Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dende

Wygląd faceta . Co i jak ?

Polecane posty

Gość Dende
sadako 3d - Prawdopodobnie dlatego , ze kiedy pisalem posta wstepnego wystepowala u mnie kulminacja emocji i "zlosc" na internet. Teraz kiedy emocje minely zdaje sie byc zupelnie kims innym :P . Przepraszam , ze odebralas mnie jako takiego narcyza-ignoranta . To nie tak mialo wygladac ;d .

Gość gość
Ja mogę z tobą pogadać i pozartowac a na dodatek jestem całkiem atrakcyjna i mam tylko 162 :p

Gość sadako 3d
W takim razie wypierniczaj z forum dla prawiczków i desperatów, bo tutaj czytając te wszystkie ich wywody można popaść w paranoję :) Zwłaszcza, że masz u boku kogoś kto w pełni Cię akceptuje. A to chyba na akceptacji tej właśnie osoby powinno Ci zależeć, a całą resztę, która ma jakieś zastrzeżenia możesz olać ;)

Gość gość
dende _ liczy się tylko WZROST nie masz cm nie masz szacunku

Gość Dende
sadako 3d - Ojj tak haha kolejna zlota rada :D . Nie mialem tego kompleksu do czasu jakiegos 18ego roku zycia . Zgadnij co bylo jego zrodlem ? Taak .. kafeteria ! :D Bardzo zalezy mi na akceptacji tej osoby i nikt nigdy nie mial do mnie zadnych zastrzezen odnosnie wygladu , ale to ja glab na sile szukalem problemu tam gdzie go nie ma . No coz .. Malo rozsadny styl bycia :P .

Gość Dende
gosc z 21:24 - Kolego , jakims cudem mam ogromny szacunek w swoim srodowisku . Moim zdaniem szacunek zalezy od pelnionych czynow ale i psychicznej sily charakteru , ale i przede wszystkim musisz kogos takze nim darzyc . W swoim otoczeniu mam kolegow , ktorzy boksuja ,a sa prawie tacy jak ja wzrostem (175 cm ) , maja takze bardzo ogromny szacunek . Sa obrazami ludzi walecznych , podziwianych .

Gość gość
To skoro masz już wzrost załatwiony to teraz sprawdź kondycje swoich włosów. Facet z zakolami to ścierwo. To kolejny kompleks z kanonu prawiczków.

Gość sadako 3d
Na kafe często można przeczytać żale i frustracje tych, którzy wszystkie życiowe niepowodzenia zwalają na swój niski wzrost. Oczywiście przyczyna tych niepowodzeń leży zupełnie gdzie indziej, ale oni za żadne skarby nie przyjmą tego do wiadomości. Sam sobie odpowiedz, czy warto kierować się opiniami takich ludzi?

Gość Dende
Moorland - Nie mowie tu o mordobiciu na ulicy .. Chodzi mi o walkach na ringu , zaszli daleko pomimo bardzo przecietnego wzrostu , rozkladali w swojej kategorii wagowej czesto wyzszych od siebie . Wlasnie takie przymioty spowodowaly , ze maja szacunek , ale glownie u tej samej plci chociaz u dziewczyn tez maja duzy . Poza tym sa to rowni goscie , co daje im kolejny + .

Gość stylish29
DENDE- faktem jest, ze wiekszosc kobiet woli wysokich facetow. ty trafiasz na mniejszosc tzn takie dziewczyny dla ktorych wzrost jest niewazny. skoro masz ogromne powodzenie i jestes w szczesliwym zwiazku po co wpadasz w kompleksy i rozdrabniasz nad swoim wzrostem. ciesz sie tym co masz. ps- ja w niczym nie przypominam marlin monroe, ktora podobna jest dla mezczyzn ikona piekna- jestem jej totalnym przeciwienstwem a na brak powodzenia nie nazekam. baa mam go az w nadmiarze:)

Gość Dende
sadako 3d - Nie . Najlepszym wyjsciem jest kierowanie sie swoimi emocjami i budowanie WLASNEJ , ODREBNEJ opinii . To moim zdaniem tak . Jednak ja to zawsze sobie cos znajde . O ! :D

Gość 201cm
boksują ;) taki kurd*pel to by mnie po kolanach mógł najwyżej poboskowć :D

niscy często są dobrzy w boksie i sportach siłowych. Krótki kręgosłup lepiej to znosi. Więc to akurat atut, a nie żadne "pomimo". :P

Gość Dende
201 cm - Trudno mi powiedziec , Cb moze i po kolanach by mogl , ale bylem swiadkiem jak jeden z nich dal rade kolesiowi ok 190 cm i to nie byl koles z pierwszej lapanki , poza tym boksuja po 5-6 lat . Ale nie o tym tu mowa ...

Gość Dende
Moorland - Ile osob tyle opinii :D .

Gość Dende
Ciesze sie , ze mimo wszystko znalazlem na tym dennym forum paru inteligentnych ludzi , z ktorymi moglem wymienic sie pogladami . :)

Gość gość
kumpel ma niecałe 170cm jest z***bistym fighterem stoi na bramkach w dyskotekach i terz jest darzony szacunkiem i respektem wiec nie trzeba boksować na ringach

Gość Dende
Gosc 23:09 - Jasne , ze nie trzeba , bo przede wszystkim kazdy czlowiek zasluguje na szacunek i respekt bez wzgledu jaki jest i jak wyglada . Ktos skomentowal nie masz cm , nie masz szacunku - dla mnie absurd xD .

Gość Czysta prawda
Dende - masz rację zobaczcie na mój temat ja jestem wysoki, ale mam brzydką twarz powodzenie=0, a związki moje to jakaś porażka...

Gość Dende
Czysta prawda - Mimo to jestes wysoki a to juz jakis + . Jak ktos wspomnial ja trafiam na "mniejszosc" kobiet , wiec skoro "wiekszosc" woli wysokich to nie powinno byc tak zle , ile masz lat ?

Gość Dende
Gosc 21:29 - nie wlosy niee , mam bardzo geste wlosy, ktore w dodatku same mi sie ukladaja wiec tu nie ma problemu , bo oprocz ich regularnego mycia moge o nich kompletnie zapomniec ;pp .

Gość Dende
Gosc 21:29 - Prawiczkiem niestety juz nie jestem : / , nie wiem dlaczego uzywasz sformulowania "kanonu prawiczkow" .