Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawał Pola Boryny

Może ktoś z was polecić fajną pracę zdalną/chałupniczą?

Polecane posty

Gość Kawał Pola Boryny

interesuje mnie oferta uczciwej pracy. Nie interesują mnie żadne programy partnerskie, piramidki, zapraszanie znajomych, oriflame, inwestowanie włsnych pieniędzy. przejrzałam dziesiątki ofert, wszędzie jest jakieś "ale" możecie polecić coś, co pozwala w łatwy sposób zarobić pieniądze, choćby niewelkie, bez wychodzenia z domu?

Gość brzzózzka
bez wymogu jakiegokolwiek wykształcenia? wątpię

Gość mentolowa lifka
a co niepelnosprawny jestes? Rusz d*pe i zacznij szukac normalnej pracy a nie "chalupniczej" jak jakas c**a

Gość Kawał Pola Boryny
czemu niektórzy tak lubią hejtować innych?? już z mordą na mnie... skończyłam studia, we wrześniu bronię mgr studiowałam dziennie, mam niewielkie doświadczenie zawodowe cały czas szukam normalnej pracy - jest cholernie ciężko coś znaleźć. czy to źle że chciałabym złapać jakąś dorywczą pracę, którą mogłabym kontynuować,gdzyby udało mi się zacząć parcę na etacie? w domu sie nie przelewa, potrzebuję pieniędzy jak 30 milionów ludzi w tym kraju, wieęc pytam czy ozecie coś polecić.

Gość JCDentonx
No cóż bez pracy nie ma kołaczy, ja bawię się w ankiety internetowe i klikanie swoje osiągnięcia opisuję na blogu ankietyinfo.blogspot.com. Mam jeszcze kilka innych projektów jak np. Możesz nauczyć się projektować strony internetowe. A pytam się dlaczego nie Oriflame? Zawsze można dorobić parę groszy.

Gość Kawał Pola Boryny
byłam juz kiedyś w avonie/oriflame, zrezygnowałam bo nie chciało mi się już w to bawić, nie miałam z tego kasy tylko kosmetyki;) niby zawsze coś ale teraz potrzebuję pieniędzy. Ja mam konto na ermail...ale zanim dostanę wypłatę z tego to chyba emerytury doczekam;) nie wiem czy w ogóle można znaleźć fajną pracę chałupniczą typu wypełnianie druków, składanie czegośtam...przeważnie proszą o wpłacenie kaucji, a towaru nie przysyłają;/

Dobrym zajęciem jest impresariat dla jakiejś obrotnej dziewczyny- załatwianie jej klientów, zdalna ochrona, załatwianie pomieszczenia do pracy. Potem można rozwinąć interes, opiekować się grupą takich pań.

Gość gość
leniu ale ona chce chałupniczo i zdalnie. chociaż w sumie, w czasach internetu da się

Gość Kawał Pola Boryny
leniu pewnie sam chciałbyś być alfonsem ale...nie chce ci się

Mogą być call girls, to chyba e-girls tym bardziej, a prowadzenie e-impresariatu e-girlasek, to chyba chałupnictwo, no nie mam racji?

Gość Kawał Pola Boryny
e-impresariat? czemu więc sam się tym nie zajmiesz?

Gość gość
masz rację. Chyba żeby e-impresariat prowadzić z biura albo z kawiarni, bo to już wtedy nie będzie chałupnictwo. Ma wymagania nasza autorka to niech się wysili i nie wychodzi z chałupy

Gość brzzózzka
00:09 to wstrętny podszyw

Nie zajmuję się tym, bo już i tak mam w domu niezły burdel: cały dzień w pracy, a dwie kotki rządzą. Żona 1200 km ode mnie, póki co mozhem pogovorit' po telefonu,po pracy już na nic siły nie mam, tym bardziej na e-impresariat.To tyle tak na poważnie. A próbowaś sprzedawać np. bieliznę damską na allegro? Jest świetna firma białoruska Milavitsa, podejrzewam, że przez internet mogłabyś sprowadzić hurtem towar i sprzedawać- towar mają naprawdę super, a jako kobieta się na tym znasz.

