Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabelle 777

Mamy, które mają jedno dziecko i wystarczy

Polecane posty

Gość gość
Ja też nie chcę więcej mimo że sama mam dwójkę rodzenstwa. Nie znioslabym tego wszystkiego jeszcze raz, wstawania w nocy, itd.

Gość Isabelle 777
Mam dwoje rodzeństwa starszego i brat mieszka 100km ode mnie a siostra na miejscu ale nigdy nie byłyśmy jakoś blisko ze sobą.

Gość Kills
Mam jedna 4 latke ... Ciąża nie dla mnie , okres niemowlęcy strasznie nudny. 2 dziecko mogę mieć ale z adopcji takie 2 letnie najlepiej.

Gość lilialuiza
Jakie uciśnienie???? Za mąż wychodzi się z miłości i pragnienia zjednoczenia z drugą osobą. Jak kogoś kocham, to chcę być z nim jedno, chcę liczyć się z nim we wszystkim, chcę sprawiać mu radość. Dobrowolnie:)

Gość gość
Poza tym ja nie lubie być matką, niepotrzebne mi to było i nie wiem czemu sie zdecydowalam, kula u nogi do konca życia

Gość gość
Jesteście samolubnymi pipami, które myślą o własnej wygodzie! Ja jestem jedynaczką i jest mi źle! Wasze dzieci będą miec za kilka lat do was pretensje, że są same! bo koleżanki to nie to samo co rodzeństwo coś o tym wiem!

Gość lilialuiza
Miłość jest też otwarta na życie:) Taka jej natura. A bez miłości, z samego egoizmu Małżeństwo byłoby pozbawione sensu.

Gość mama 6-latka
Isabelle 777 Mój syn też miał wzmożone napięcie mięśniowe, ten krwiak długo się wchłaniał, nawet teraz ma w tym miejscu takie twarde, lekko wypukłe miejsce, jak się dotyka to można wyczuć, choć gołym okiem nie widać. Żółtaczki na szczęście nie mial. Jestem z kuj-pom. Ja też jestem jedynaczką,jakoś nie czuję się z tego powodu pokrzywdzona. Lubię ten stan:)

Gość lilialuiza
do anoo: Przykro mi, jeślli nie kochasz swojego męża lub kochasz go tak bardzo dziurawą miłością:( Dlaczego za niego wyszłaś?

Gość Isabelle 777
lilialuzia ja inaczej to widzę. Będąc w małżeństwie nadal chcę mieć prawo do swojego zdania, do własnego wyboru. A radość owszem chcę sprawiać ale również samej sobie :) Może zmień forum na katolickie :P

Gość bambaryła31
Ja się wpisuję.Mam 7 miesięczną córkę i nie chcę więcej dzieci.

Gość mama 6-latka
gość Jesteście samolubnymi pipami, które myślą o własnej wygodzie! Ja jestem jedynaczką i jest mi źle! Wasze dzieci będą miec za kilka lat do was pretensje, że są same! bo koleżanki to nie to samo co rodzeństwo coś o tym wiem! Co kto lubi, każdy człowiek jest inny, ja jak pisałam jestem jedynaczką i dobrze mi z tym. Też znam rodzeństwa, ktore się latami nie widują, albo kłócą o majątek np.

Gość lilialuiza
Dobrze, że w ogóle chciałyście mieć dzieci, bo inaczej Wasze Małżeństwa byłyby zawarte nieważnie...

Gość Isabelle 777
Mama 6-latka ja z mazowieckiego niedaleko Warszawy. Daj proszę jakiś namiar np.gg lub mail :)

Gość Isabelle 777
Chyba mamy na forum profesor Pawłowicz

Gość gość
Tępe rury, znam rodziny gdzie rodzice dwoje dzieci straciło i gdyby nie mieli ich więcej zostaliby sami, bo takich ludzi co stracili jedyne też znam, osiwieli w błyskawicznym tempie i pewnie się teraz delektują swoją mądrością podobną do waszej 😠

Gość Isabelle 777
Hehe, to zrób sobie drużynę piłkarską zawsze to któreś ci zostanie jak stracisz :P

Gość lilialuiza
Miłość nie jest zarezerwowana tylko dla katolików:) Uważam, że nawet niewierzący powinni się pobierać z miłości a prawdziwa miłość wyklucza egoizm. Nie wyobrażam sobie, żebym w małżeństwie miała o czymkolwiek decydować sama-no, chyba, że o tym, jakiej firmy podpaski użyję;), ale nie w znaczących kwestiach. I nie widzę w tym żadnego niewolnictwa. Może tak bym to odbierała, gdybym jakoś na siłę wychodziła za mąż...

Gość gość
Głupia baba dla faceta to najgorsze co go może spotkać w życiu :-O

Gość Isabelle 777
Bambaryła 31 skąd jesteś? :)

Gość lilialuiza
Rodzeństwo w dorosłym życiu może zdecydować, czy chcą się ze sobą kontaktować, czy nie. Ale fajnie, jak mają szansę.

Gość lilialuiza
do kills: Jeśli chcesz adoptować dziecko z egozimu, to lepiej się wstrzymaj! W domach dziecka są dzieci tak poranione, że potrzebują już tylko miłości.

Gość gość
Tobie Isabelle 777 jedno nie pomoże bo mądry facet nasrać by na ciebie nie chciał 😠

Gość mama 6-latka
gg 40724953

Gość ACHTUNGACHTUNG
"lilialuiza" to 30letnia dziewica! nigdy nie była w związku i nie zapowiada się na to by to się zmieniło! no i nie ma dzieci więc dyskusja z nią na temat ilości posiadanych dzieci nie ma sensu :d

Gość bambaryła31
podpiszę się pod stwierdzeniem,że niestety ale kobieta powinna decydować bo to jej ciało, to ona często traumatycznie znosi ciążę, poród itd...

Gość lilialuiza
Mogła nie wychodzić za mąż. Miałaby swoje ciało tylko dla siebie i mogłaby się "delektować" swoim egoizmem:(

Gość bambaryła31
miasto scyzoryków ;)

Gość Isabelle 777
Gościu wyluzuj pośladki bo co nie napiszesz to i tak nie robi to na mnie żadnego wrażenia :)

Gość Kills
Ilialuiza z jakiego egoizmu ???? Gdybym zechciala drugiego dziecka to adopcja jest mniej egoistyczna niz poczecie własnego bo pomaga sie komuś kto już jest na świecie !!! Na szczęście w kraju w którym mieszkam adopcję są popularne i często rodziny adoptuja dodatkowe dziecko mimo ze maja już swoje. I nie ma wyborów jak w sklepie z cukierkami ... Niewazne cz czarne żółte , zielone, chlopiec czy dziewczynka ... bo ludzie chcą pomoc a nie martwią sie " co ludzie powiedzą".