Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MNIE WKURZA JAK PISZECIE,ZE WSZYSTKO DROGIE....

Polecane posty

Gość Ja od tego dobrego kawioru
I co z tego jak jesteś tłukiem w dodatku wiejskim tłukiem? Uczysz sie z liceum i piszesz "masz o kawiorze"? Tłuku wsiowy.

Gość wakacyjna mama
ale to naprwde jest zenujące klocic się o sloik kawioru:)nie macie pojęcia co ludzie bogaci jadają:P mowi wam cos np.stek z bieługi z sosem z granatów?chyba nie wiec skończcie tą idiotyczna gadkę:D

Kiedyś kawior był za grosze a teraz i w rosji jest drogi. Nie sprzeczam się o puszkę kawioru tylko mam niezłą rozrywkę z tym tłukiem z zawodówki.

Gość gość
a Tobie nigdy nie zdarzyły się literówki? jak nie masz nic mądrego do powiedzenia, to liter się czepiasz:D

Gość gość
teraz kazda siedzi w googlach i wiadomosci zbiera .Kawior i co by tu wiecej powiedziec ,czym zablysnac.Ale wy tepe jestescie i tepe to forum jest Spadam stad.

Gość gość
siedza tu jakieś tumany z gimnazjum i prowokują , że "trzeba się było uczyć". Dzieci dzieci....chce wam powiedzieć, że studiów nie skończyłam, a zarabiam lepiej niż moi znajomi po studiach. A dlaczego? bo w naszym kraju większośc osób ma studia i dlatego brakuje fachowców po technikach, zawodówkach itp. to, że nie mam studiów to nie znaczy, że jestem głupia po prostu miałąm sytuacje jaką miałam i na studia nie mogłam iść. I pamietajcie, że raz na wozie raz pod wozem. Nie prowokujcie i nie wysmiewajcie się z biedniejszych bo i was może dotknąć bieda. Puki rodzice za was płacą to jesteście mądrzy. Ale zobacyzmy jak sobie później poradzicie bez pieniążków mamusi i tatusia. Chyba, że jesteście takimi pasożytami, ktorzy wiecznie będa chcieli byc na garnuszku rodziców a sami nic nie osiągną. Dodatkowo śmiało można stwierdzić, że w stosunku to wysokości zarobków wsyztsko jest drogie! To nie jest normalne, że bezrobotnego z Niemiec stać na samochód, wakacje itp a pracującego Polaka nie stać prawie na nic

literówka z rz na sz. Przyznaj kauflandowa bogaczko, że zwyczjnie walisz ort za ortem i tyle.

Gość laska z podstawowym
I wiem,że napisałabym marzysz,a nie masz i inne odmiany :P Także,są i ludzie co mają studia a błąd za błędem robią,nie ma tu nic do rzeczy czy po zawodówce czy nie. Ja nie lubię wiesniar które kłamią i próbują nabrac :D Albo wieśniar które się wymądrzają,a zarazem nie mają za grosz szacunku do drugiego człowieka. A tak mi to ryba czy jesteś bogata czy biedna. Ja zarabiam 1600 netto,jednym zazdroszczę a innym nie zazdroszczę,ale jednak ten szacunek mam i do tych i do tych ludzi. Mam podstawowe wykształcenie i wyzwiska mam głboko,wiadomo gdzie. Ludzie na tym forum powinni się wspierać a nie obrzucać błotem!

no dobra, wygłupiłam się z tym kawiorem, w necie wyczylam o nim:), nigdy nie jadlam, bo mnie na niego po prostu nie stać, jestem biedna, bezrobotna, maz lubi wypic i tylko pol wyplaty mi oddaje, musze oplacic rachunki, dzieciom cos kupic, poniosło mnie, przepraszam:)

Jak juz się nie ma argumentów to sie robi za podszywa. Żegnam wiejski tłuczku a normalnych pozdrawiam.

Gość jestem dziad śmierdzący
Jestem śmierdzącym biednym dziadem który wam zazdrości pieniędzy i KAWIORU. Jak jesteście bogaci,to przysłalibyście mi troszkę? Nawet po terminie

a ja mam super wyksztalcenie, sprzataczka z papierami i nie ma roboty dla mnie:(

Gość wy szmaciska jedne głupie
Wszystkie p******e jesteście. Jedna o drugą o kawior się kłóci jak p******a. Jak nie o danonki to teraz zjechały na kawior.

Przepraszam za tą zawodówkę. Macie rację nie wykształcenie świadczy o inteligencji. Jak widać tłuk w liceum pisze masz zamiast marz. Przepraszam - piszę serio bez sarkazmu.