Gość Kawał Pola Boryny
a wy zaś złośliwi. nie piszę, że nie mam zamiaru wychodzić z domu i czekam aż pieniądze same przyjdą, napisałam chyba, że szukam pracy na etacie, prawda? szukam też jakiegoś dorywczego zajęcia - to chyba nic złego ale zapomniałam że społeczność kafe to specyficzni ludzie...pytasz o coś - prędzej zmieszają cię z błotem niż normalnie odpowiedzą

Gość gość
Dostałaś co najmniej 3 porady prawie chałupnicze. A już z tej bielizny to może wyjść i etat. Dorobisz się, założysz z o.o. i zatrudnisz się na etat. Zainwestować możesz cudze pieniądze, właściwie tak jest nawet lepiej. A na poważnie chyba nie myślisz że ci ktoś tu poda sposób na łatwe zarobienie pieniędzy żeby sobie konkurencję robić. Daj jakiś pomysł to możemy się pobawić w rozważenie.

Gość Kawał Pola Boryny
znalazłam jedną ofertę w mairę sensowną, no chyba zę do tych 3 ofert wliczasz też e-imresariat? nie znam się finansach, więc stronka podana przez JCDentonx - to nie dla mnie. Może nie wyraziłam się jasno. Szukam prostego zajęcia, które pozwoli troche dorobić. Chcę wiedzieć czy ktokowiek z forumowiczów podjął kiedykolweik wspołpracę z firmą oferującą pracę typu składanie długopisów itp. z tego co ja się zdążyłam zorientować te oferty to w większości ściema, ale może są jakieś wyjątki. Tego właśnie się chciałam dowiedzieć - dlatego założyłam ten topik

Gość gość
strony internetowe, graficy, preclopisarze, pozycjonerzy, spamerzy. Cały ten przemysł internetowy nie wymaga wiele wychodzenia z domu ale też bez wychodzenia z domu kasy możesz nie zobaczyć. Długopisy taniej składają w Chinach.

Gość gość
Możliwości jak widzisz są tysiące

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość gość
Poszukuję osoby chętne do współpracy przez internet. Poszukuję osób otwartych ambitnych do swojej grupy w programie partnerskim. Poszukuję ok 30 osób na początek bo z większą ilością nie dała bym rady być w dobrym kontakcie. Może to być zarobek jednorazowy, dodatkowy lub stały wszystko zależy od zaangażowania. Wymagam ukończonych 18 lat, stałego dostępu do internetu, obsługi komputera i internetu na poziomie podstawowym, umiejętności współpracy. Nie wymagam żadnego WKŁADU FINANSOWEGO. Oferuję wprowadzenie do programu, kompletną pomoc przez cały okres współpracy. Zarobki około 600 zł jednorazowo a później nawet 2 -3 tys miesięcznie. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie e-mail na adres katarzyna.tomaszewska.m2m@wp.pl

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej firmy już od kilku lat i jestem zadowolona, jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: mnhunter@op.pl w tytule proszę o wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość gość
rrenia dziś Czy to wasza firma była ostatnio opisana na OSZUST.pl :P ?

Gość rrenia
Ja polecam inną ale bardzo skuteczną metodę zarobku w domu, korzystam z tej formy już od dłuższego czasu i jestem zadowolona, można dorobić bez żadnych opłat. Jakby ktoś był zainteresowany niech pisze na mail: etraffic@op.pl w tytule proszę tylko o dodatkowy wpis „zarabianie w domu za darmo”

Gość rrenia
do profilu "gość". Nie, proponowana firma nigdy nie była zgłoszona jako oszustwo i nie było na nią nigdy skarg jeśli chodzi o legalność oraz uczciwość w przeciwieństwie do oszustów z prac chałupniczych

Gość gość
Witam. Polecam dobry polski serwis do zarabiania w internecie. Po rejestracji trzeba wykonywać różne płatne zadania - są to m.in. ankiety, klikanie w reklamy, rejestrowanie się na różne strony - za co otrzymujemy kasę na konto. Jest to polska sprawdzona strona, a wypłacają już po uzbieraniu 10 zł!!! co nie jest wcale takie trudne. zachęcam do rejestracji! https://www.kubigo.pl/profil/zarejestruj-sie/id/46658/code/942424e9a2e0436/

Gość etraffic
Wygraj w Bitcoinach co godzinę całkowicie za darmo do 750zł lub powyżej 40 000zł co tydzień ! Oferuję dodatkowe bonusy, otrzymasz wszelkie instrukcje. Nie płacisz ani grosza, wszystko jest za darmo. Zainteresowane współpracą osoby zapraszam do kontaktu mailowego na: etraffic@op.pl wpisz w tytule maila "zarabianie w domu za darmo"