Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda studentka

Przyszla dzis do mnie zona mezczyzny, z ktorym sie spotykam

Polecane posty

Gość gość
a ja próbuję nie oskarżać tej kobiety która spotyka się z żonatym bo facet ma skłonności do tego i jeśli nie zrobi tego z nią to znajdzie kochankę / osobę do sponsorowania gdzieś indziej... Kobiety zrozumcie że żonaci faceci często bardzoooo często muszą mieć na boku d**y bo taki mają charakter ci wasi mężowie a jak jakaś kobieta na tym zarabia to was żal ściska ...gardło .... Zajmijcie się waszymi kochanymi mężami i tym ich zaburzeniem jakie w sobie noszą !!!!!!!

Gość mloda studentka
26.06.13 [zgłoś do usunięcia] gość- kolejny burak sie produkuje

Gość jedyny rozsądny
ty się kurva jeszcze pytasz jak rodzinę rozwalasz? zachęcasz tego tępego c***a! oni wezmą rozwód, a dzieci zostaną z boku! i co !? te niewinne dzieci mają zrobić? być z ojcem sk***ys*ynem? teraz już się nic nie da zrobić! nie to jest kurva dla mnie za dużo! niewytrzymuję! japi*erdolę i ty masz jeszcze czelność obrażać przykładną żonę??? ciekawe jak ty będziesz wyglądać za 15 lat!? nie kurva nie wyrobię! wiem, że to prowo, ale trzeba tempić debili!!!

Gość mloda studentka
jedyny rozsądny - haha w d***e rozsadny:) tepy ,bo odpisuje na prowo

Gość gość
żonki suki j****e zrozumcie że wasze samce wolą dziwki niż was wy służycie tylko do reprodukcji a do sypiania służą kochanki ..i jeszcze płącą za to ...wa wam ??? też wam płacą ... przecież dokładają się do utrzymania waszych bachorów .....

Gość mloda studentka
juz sa 2 strony ile jeszcze baranow tu odpisze ?:)

Gość gość
to zwykle prowo jakieś małolaty dajcie spokój ;)

Gość jedyny rozsądny
KURVA P*****LONI STUDENCI! Ty nawet nie wiesz co to rozsądek! kurva studentka...chyba zaliczasz d**ą jebe na to czy to prowo czy nie! małe tempe suki nie mają co robić!

Gość mloda studentka
moj ostatni post byl o 20:14, pozniej to podszywy I oczywiscie, ze nie znam jej meza sluzbowo, bo ja nie pracuje. Tylko jej tak powiedzialam, a teraz wlasnie z nim rozmawialam:P

zalogowalam sie, bo jakas glupia locha sie podszywala:O Powtarzam, ze moj ostatni wpis byl o 20:14 Zachecam? hahaha:D widac, ze ty jestes z takich co mysla, ze facet to zawsze niewinny, bo biedaczka kobieta zacheca:( Rozmawialam z nim i powiedzialam co i jak, powiedzial, ze bardzo dobrze zrobilam:P I sobie z nia jeszcze dzis porozmawia, bo na dobra sprawe ona nie miala dowod na zdrade tylko znalazala smsa jego do mnie jak podawal nazwe restauracji i jednego mojego jak potwierdzalam spotkanie w innym miescie, gdzie on sluzbowo jezdzi

Gość mloda studentka
zacheta dla tepakow dla 200 stron.To pewnie ta co przedchwila zakladala temat ,ze tu nudy i nie ma z kim sie klucic :)

Gość jedyny rozsądny
ja się kurva pytam, gdzie są normalne kobiety? teraz tylko same dziwki i suki. ty naprawdę nie rozumiesz co robisz??? oczywiście jego wina też jest, ale skąd go znasz? kto zaproponował sponsoring? a z resztą to nie ważne tak jak ktoś powiedział kurva niech się żeni z kurvą a porządny z porządną WSPÓŁCZUJĘ TYLKO TERAZ ŻONIE! POWINNA WSTĄPIĆ O ROZWÓD, ZABRAĆ DZIECI I ZERO KONTAKTU, ŻEBY KURVIARZ JESZCZE DZIECI WYCHOWYWAŁ!

Gość mloda studentka
haha sie produkuje podbijaj,podbijaj temat baranie jeden

won glupi podszywie co pisac nawet nie potrafi:O Nie uwazam by to byla moja wina, ja go na nic nie namawialam, sam odpowiedzial na moje ogloszenie jakie podalam, ze szukam kogos do ukladu. A, ze spelnial wszystkie moje oczekiwanie to zaczelam z nim znajomosc. Jakby tak kochal swoja rodzine to by nawet na ogloszenie nie odpisal.

