Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KiedysbylamJego

czy ktoś jeszcze pokocha młodą kobietę z malutkim dzieciaczkiem? ..

Polecane posty

Gość KiedysbylamJego

To, ze się tutaj znalazłam świadczy tylko o mojej bezsilności. Nie należę do najpiękniejszych , ale i jak sadze niczego mo nie brakuje. Wszystko zaczęło się w ubiegłym roku , mój facet po 4 latach związku zakochał się w innej mamy 1,5 roczne dziecko , które od początku trwania związku i tak wychowuje sama , ponieważ on studiował bardzo daleko od nas , widywaliśmy się zaledwie 2-3 razy w miesiącu. Było mi podwójnie ciężko. Żadnej skruchy. Przysporzył mnie tylko o depresje, nerwy i płacz. Obdarl do cna z wartości, jakie w sobie miałam. Przy nim tylko poglebialam się w depresji i kompleksach. Na początku mówił o swojej wybrance "koleżanka" , przyjeżdżał, sypiał ze mną , a ja czułam się jak dziw**. Później juz prawda wyszła na jaw. Cóż to za prawo ? Wszystkie obowiązki spadają na głowę kobiecie , a facet prędzej czy pozniej idzie w swoja stronę i za grosz nie ma w sobie poczucia winy :( . Nie mam przyjaciół, nie mam nikogo bliskiego , jestem w pustce ... :(

Gość gość
zacznij wychodzic z dzieckiem do parku na place zabaw. tam tez przychoda ojcowie z dziecmi. niektorzy tez sami wychowuja dzieci. moja kolezanka zostawila faceta z dzieckiem i wyjechala. on szuka innej wlasnie z dzieckiem bo taka najlepiej zrozumie jego sytuacja. tak wiec sa rozne zyciowe sytuacje. ubierz sie modnie, bądz zadbana i uśmiechnieta. nie jestes sama. spotkasz kogos na pewno.

Gość kiedysbylamjego
Mieszkam w miejscowości, gdzie każdy każdego zna , wiec nie sadze zebym mogła tu kogos poznać ..

Gość gość
masz ochote pogadac na gg?

Gość kiedysbylamjego
Pewnie.

Gość gość
Nie.

Gość gość
to podaj lub ewentualnie mail,jutro sie odezwe