Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MNIE WKURZA JAK PISZECIE,ZE WSZYSTKO DROGIE....

Polecane posty

Gość gość-autorka tematu wita
do ja tez w pracy siedze na kafe xxxx właśnie oto chodzi, kto się przygotował do swojej dalszej przyszłości to teraz ma zayebiscie i nie narzeka, że wszystko drogie, bo drogie nie jest, drogie to jest tylko moje nowe mieszkanie, którego nie bylam w stanie kupic za gotówkę, tzn. za gotowke, bo bym mogla kupic ale 3 pokojowe, a chccielismy dużo większe:)

Gość gość
kto się uczył ten nie bieduje!!!!

Gość kunianiunia
zgadzam się, chociaż rozumiem,ze ci, którzy nie pracują albo mało zarabiają narzekają, ale takie zjawisko także widze tylko na kafe, może dlatego,ze mamy znajmych bardzo wykształconych, każdy ma dobrą!!! pracę, ja z mężem też, nie zyjemy od wyplaty do wyplaty, niczego sobie nie odmawiamy, ale na pewno jest wiele takich osob obok

Gość gość
to pewnie temat NOM :)

Gość gość
hqahahahahahahahaha gość kto się uczył ten nie bieduje!!!! Naprawde w to wierzysz???

Gość jaki upal w chorwacji
nie jest wcale drogo, kto ma dobra wyplate nie narzeka"D

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz? To nie czytaj. Dobry temat? Dobrze to ty masz nasr * ane we łbie kmiocie obrzygany :D

Gość smakoszka z wawki
janse,ze nie jest drogo tylko biedota ciagle narzeka:D co niby jest drogie? moja kawa za 30zł jest droga:D polediwca za 40zł tez niby droga?:D

Gość gość
dla biedoty wszystko drogie:D

Gość Ceny w Polsce nie są wysokie
ino wypłata za mała :) :) :) 10 lat temu umiałam 1/4 tego co teraz i zarabiałam 2800 na rękę. Mój facet miał połowę obecnego doświadczenia i zarabiał 3400 na rękę. Teraz on skończył dodatkową szkołę w zawodzie i zarabia 1600-1800, ja szukam pracy i wszędzie oferują 1200-1400 na umowę zlecenie.Za mieszkanie płacę 1000zł. Za sieciówkę blisko 100 (a za paliwo i parking płaciłabym co najmniej 400). Niefajnie.

Gość gość
bo na kafe sama bieda siedzi, która w realu udaje ze na wszystko ich stać, bo wstyd przed sąsiadami i znajomymi a tu pisza jak ich zycie wyglada

Gość lkjhgopop
a ja kase mam ale nie lubie przepłacać wiec kuoiłam sobie dzisiaj za 20 zł 4 szt. super ciuchów w lumpeksie i klapeczki w obuwniczym za 10 zeta :)

Gość lkjhgopop
oszczednosci nauczylam sie w domu rodzinnym gdzie sie nie przelewalo i teraz potrafie sie obkupić za 50 zl .Tylko trzeba tylek ruszyc i pobiegac po sklepach. Dla dzieci tez kupuje uzywki w paczkach na allegro i nie używane w pepcco

Gość gość
uzywane ubrania? fuj, nigdy bym tego dziecku nie wlozyla, bleeee

Gość gość
jakie drogie:D chyba tylko dla bezrobotnego

Gość jhvjkbkjbhk
ide zaraz do mojej sauny :P nowa służąca właśnie robi mi minete :D a co :p ja popijam drina z laptopem na brzuchu a ta mi dobrze robi uhuuuhuuuu

Gość marcysia24
sł€żąca robi ci minete????

Gość gość
ale te bogate to wredne, i jeszcze może powiecie, ze jesteście katoliczkami, a bozia karze się dzielić

Gość marcysia24
no podziel sie znami służącą... też chcemy minetke!!! :P