Gość gość
Kurcze co racja to racja ,te co chwala Polske nie wiedza jak jest za granica.W zeszlym roku jak bylam w Meksyku spotkalam taka pare brytoli,facet sie chwalil ,ze jest na socjalu i nie pracuje od 10 lat i kobita tak samo.I co skad pieniadze na wczasy na ktore ja musialam zapracowac z mezem?Otoz w Uk sila robocza moze miec nawet wiecej niz sila umyslowa.Moj facet na budowie zarabia 3 razy wiecej niz jego menadzerowie :) Sam juz by mogl zmienic prace na bardziej umyslowa i prestizowa ,ale po cholere by zarabiac mniej.Powiedzial ,ze jak bedzie strarszy to wtedy.

nikt nie robi podszywa tylko moja druga osobowość się odzywa, ta co marzy o kawiorze, zazdroszczę wam,ze stać was na takie rzeczy, na nowe ubrania, na wakacje, a ja od 10 lat nigdzie nie bylam, z meza wyplata 2200 nie da się nic odlozyc, a jak mowilam polowe przepije i w automatach zostawi:(

Gość a u mnie w Polsce stoi wieża
Eiffla. Mnie też może wyobraxnia ponosić jak was :D

Gość to co mam w uk na codzień
te p*****lnięte jarają się po studiach :D

hahah, ale trzeba mieć n******e żeby tu się logować, gdzie każdy wchodzi tylko na chwile i spada:D to nie ta sama pisze co wcześniej, ja podłapałam temat i robie sobie jaja:D

Gość po gimnazjum ale nie tępak
nie ukończone z przyczyn osobistych. Ale pracuję jako pomoc biurowa,błędów nie robię. Znam angielski i podstawy niemieckiego. Nie obrażam nikogo. Tłukiem mozna być po gimnazjum,średniej jak i po studiach.

Gość gość
Tępaki znowu jadkę zaczęły :O Piszą o kawioerz gdzie nie mają o nim pojęcia :P

Gość ludziska, ale tu sobie
ktoś jaja niezłe robi a wy się tak wczuwacie, zenujące... jak nie o kawior się kloca to o wędline jak nie o mieszkania to sposób porodu no jaja jak berety

Gość gość
TĘPAKI Z WAS WSZYSTKICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSCY NA KAFETERII TO TĘPAKI.

Gość gość
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość tępaki z was wszystkich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszyscy na kafeterii to tępaki. razem z toba :)

Gość napisze cos od siebie
ja np.. skonczylam studia mgr z ekonomii,ale nie miałam pracy w zawodzie... jakiś czas temu otworzyłam biznes, do którego studia nie sa mi wogole potrzebne, równie dobrze mogłabym być tylko po szkole zawodowej a kasa wydana na studia w kieszeni(na koncie)by została, liczy się kreatywność i przedsiębiorczość w dzisiejszych czasach, albo konkterny kierunek(prawo, medycyna, architektura itp.)większość moich znajomych po słabych studiach nie ma pracy w zawodzie, pracują w sklepach... wniosek:albo konczy się konkretne studia albo kase lepiej przeznaczyć na biznes

Gość gość-autorka tematu wita
o widzę,ze ktoś mi temat rozkręcił:) nie spodziewałam się takich atakow tylko rzeczowej rozmowy, ale tu jak zawsze...:D a z tym kawiorem to konałam ze smiechu:D jasne,ze kawior to nie za 15zł wiec po co podejmować dyskusje z laikami:D ale wiedzę, że są osoby, które nie użalają się nad swoim losem:) i takie wpisy milo się czyta:)

Gość Ja od tego dobrego kawioru.
Już ktoś się podszył i m zablokował nicka. A więc kawioru moje drogie Pani nie miałyście nigdy w gębie. Bo jest nie samowity smak i bardzo dobry. Kawior można tak samo dostać nad morzem u nas w Polsce. Ja kupowałam w Gdańsku,był pyszny. Co prawda trochę kosztował,ale się skusiłam(50zł). Bogaty może,a biedaki patrzą. Nie wiem czy to normalne,że po kawioerz łapie mnie biegunka,też tak macie?

Gość gość
gowno prawda nie wiem jak z medycyna .Ale po prawie tez gowno masz jak nie masz znajomosci.A ile kasy trzeba wydac to sie w glowie nie miesci.Jeden moj znajomy siedzi teraz bez pracy a leb na karku mial.A drugi ma prace bo tatus posel a madry to on nie byl:) A po architekturze kupe znajomych bez pracy .