Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sałatka z salami

Poznałam fajnego faceta, ale jest starszy

Polecane posty

Gość sałatka z salami

Poznałam fajnego faceta, ale jest ode mnie dużo starszy. Zastanawiam się, czy to ma sens. W młodym wieku nie ma aż takiej różnicy między np. 20-latką a 25-latkiem, bo mężczyźni dojrzewają później. Niestety obserwuję, że szybciej też się starzeją "mentalnie". Przynajmniej w Polsce, nie wiem, jak jest gdzie indziej. No może nie po 40 (on tyle ma), ale z obserwacji po 50 kobiety często odkrywają jakieś hobby, chodzą na jogę, robią biżuterię. A faceci siedzą przed telewizorem :( Wiadomo też, że mężczyźni szybciej umierają. Ja mam 32 lata, on 39... zastanawiam się, czy wchodzić w to. Jemu zaraz 40 stuknie. Dodatkowo wygląda na swoje lata, a nawet troszkę starzej. Ja wyglądam dużo młodziej i sądząc po kobietach z mojej rodziny to się nie zmieni do późnej starości... Dodam, że w sumie nigdy nie miałam starszego faceta. Mój pierwszy był moim równieśnikiem, drugi był 2 lata młodszy. Dziewczyny, jak to jest?

Gość klimakterium
załatwi sprawę różnicy w wyglądzie:D

Gość gość
jaka ty tu duza różnice wieku widzisz,toć to normalna różnica w tym wieku.

Gość gość
Ja mam 21 lat, moj mężczyzna 35 i jestem z nim Mega szczesliwa :) Jest cudowny, pomieszkujemy razem i myślimy w przyszłości o założeniu duuuuzeh rodziny :)

Gość nie przesadzaj 7 lat różnicy
to nic

Gość gość
ja poznałam faceta 14 lat starszego, ja mam 23 a on 37 , jest we mnie wpatrzony jak w obrazek, mnie do niego tez ciagnie .. ale ten wiek...mam watpliwosci czy dac mu szanse.

Gość sałatka z salami
No akurat prawie wszystkie koleżanki są związane z równieśnikami...

Gość gość
o rany, rozumiem jakby to byla roznica 70 lat, ale 7? :o i co z tego, ze wygladasz mlodziej? czym sie przejmujesz? nie kazdy 50 latek siedzi przed tv, nie wiem skad takie wnioski wyciagnelas poza tym co sie przejmujesz tym co robia kobiety po 50? ani ty, ani on tyle nie macie

Gość sałatka z salami
Dla mnie różnica 7 lat to bardzo dużo... on wygląda na znacznie starszego niż ja. Nie przejmuję się tym , co robią kobiety po 50, wiem, że znajdę coś ciekawego do roboty... po prostu (między innymi) jak patrzę na koleżanki mojej mamy, to one prawie wszystkie są samotne, bo ich mężowie nie żyją. Faceci umierają średnio jakieś 7 lat wcześniej niż kobiety, on jest 7 lat starszy, to ewentualne 15 lat samotnej starości (między innymi). Poza tym nie wiem jak jest z sexem u Panów po 40?

Gość Elizka23
to nieduża różnica wieku ;) szalej i nie pytaj co dalej :P

Gość gość
kobito mezczyzna dopiero dostaje kopa po 40 pod wzgledem sexu

Gość bernank
jeśli chodzi o te sprawy, to fiut u faceta w wieku 40 lat zachowuje się AK47 a kobieta w wieku 32 lat już zaczyna patrzeć częściej na zegarek, czy nie jest już za późno