Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to juz chamstwo

moi rodzice sa bezczelni

Polecane posty

Gość to juz chamstwo

tak krociutko moja historia.tuz przed 18-tym urodzinami rodzice powiedzieli,ze jak tylko skoncze 18 lat to musze sie z mieszkania wymeldowac bo maja dlugi i musza to mieszkanie w ciagu roku sprzedac.tak wiec skonczylam 18 lat,sprzedali mieszkanie a ja sie przenioslam di liceum wieczorowego a nocami pracowalam jako kernerka,zeby oplacic szkole i maly pokoik,w ktorym mieszkalam.po skonczeniu liceum wyjechalam za granice.tam tez nie bylo kolorowo,traktowano mnie jak bialego murzyna.dopiero po latach moglam sobie normalnie ulozyc zycie.dzis mam 35 lat,zaoszczedzilam troche pieniedzy i chce sobie kupic samochod.jak sie rodzice o tym dowiedzieli to powiedzieli,ze ich ledwo stac na chleb a ja o samochodzie mysle.czy to jest ok?oni mi sie kazali wymeldowac i nie pomogli w niczym,zaninm znalazlam prace mieszkalam u kumpla i przez brak stalego miejsca zamieszkania zawalilam rok szkoly.czy mi sie nic od zycia nie nalezy,i to co zarobilam mam im oddac?

Gość gość
nie chce mi sie tego czytac, skróć

Gość gość
z rodziną najlepiej się wychodzi na zdjęciu. nie masz za co in dziękować

Gość gość
No co Ty:) Przecież Ty ciężko pracowałaś żeby odłożyć. Mogą Cię cmoknąć.I tak-są bezczelni. Są już na emeryturze?

Gość to juz chamstwo
kurcze zapomnialam to napisac,ze jak sprzedali mieszkanie to szukala mnie policja bo nie mialam meldunku.oni sie wyniesli do dziadkow i zyli na ich koszt.tak,dzis juz sa na emeryturze oboje.czyli na chleb maja tylko nagle´´zbiednieli´´jak sie dowiedzieli,ze chce kupic sobie auto.juz nawet jakby im naprawde ciezk bylo,to z czystej przyzwoitosci powinni milczec.dodam,ze babcia jeszcze zyje,wiec maja lacznie 3 emerytury.

Gość gość
nie przejmuj sie, poradzilas sobie sama, nalezy ci sie. wspolczuje ci, ale badz silna i miej ich gdzies skoro tacy sa.

Gość gość
przesadzili Twoi starzy a wstydu to juz za grosz nie maja:O

Gość gość
jak juz wspnmieli inni to twoje pieniadze i ty je zarobilas ciezka praca wiec nie jestes im nic winna

Gość gość
ja bym z nimi najmniejszy kontakt (czyli tylko święta symbolicznie) w końcu sama sobie radziłaś całe życie a oni mieli Cię w d***e czemu masz cale życie cierpieć przez nich? To chore!!!!!!! Oni powinni Ci wynagrodzić te wszystkie lata gdzie Cie postawili w takiej sytuacji, byłas jeszcze dzieckiem! A widac, że tak kochają że nawet ty ich nie zmotywowałaś do zrobienia czegos ze swoim życiem. Lepiej było w*********ć dziecko jak tylko prawnie skonczy 18 i niech se robi co chce. To już jest patologia

Gość gość
ja bym z nimi najmniejszy kontakt (czyli tylko święta symbolicznie) w końcu sama sobie radziłaś całe życie a oni mieli Cię w d***e czemu masz cale życie cierpieć przez nich? To chore!!!!!!! Oni powinni Ci wynagrodzić te wszystkie lata gdzie Cie postawili w takiej sytuacji, byłas jeszcze dzieckiem! A widac, że tak kochają że nawet ty ich nie zmotywowałaś do zrobienia czegos ze swoim życiem. Lepiej było w*********ć dziecko jak tylko prawnie skonczy 18 i niech se robi co chce. To już jest patologia

Gość gość
wow. podziwiam cie, ze sobie tak poradzilas w takim mlodym wieku. przeciez 18 to czesto maja mocne fiu bzdziu w glowie (ja zreszta tez :P) i w zyciu bym nie umiala sama na siebie zarobic. szacun kobieto, naprawde z taka samodzielnosc

Gość gość
no to juz hardcore:(zrobili Ci´´prezent´´na 18-stke w postaci wymeldunku,szukala Cie policja bo melunku nie mialas i mieszklas u ludzi po katach,zawalilas szkole na rok a Ty jeszcze masz z mini kontakt????!!!!!!!!ja bym zapomial o ich istnieniu!!!!!dziewczyno,masz teraz 35 lat,troche kasy i zacznij zyc bo Ci sie nalezy!!!!!!

Gość gość
taa a mowi sie ze patologia to tylko wtedy jak w domu jest pijanstwo i 8 dzieci.a wlasnie ze nie,bo Twoja rodzina tez jest patologiczna i wspolczuje Ci bardzo.niektorzy to powinni miec zakaz na dzieci.

Gość gość
Oczywiscie!Jestes dzielna kobieta.A rodzie maja swoje emerytury,wiec niech sobie radza.Kup samochod ni niech Ci szczesliwie sluzy.Powodzenia!

Gość to juz chamstwo
dziekuje za Wasze posty bo musialam sie wygadac:O