Gość gość
młoda studentka - gorsza od suki. Och, przepraszam suki

Gość jedyny rozsądny
ale nie rozumiesz, że jakbyś nie dała tego ogłoszenia to on by go nie zobaczył i wszystko byłoby normalne???

nie zobaczylby i co z tego? zobaczylby setki innych i by wybral jak nie mnie to inna. On juz byl w takim ukladzie. Takze to, ze nie dalabym ogloszenia niczego by nie zmienilo:O Myslisz, ze tylko moje ogloszenie bylo na caly internet?:D

trzeba było odpowiedzieć: JA OJCA DZIECIOM NIE ZABIERAM, TYLKO FACETA KOBIECIE by się zamknęła głupia matka polka, co nawet jak ktoś puka jej męża, to ona o dzieci się najpierw martwi; się potem dziwią...

Gość jedyny rozsądny
heloiza a o co ma się martwić? o męża dziwkarza? w sumie to popieram żonę tego faceta smutno, że ożeniła się z prostakiem!

Gość jedyny rozsądny
heloiza a o co ma się martwić? o męża dziwkarza? w sumie to popieram żonę tego faceta smutno, że ożeniła się z prostakiem!

jak facet zdradza, to zdradza żonę, a nie rodzinę. dzieciom wierności seksualnej się nie przysięga, tylko kobiecie. dzieci on może kochać, ale jak żona nie jest argumentem, to dopiero się zdradza. i własnie dlatego będę do usranej śmierci powtarzać, że to dlatego własnie miłość małżeńska jest PODSTAWĄ RODZINY. kończy się małżeństwo= kończy się rodzina. nikt nie zdradza sowich dzieci z kochanka, tylko żonę się zdradza z kochanką. a wy oczywiście dramatyzujecie, że on dzieci zdradza, to jest coś innego. tNIE. tylko jak wy kochacie dzieci bardziej od mężów, to się oburzacie , że ktoś śmie być zazdrosny, skoro to co innego. ale jak facet was zdradza, to naciągacie to do tego, jakoby dzieci swoje zdradzał. hipokrytki. Jeżeli zdradza z kochanką to zdradza dzieci, to analogicznie kochanie kogoś z rodziny bardziej od kogoś innego to też zdrada współmalzonka. jak już tak skrupulatnie chcecie traktować rodzinę jako jedność, to chociaz konsekwentnie.

ale co ty popierasz?:D piszesz chyba byle tylko pisac:D Przeciez ona z nim zostaje, bo uwierzyla ze nic miedzy nami nie ma. Czyli popierasz jej decyzje:P

Gość mloda studentka
Spadaj podszywie i to ty pisac nie potrafisz .Ja zalorzylam temat ,zeby z pustych bab nabijac a ty kradniesz temat.Ale juz ma 55 wpisow ,prosze jakie mamy tepe spoleczenstwo.Nawet heloiza beznadziejna sie dolaczyla :)A ta rozsadna jak tematem sie przejela :)

Gość mloda studentka
hahaha heloiza popieraj swoje wysrane wypociny na temacie dla niepelnosprawnych umyslowo.

Gość mloda studentka
pisac pisac barany ,ale mam ubaw :)

Gość jedyny rozsądny
kurva jebę to!!!! nie rozumiem waszego myślenia koniec małżeństwa=koniec rodziny! normalnej rodziny!!! to jak te dzieci mają się dobrze wychowywać? Z GÓRY MÓWIĘ: TAK JESTEM STAROŚWIECKI!!!

Gość mloda studentka
jestes palentem ktory konwersuje wlasnie z nastolatkami :)

aha, no dobra, zwracam honor....może on zawsze taki był, to i jest wkurzona ok... ja np uważam, że to jest w pewnym sensie zdrada całej rodziny, ale uważam tak dlatego, że rodzinę traktuję jako całość. i jestem konsekwentna i wtedy jak ktoś rodzinę dzieli na atomy, to mi to przeszkadza. Uważasz, ze facet zdradzajacy żonę zdradza całą swoją rodzine? dobrze, ale przyjmij do wiadomości, że wtakim razie jeśli kochasz kogoś z rodziny bardziej , a kogoś mniej,t o robisz to samo. bo budzisz ise codziennie koło kogoś komu życzysz gorzej od innych członków rodziny.

Gość mloda studentka
heloiza bo ci sie klawiatura wspocila :)