Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _barbie_

Lipiec 2013 zaczynamy strania

Polecane posty

Gość _barbie_

Witam jestem mama 14 miesiecznej córeczki i w lipcu chcemy starac sie o drugie malenstwo. Z corcia udalo sie zajsc w 1 cyklu staran i mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie czy oprucz mnie ktos rowniez zaczyna starania w tym czasie? :))

Gość gość
Witaj. Ja zaczynam starania we wrześniu. Mam dwóch synkow 2 latka, a drugi roczek. Marze o córce. Jestem po dwóch cc.

Gość gość
Ja wyżej pisałam może znasz skuteczny sposób na córkę?

Haha mam sposob na córke tak naprawde staalismy sie o synka i przytulanki byly w 15 i 16 dniu cyklu rano i wieczorem :) Przez 6 miesiecy myslalam ze nosze synka a tu taki szok dziewczynka teraz nie zamienilabym jej za zadne skarby swiata ale w tej minucie sie zalamalam wiem to okropne ale taka prawda :) Planujecie trzecie dziecko gratulacje my rowniez kiedys chcielismy 3-jeczke ale boje sie przyszlosci chce zapewnic im wszystko chce dac rade :)

pozwólcie że się przyłączę :) właśnie zaczynamy starania :) to mój pierwszy raz. mam 26 lat tydzień temu miałam krwawienie z odstawienia a teraz czekam na owulację:) bardzo chciałabym mieć synka, podobno gdy dojdzie do zbliżenia w dzień owulacji jest duże prawdopodobieństwo na poczęcie chłopca. U mnie owulacja zawsze daje się we znaki ból w podbrzuszu, śluz itd.

Tez slyszalam ze w dzien owulacji na synka no ja juz w takie rzeczy nie wierze juz raz sie przekonalam ale slyszalam od kolezanka ze przytulanki przy zamknietych oknach na synka a przy otwartych na dziewczynke hihi u mnie i kolezanki sie sprawdzilo haha bo ona zaszla w styczniu a ja w sierpniu heh juz nie moge sie doczekac dni plodnych i testu z dwoma kreseczkami chociaz obawiam sie tego karmienia w ciazy co o tym myslicie bo mala niechce z cycka zrezygnowac

w tym temacie Ci nie pomoge jestem kompletnie zielona :P Bedzie dziewczynka jak nic bo wczoraj znow przytulanki...nie moglam sie powstrzymac :) i okno bylo otwarte :P

Hah no jak okno otwarte to na bank dziewczynka haha ale nie pozalujesz dziewczynki sa suuuuper naprawde :)

:) chce syyyna. najlepsze jest to ze jak chodze po sklepach to rzucaja mi sie w oczy rozowe spioszki albo buty z lalka barbie masakra jakaś hahaha

Hej dziewczyny! Czy wie któraś czy podczas starań o dziecko można używać żelu feminum? Bo szybciej używaliśmy durexa ale na opakowaniu od niego napisane jest że może zmniejszać r***liwość plemników... a na feminum nic nie jest napisane:/