Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w sieciii.,

powiedzcicie co sie z nim stalo?milczy...

Polecane posty

Gość samotna w sieciii.,

rok temu....poznalam faceta na portalu randkowym....to byla desperacja...:) ale z poczatku fascynacja tym potalem i to ze to tak latwo dziala i mozna luzno gadac ,odwanzie bez tabu....Z poczatku mialam zdrowy dystans....zagadaywal mnie setki faectow,,,ale tylko z 3 zlapalam kontakt. To bylo fajne ze nie zadawali pytan ,zadnych na temat mnie ...kim jestem co robię i jak wygladam..,,ale gadalo sie tak doslownie jak stare konie ,o wszystkim....flirtowalismy itp. Napewno w ciagu roku zagailo do mnie 500 panow...z jednym z nich cos zaiskrzylo (nie smiejta sie to mozliwe)....czulam sie jak w bajce... gadalisy dzien i noc...byl moim sumieniem...Zapomnialam ze to tylko net... gadalismy tak dzien i noc przez wiele tygodni, to samo sporzjenie na swiat,zycie,plany,marzenia...Imponowal mi wssytkim,byl twardy a jendoczensie wrazliwy i tak jak ja samotny... Oczarowal mnie...Mieszkal setki km ode mnie...ale gdzies tam w planach bylo spotkanie,powiedzial ze przemirzy caly siwat zeby mnie spotkac,bo go zauroczylam i nigdy ne spotkal tak inteligentnej kobiety.......dziekowal mi ze jestem...opowiadal o problemach ze zdrowiem,pracą itp...Uzaleznilam sie od niego...JA TEZ zlamalam swoje zasady i otworzylam sie,,,bylo tak magicznie...bylam szczesliwa:) Jedzil w delegacje czasami nie pisal 2-3 dni...ale zawsze uprzedzal mnie o tym i przepraszal......(skasowal konto na profilu bo mowil ze jest mu niepotrzbne...) ... wlaczylam wieczorem kompa jak zywkle....cisza...nastepnego -cisza..uz nigdy nie napisal......:(((( CO SIE MOGLO STAC???...minął juz blisko rok ... wiem z 3 ciego zrodla ze on zyję i ma sie dobrze... Dlaczego mi to zrobił....nie bylo zadnej klotni :( Ma zone ktora nas odkryla i zabrala mu kompa? :(

Gość samotna w sieciii.,
pisalismy kilka tygodni dzien i noc....mielilisy wpsolne marzenia i plany....jak tak mozna???bez slowa... a jak to byl jakis Przemek 22? :O albo jakas p****aba baba ?:D uwazajta ,niech moje story bedzie przestrogą.... :(

Gość samotna w sieciii.,
Chociaż mam też inną hipotezę - ostatnio niechcący wysłałam mu mejla z komórki, zapomniałam wylogować sie z konta gm.ail które jednoczesnie jest moim kontem do fejsa a tam mam prawdziwe foty, na portalu randkowym mialam tylko od biustu wzwyz (u gory jestem ładna a u dołu dość szeroka, nie wiem czemu )

Gość samotna w sieciii.,
podszyw....nie mam fejsa, on widzial moje fotki...i byl zauroczony :) Pewnie flirtowal z 10 naraz a mi wmawial ze jeste jedyną....

Gość samotna w sieciii.,
Przejrzałam gazete z nekrologami i okazuje się ,że umarł, ale sie ciesze,kamien spadł mi z serca, a tak sie zamratwaiłam,że mnie olał albo ma żonę!

Gość gość
ty naiwna kobyło🖐️ powinien cię wysmagać penisem po ryju na koniec. Byłabys w VII niebie,nieprawdaż?

Gość mentolowa lifka
Faceci to swinie. Bez uczuc, honoru, odwagi, tylko do seksu sie nadaja do niczego wiecej

Gość samotna w sieciii.,
nie czytalam zadnego nekrologu.......wiem ze on zyje.,bo pol roku po tym wyslal pusta wiadomosc :( nie wiem co sposodowalo ze zerwal kontakt:) rozpaczalam strasznie....ale teraz mimo ze wciaz sie zadreczam,mysle ze dobrze sie stalo.......psycholi nir brakuje....moze sie nudzil i ja bylam jego rozrywką.....moze ma zone i sie opamietal...a moze to byl ktos w stylu PRzemka 11 :D ale naprawde wnetrze mial super...albo fajnie gral...a 500 osob pogonilam:D moze i jestem NAIWNA...ALE NIE DALAM MI PRZECIEZ ADRESU A NI NIE POZYCZYLAM POL MILIONA ZL...:p MOZE I JESTEM NAIWNA,ALE ON JEST PODLY I SZUJOWATY......JAK WY WSZYSCY :P

Gość gość
Porabana jestes. Facet ma cie w d***e. Rozumiesz?