Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda studentka

Przyszla dzis do mnie zona mezczyzny, z ktorym sie spotykam

Polecane posty

Gość mloda studentka

Godzine temu uslyszalam dzwonek do drzwi, otwieram a tu jakas baba wparowala mi do mieszkania i mowi, ze jest zona mezczyzny, z ktorym sie umawiam czasami. Nic nas nie laczy to tylko moj sponsor:P Juz jej chcialam to powiedziec, ale on a zaczela histeryzowac, ze 2 dzieci, zebym ojca im nie zabierala. Cyrk jakis normalnie:D On mi opowiadal wczesniej, ze ona juz sie mu nie podoba i dzisiaj jak zobaczylam to faktycznie strasznie wygladala, zaniedbana 20kg nadwagi, wlosy fryzjera latami nie widzialy, a cera wymaga kosmetyczki. Ze tez jej wstyd nie bylo:O Oczywiscie wiem, ze mi zaraz napiszecie, ze jestem dziwka, ale mam to gdzies, ja sie dobrze bawie i dla mnie tylko to sie liczy:P Napisalam to wam ku przestrodze, bo wiekszosc z nich to kochajacy mezowie, a ich zony mowia, ze moj by nie mogl:D a tacy sa wlasnie najbardziej chetni. A jak juz odkryjecie zdrade to nie robcie z siebie posmiewiska w mieszkaniu domniemanej kochanki:)

Gość gość
a za 10- 15 lat to ty wparujesz do mieszkania jakiejś panny, którą będzie sponsorował twój mąż- karma wraca- pamiętaj o tym

Gość gość
Faceci to świnie i tyle. Nie ma co jechać autorki bo ona tylko korzysta z głupoty napaleńców.

Gość gość
z jednym trzeba się zgodzić jestem tego przykładem KARMA WRACA powodzenia ladacznico ;)

Gość mloda studentka
ladacznico? hahaha:D Nie boje sie zadnej karmy, bo po pierwsze nie zrobilam tego celowo, po drugie ja go jej nie odbieram, on jedynie korzysta z moich uslug. A po trzecie nie bede miala meza:P

Faktycznie głupia baba :p każda normalna op********aby swojego męża bo to on ma być jej wierny i lojalny wobec niej, a nie Ty. Nie rozumiem co Ciebie, albo inną kobietę spotykającą się z cudzym facetem, mają do obchodzenia problemy tejże żony. Bardzo dziwne podejście jak dla mnie

Gość gość
za 10 lat :) to autorka bedzie sama,bo kto sie szmata na powaznie zwiaze :)

Gość gość
a ja na miejscu zony bym ci wp********a :D nie za to, że jesteś glupią k***ą, tylko za Twoja postawe wobec tej biednej kobiety. Pamiętaj ten się smieje kto sie smieje ostatni :)

Gość gość
a tak wogole to prowo a nie przestroga :)

Gość mloda studentka
alez ja bede sama na wlasne zyczenie:) Nie chce sie wiazac, za dobrze poznalam mezczyzn;) co do mojej postawy wzgledem tej kobiety to bylam mila i zapewnilam, ze nic mnie z nim nie laczy:D i ze to pomylka:)

Gość gość
Jedno z najsłabszych prowo na forum. 0/10. Obliczone na wkurzenie, pare pelikanów łyknęlo, ale i tak głupio rozegrane.

Gość mloda studentka
masz racje to prowo, bo kobiety majace zonatych sponsorow to mit:D

Gość abcdef123
hej:) chętnie bym ci wp******ila, przez takie jak Ty męzczyzni nie mają szacunku do kobiet i kobiety w XXI są nazywane dziwkami ! Ty kurwo j****a :)

Gość gość
głupie to jak kwoka na bazarze

Gość gość
a rodzice sa z ciebie dumni ze d**a zarabiasz?

Gość mloda studentka
to nie prowokacja ale mozecie sobie myslec co chcecie, co chcialam to napisalam, na odpowiedzi z wulgaryzmami jakie plebs wypisuje nie bede sie wypowiadac.

