Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MNIE WKURZA JAK PISZECIE,ZE WSZYSTKO DROGIE....

Polecane posty

Gość gość

jakie drogie?, normalne ceny, jak się pracuje i dobrze zarabia to nie narzeka na ceny, ja nawet nie wiem ile co kosztuje, bo nie zwracam uwagi na ceny, co mi potrzebne albo co nam się zachce to kupujemy, nawet nie pamiętam kwot naszych r-kow , bo mamy na większość ustawione stale zlecenia:D co ciekawe nie tylko my tak zyjemy, ale większość naszych znajomych, znamy tylko 1 parę trochę mniej zamożnych, ale tez nie narzekają, a na kafe to tylko ciagle użalanie się...w realu ja tego nie slysze:D

Gość 12345gość
zgadzam się, chociaż rozumiem,ze ci, którzy nie pracują albo mało zarabiają narzekają, ale takie zjawisko także widze tylko na kafe, może dlatego,ze mamy znajmych bardzo wykształconych, każdy ma dobrą!!! pracę, ja z mężem też, nie zyjemy od wyplaty do wyplaty, niczego sobie nie odmawiamy, ale na pewno jest wiele takich osob obok, tylko człowiek jest tak zabigany,ze czasem tego nie widzi:)

Gość gość
bo zycia ciolku nie znasz

Gość gość
i co Cię tak cieszy ? to, że Ty masz a inni nie ? gratuluję, serio tylko wiesz ? nie pisz bzdur cffaniaczku bo przykro się czyta, po raz kolejny uświadamiając sobie, że są wśród nas takie buce zapatrzone w czubek własnego nosa ynelygencji to Ci nie styka niestety, a za to nie da się zapłacić żadnymi pieniędzmi, przykro mi :D

Gość gość
Musisz być albo bardzo głupia albo totalnie nieogarnieta. Też nie wiem jakie mam rachunki bo w zasadzie za wszystko mam DD, ale jak ide do sklepu i kupiję przez x lat te same produkty to chyba widzę, ze w zeszłym roku wydałam na to samo 60 zł mniej. I zaczyna mnie to po prostu drażnić. A czemu jak ktoś powie że wszystko drozeje kojarzy sie z niskimi zarobkami to nie wiem? Moze za bardzo ograniczona jesteś?

Gość gość
no wiesz, 35 lat przezylam wiec co nieco wiem:D

Gość gość
no ja przez rok tego samego nie jem:D oo widze,ze dobry temat zarzuciłam z rana:D

Gość gość
co do inteligencji to tam gdzie pracuje nieinteligentnych nie zatrudniają, bo nikt nie płaci grubej kasy matołkom:D jak autorka 4 postu:D

Gość gość
a ja wiem czy drogie? to zależy... jednen lubi poledwice inny chwali mortadele a cena wiadomo... jaki produkt taka cena...

Gość gość
Autorka czwartego postu nie jest matołkiem tylko zdziwienie odebrało jej na sekundę umiejętność logicznego myślenia, przez co wdała się w tę niczemu nie służącą dyskusję. Powiem Ci tak świetnie zarabiająca za siedzenie na kafe autorko ale chyba nie to, co istotne koleżanko Wiesz co to jest inteligencja serca? Masz jakąkolwiek wiedzę o realiach życia w Polsce ? Po co zakładasz durne tematy o niczym O przepraszam, nie o niczym - o Twojej całkowitej ignorancji Przykre, acz pouczające w kontekście Twojego wieku. Wniosek: nie ważne ile ma się lat- do pewnej wrażliwości nigdy się nie dorośnie Pozdrawiam cieplutko i powodzenia na dalszej drodze życia w bałwochwalczym zachwycie ;)

Gość gość
ale tu nie chodzi o żaden zachwyt, dla mnie po prostu pewne rzeczy sa normalne i nie podlegają dyskusji:D czasami wchodzę na kafe(tak jak np., dziś, bo już jestem na urlopie) i nie mogę czytac tych głupot i reaguje na nie:)

Gość gość
oj zaraz bieda się zleci i da ci popalić autorko:D

Gość gość
fakt - pustak jak nic :D puknij się, oj puknij autorko i życzę Ci, żebyś biedy nigdy nie zaznała aa i rozumku większego :) mła :)

Gość gość
oooo biedota już rządzi z rana:D

Gość gość
o i kolejny pustak :) tylko murarza brakuje ;) też Wam życzę, żeby los Wam sprzyjał koleżanki :) I żebyście się nigdy nie musiały wstydzić, za to ile zarabiacie i na co Was stać

Gość gość
K***a nie jest drogie? To juz trzeba być idiotą żeby tego nie zauważyć! Jak wyżyć za pensję 1200-1400 zł? Ale masz rację Ty masz i to się liczy :) Mam znajomych co mają kasę,ale nie obrażają przy tym tych co nie mają,i zgodzą się bez wahania,że pensje za niższe stanowiska powinny pójść w górę, że żwyność poszła w górę,że bilety powinny być tańsze. Ale faktycznie,Tobie moge współczuć skoro Ty tego nie zauważasz. Zarabiam 1400 zł. I to nie jest normalne,że żyję w ciągłym stresie czy mi wystarczy do końca miesiąca! Niech ceny ida w górę,ale też niech pensje podniosą.

