Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shisha 777

Samotne mamy-nowe forum

Polecane posty

Gość gość
jestem samotną matką nie osiągającą dochodów, ojciec naszego syna pracuje ale w urzędzie skarbowym powiedzieli mi, że on nie może odliczyć ulgi prorodzinnej ponieważ mieszka od nas 400 km i nie wykonuje według urzędu skarbowego należycie władzy rodzicielskiej bo daleko mieszka, ojciec ma przyznaną sądownie władzę rodzicielską oraz zasądzone alimenty, które regularnie płaci.Odwiedza syna co 2-3 miesiące, interesuje się nim, utrzymujemy kontakt telefoniczny, nie ma miedzy nami jako rodzicami kłótni na tle syna, ważniejsze sprawy uzgadniamy. Nie rozumiem dlaczego urząd skarbowy przyznaje ulgę prorodzinną ojcom dzieci po rozwodach (moja kuzynka jest po rozwodzie i jej był mąż odlicza, bo ona nie dochodów) a tak jak w naszym przypadku nie, tylko dlatego, że nie mieliśmy ślubu i rozwodu.

Nie wiem, my mieliśmy ślub, rozwodu nie mamy i normalnie jest zwrot podatku i nie mieszka w tym mieście co my.

Gość wifigdańsk
witam serdecznie-tez jestem samotną mamą 2 maluszków, pozdrawiam was dziewczyny :)

Gość gość
Mamuśki gdzie Wy? :)

Gość wifigdańsk
Shisha 777 witaj, pytasz jak długo? nie umiem na to odpowiedzieć... nie czytałam całego topiku,bo wciaż jestem padnięta ale w wolnej chwili poczytam, bardzo lubię takie tematy bo człowiek się duzo dowiaduje a to potrzebne:) ale co nieco wiem i mysle ze tez mogłabym, w niektórych sprawach pomóc narazie Dobrej Nocki dla wszystkich całuski:)