Gość baby to sa jednak głupie
nigdy nie rozumiałam jak można iść z pretensją do kochanki swojego faceta :o Co trzeba mieć w głowie.. Przecież to facet obiecywał lojalność i wiernośc a nie jakas obca baba :o

Gość gość
lubisz żonatych tak ? pewnie kiedyś trafisz na swojego tatusia hehe, który robi w c***a twoją mamusię pieprząc na boku gówniary, przyklad k******a najczęściej wychodzi z domu

Wszystko jedno czy to provo czy nie :) prawie kazda kobieta, której mąz ma kochankę, sponsoruje jakąś laskę na boku, albo chodzi na dziwki, ma większe pretensje do tej kobiety niż do swojego męża :D nielogiczne zupełnie...

Gość gość
słonko plebsem to akurat Ty jesteś. Jesteś marginesem społecznym, zwykła k***ą :) dawanie d**y za kase to prostytucja, k******o. Nazywając to sponsoringiem nie zmienisz faktu, ze jesteś kobietą bez zasad moralnych.

Gość jedyny rozsądny
"zaniedbana 20kg nadwagi, wlosy fryzjera latami nie widzialy, a cera wymaga kosmetyczki. Ze tez jej wstyd nie bylo" Wstyd to kraść dziwko!!! Tobie powinno być wstyd!!! Kurva CAŁY XXI WIEK TYLKO FORSA I SEKS!!!!!!!!! po ch*uj im rozwalasz rodzine??? takie kurvy trzeba tępić!

Gość gość
Faceci to tepe c***e, autorka i jej sponsor sa pelnoletni ona go do niczego nie zmusza, a jak jej to nie przeszkadza ze facet ma zone i dzieci to jej sprawa

Gość mloda studentka
oczywiscie, ze wole zonatego na sponsora, bo zalezy mu na dyskrecji, ale ze rodzine rozwalam? Jak niby? Nie badzcie smieszni, nie przkulam go do lozka i nie zg****ilam:D To tylko uklad 3 spotkania w miesiacu i tyle, ani ja go nie kocham ani on mnie. Ja sie z nim dobrze bawie, on ze mna tez:) Mowi, ze ze mna przynajmniej mozna pogadac o czyms innym niz pieluchy:D a zalosna to ona byla bo mi zaczela zdjecia tych dzieci w telefonie pokazywac, plakac, a wrecz wyc:O dalam jej szklanke wody, kazalam sie uspokoic i powiedzialam, ze zadna kochanka nie jestem, a znamy sie sluzbowo.

Gość gość
KingaStefankaFanka Wszystko jedno czy to provo czy nie Pewnie,ze ci wszystko jedno byleby glupoty popisac na forum z nudow :)

Gość gość
w sumie znacie sie sluzbowo :D dajesz mu d**y za kase.. Zrozum, że żona tego Twojego dziwko jebcy nie wie co robić, zycie jej sie wali. Jesteś ostatnia osoba która ma prawo oceniać jej zachowanie. Proponuje zastanowić sie nad swoim zyciem i wyborami.

Gość gość
śmiechu warte że winią tą kobietę do której maż znudzony zoną przychodzi dobrowolnie i jeszcze daje jej kase za to Zrozumcie żonki że to wina głównie meża jak ma gówno w głowie to jego wińcie .. W końcu żadna inna baba nie kazała mu ze sobą sypiać on tylko realizuje swoje własne marzenia ...

Gość mloda studentka
powiedzcie mi dlaczego jestescie tak tepe by lykac kazde prowo.kolejny temat co sie rozwinie na 200 stron :)

Gość mloda studentka
[zgłoś do usunięcia] gość kolejna tepa co robic nie ma.Jej nizki iloraz inteligencji nie pozwala zakminic ,ze do wlasnie takich tepakow tu pisze.Takie tematy zakladam co chwila a wy sie produkujecie pustaki

Gość gość
Niech zostawi gnój tą żonę i zwiąże sie z tobą - i zdradzajcie sie nawzajem na prawo i lewo, jebcie sie z każdym i łaźcie na imprezy dla swingersów, zawsze powtarzałam że k***a powinna się związać z k***ą a osoba porządna z porządna. Jego żona popełniła ten błąd, że jest porządna a związała sie z k***ą.