Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościóweczkaaaaaaaaaaa taka

wejdzcie proszę i pomóżcie

Polecane posty

moja córka szaleje za monster high i chce by na nastepny rok szkolny kupic jej wszystkie przybory,plecak,piórnik,teczki,worek,zeszyty z tymi bohaterkami,ale...no własnie jest ale.Bo szukalam na allegro i fajnie wszystko jest tylko zalezy mi by wszystko kupic od jednego by za przesylke placic raz bo nie oplaca mi sie kupywac u jednego dlugopisy a u innego np.teczke bo drogo wychodzi.plecak moge kupic osobno bo to duzy zakup ale drobiazgi wolalabym u jednego.Nie wiecie może kto sprzedaje wszystko z monster high od a do z ?

Gość w y r o d n a
kupywac ;-)

przepraszam jak uraziłam :D :D :D zawsze znajdzie sie odpowiedz nie na temat :D pytanie bylo inne,moze jednak ktos mi pomoze?

nikt nie wie ?

a ja nie pytam o jakość tylko gdzie kupić mogę

Gość mama dwóch dziewczynek
Moja miała fascynację Monster High 1,5 roku temu mniej więcej, kupowałam wszystko po kolei... szybko się fascynacja skończyła na rzecz Violetty ;-) właśnie zamówiłam płytkę, której premiera ma być 2.07. Powiem Ci, że najlepiej zaczekaj do połowy chociaż wakacji, wtedy zaczną się w sklepach specjalne dostawy szkolne i na pewno wybierzesz w stacjonarnym sklepie wszystko co zechcesz. W ubiegłym roku nawet w biedronce akcesoriów z MH było pełno, w Auchan itp. też.

dzięki za odpowiedz na temat :D