Gość gość
koleżanko:D nie martw się o mnie, martw się o siebie, bo podobno wszystko drogie:D

Gość gość
kto ma 1400 ten ma:D trzeba było się uczyc w mlodosci a nie balować:D ale czego Ty chcesz po ledwo skończonej zawodowce:D

Gość gość
Proponuję nie dyskutować z tymi idiotkami. Jak można powiedzieć o kimś - bieda ? Gdzie Ty się wychowałaś ? Kto Ci wychowywał ?

Gość gość
Temat to głupkowate prowo. Stać Cię czy nie stać to nie ma znaczenia. Ale jakie trzeba mieć puste życie skoro wkurzaja Cię wpisy zlepków liter na kafe?

Gość Autorko czym się chwalisz?
Aż taki pustak z Ciebie :O Bo masz,bo srasz :D Nie mieszkam w Polsce,ale wiem,że w niej jest ciężko,to był powód też dla którego wyjechałam. Ty piszesz,że masz,ale popatrz żeby mieć ile musisz z*********ć,i ile zarabiać. Bo za 1200 zł na rękę takiego życia normalnego byś nie miała. Wiesz co, ja mieszkam za granicą. I to na co Ty musisz tak z*********ć,to ja mam to jako podstawy normalnego życia. Więc różnica polega na tym,że u mnie jest to normą,a dla Ciebie w Polsce szałem i wychwalaniem się :) Więc rozluźnij poślady i się nie podniecaj :P Mi akurat szkoda tej Polski,bo niedługo taka dama jak Ty będzie musiała sama z*********ć myć kible,bo mądrzy ludzie się stawią albo w cholerę wyjadą,jak już robi większa część ludzi.

Gość gość
a jak inaczej was nazwac?:D panna dziedziczka:D trzeba nazywać rzeczy po imieniu ale to prada,ze bidota zawsze się rzuca:D

Gość gość
kto z********a ten z********a:D przykro mi,ze Tobie dobra kasa kojarzy się z zapieprzaniem:D

Gość gość
hahaha, autorko dobry temat:D uwielbiam czytac te wpisy biedoty:D zabiliby cie za kromkę chleba:D

Gość gość
A nam przykro, że słowa "wszystko drożeje" kojarzą sie z biedą a nie ze zdrowym rozsądkiem.

Gość gość
Koleżanka nie musi się martwić. Nie dotarło do Ciebie z kim rozmawiasz inteligentna świetnie zarabiająca autorko ? Przeczytaj uważnie jeszcze raz moje wypowiedzi i daruj sobie te śmieszne komentarze. Wstyd mi za to, że jestem Polką czasami. Aaa i powiem tak, umiejętność wczucia się w sytuację drugiej osoby, uważność, empatia... Sprawdź sobie znaczenie tych słów w słowniku. Chociaż tyle, mogę dla Ciebie zrobić. To bardzo ważne cechy. Nie zatrudniam ynteligentnych dziuniek, które oprócz papierka potwierdzającego zdobyte wykształcenie nie posiadają szeregu innych cech, które pozwalają mi na stworzenie zespołu ludzi za który mogę ręczyć. ;) Dobrego dnia i udanego urlopu :)

No a ja nie muszę mieć wykształcenia i wysokiego stanowiska tutaj aby mieć to co wy. czyli to co powinien mieć każdy cżłowiek,normalne życie. Skoro tyle ludzie wyjeżdża,a nikt nie pcha się z innych krajów do Polski,to jednak coś musi być nie tak. Do czego ktoś ma przyjeżdżać? Do biedy,czy do bogaczy którzy ich okradną? :D

Gość gość
to trzeba było się uczyc to bys tez siedziała w pracy na fb:D każdy jest kowalem własnego losu:D

Gość do tej co wyjechala
jakby mi było w Polsce źle też bym wyjechala... na pewno bym tu nie pracowala za 1400zł, wstyd się tak ponizac

A ja się zgodzę,że nawet osoba bez wykształcenia powinna móc godnie,normalnie żyć. Ale w Polsce to jest niemożliwe,bo w Polsce zasiadają na stołki pewnie takie d*pki z takim podejściem jak autorka :) Teraz nawet ludzie po studiach,którzy dają swój czas na naukę,wyjeżdżają bo nie mogą w Polsce godnie zarobić. Ale tak,wmawiajcie sobie,Polska to kraj cudowny i bogaty,nikt mu nie dorówna :D