Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem beznadziejna

Polecane posty

Gość gość

niestety. Nie wiem, jak ma wyglądać moja przyszłość, a już to powinnam wiedzieć. Chyba skończę jako sprzątaczka, może tylko do tego się nadaje. Miałam dziś bardzo ważny egzamin, bardzo mi zależy na jego zdaniu, ale czuję, że nie zdam. Nie przygotowywałam się do niego zbytnio bo mam dużą wiedzę w tym temacie, od lat się tym interesuję ale co z tego, nie zdałam raczej. Czuję się beznadziejnie, ściska mnie w brzuchu, trzęsę się z nerwów i tak dwa miesiące będzie- do ogłoszenia wyników. Nie mam ochoty tych wyników odbierać bo wiem, że będę wyć jak zobaczę, że nie zdałam, nie chcę robić z siebie pośmiewiska. Człowiek ma pasje, zainteresowania, lubi coś robić ale to mu się nie udaje. Nie wiem, jak wytrzymam te dwa miesiące, myślę, że nie zdałam ale jakaś nadzieja się we mnie tli. Nie wiem, czy wytrzymam ten czas, chyba wysiądę psychicznie. Czuję, że do niczego się nie nadaję, życiowa pierdoła.

Gość wikttoria
a co to za egzamin i z czego?

Gość gość
dla was to głupota, dla mnie coś ważnego, egzamin zawodowy, trzeba mieć aż 75 %, żeby zdać. Niby nic ambitnego, ale dla mnie jak widać wszystko jest za trudne. Uwielbiam ten zawód, od dawna chciałam iść na ten kierunek. Ale co z tego, skoro mi nic nie wychodzi.

Gość wikttoria
co to za zawód ? jaki kierunek ?

Gość Chang Lee Shun
Prawda

Gość gość
kosmetyczka. Chciałam skończyć szkołę w tym kierunku, porobić różne kursy dodatkowo, planowałam iść w te wakacje na jakiś kurs ale przez ten egzamin odechciało mi się, po co mam robić kurs jak egzaminu nie zdam. Z niczym nie potrafię sobie poradzić, dobrze, że maturę chociaż zdałam.

Gość gość
nic mnie nie cieszy, mam tyle marzeń a wiem, że ich nie zrealizuję...

Gość wikttoria
a nie możesz tego egzaminu poprawić?

Gość gość
będzie możliwość poprawy za rok ale to wszystko się przedłuży. Zresztą, na tym egzaminie nie było nic, co by mnie jakoś zaskoczyło czy sprawiło wielką trudność. Po prostu zawsze jakąś gafę strzelę, jakiś błąd zrobię. Skoro nie potrafię egzaminu zdać to może ja się do tego nie nadaję, może sama pasja to za mało. Wstydzę się sama siebie.

Gość gość
to życie jest dla mnie jakieś za trudne, jestem życiową fajtłapą. Wiele bym chciała zrobić ale to mi się nigdy nie uda, chyba "ten typ tak ma". Zazdroszczę tym, którym wszystko się udaje, którzy coś sobie zaplanują i to im wychodzi.

Gość gość
przepraszam, chyba się wygłupiam pisząc tu, ale nie mam komu się wyżalić :(.

Gość gość
ech.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
nie mam gg, nie mam prawie wcale znajomych więc niepotrzebne mi gg.

Gość gość
zawsze mozesz sobie zalozyc

Gość Juleczka99
Dziewczyno ogarnij się - to po 1 po 2 dużo, dużo rozmawiaj i przestań o sobie mówić w negatywnych słowach (Wiesz jak to potrafi zniszczyć samoocenę) 3.wyjdź do ludzi, obojętnie gdzie - do galerii, kina itp 4. poszukaj sobie stażu, praktyki , czegokolwiek w zakresie kosmetyki 5. :D się jak najczęściej, zacznij od lustra :) powodzenia :)

Gość gość
Od dłuższego czasu szukam jakiekolwiek pracy, stażu itp. Nikt się nie odzywa, na praktyki bym poszła ale skoro nie zdam egzaminu to z czym do ludzi...

Gość gość
zawsze jestem krytyczna wobec siebie, od zawsze jestem pesymistką, ciągle mam do siebie wyrzuty. Jestem wściekła, że nic nie potrafię zrobić, nic osiągnąć, spełnić swoich marzeń. Ciekawe, jaki los mnie czeka. Chyba muszę szukać bogatego męża żeby zostać kurą domową, do niczego się nie nadaję.