (zakopał go żywcem smutas.gif ) Aha, zapomnialabym dodac- zrobil to juz jako dziecko. Typowy psychopata, obrzydliwstwo.

Gość nasturcja 123
najbardziej ciekawym filmem o seryjnych mordercach jest wg mnie Citizen X (obywatel X), jest on o tym mordercy, g****icielu dzieci, co działał w Rosji, nazywał sie Andriej Czikatiło, zabił ponad 50 osób. Zrobił to, bo tamten system nie pozwalał na upublicznienie sprawy- ze względów propagandowych w ZSRR problemu morderców nie moglo byc, wiec nikt o nim nie wiedział, nawet nie odstrzegano ludzi ze taki działa w okolicy... jest jeszcze drugi film o nim, nowszy - "Evilenko"

Gość nasturcja 123
no i ten nasz potwór pedofil Mariusz Trynkiewicz ma niedługo wyjsc na wolnosc... :p

Gość gość
ogon 123- kuklinski (sryjny morderca) zabijal na zlecenie...

Gość Joanna1906
Witam, studiuje resocjalizacje i taka mała poprawka Psychopaci stają się tacy na skutek mocnych, negatywnych przeżyć (może być to jedno bolesne przeżycie, które odbije się na psychice np. g***t) Socjopaci stają się tacy, na skutek wpływu otoczenia na jednostkę, natomiast Charakteropaci rodzą się "źli" ponieważ mają uszkodzony centralny układ nerwowy w mózgu. Pozdrawiam ;)

Gość gość
mnie interesuje ich myślenie , zachowanie i co spowodowało że są mordercami. Myślę że oni są nieszczęśliwi nawet jeśli o tym nie wiedzą.

Gość seryjnyMorderca
ja zabilem juz kilka osob jesli chcesz to mozemy pogadac podaj maila