Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dende

Wygląd faceta . Co i jak ?

Polecane posty

Gość Dende

Witam, chcialbym opisac swoj problem , poniewaz nie daje mi to spokoju . Jestem chlopakiem i mam 19 lat . Nie pochodze z bogatej rodziny , nie jestem jakis znany (tzn.teraz jestem bo zapracowalem na to swoja uroda i charakterem) . Od dzieciaka mialem mega powodzenie wsrod plci przeciwnej . Bardzo wiele razy slyszalem, ze jestem bardzo przystojny i ciacho ,a na grupach facebookowych typu "Dobre d**y" czy cos zyskiwalem ponad 100 lajkow . Przezylem najwiecej zwiazkow w zyciu porownujac sie do kumpli z bylej juz klasy licealnej , malo tego , dalem 2x tyle koszy gdy widzialem , ze dziewczyna byla patologiczna , pusta , nie ta z charakteru , badz nie podobala mi sie wizualnie.W loterii genetycznej wylosowalem bardzo przystojna twarz i proporcjonalna sylwetke , a nad muskulatura (rzezba) sam zaczynam pracowac . Ktos kto czyta ten tekst moze myslec : " o co chodzi temu typowi chce sie pochwalic czy co ??" Otoz nie . Jedyne czego nie dostalem to wzrostu . Mam okolo 171-172 cm , co powoduje , ze wiekszosc moich dziewczyn byla zblizonego wzrostu do mnie , a nawet zdarzaly sie wyzsze . Obecnie jestem z dziewczyna wyzsza ode mnie pare cm i rowniez jej to nie przeszkadza. Naczytalem sie i nakrecilem w necie , ze przystojny MUSI byc wysoki itd. , ze nie daje rady juz . Wpadlem w tak ogromne kompleksy , ze do butow na podeszwie 3 cm wkladam wkladki podwyzsajace 5 cm co na ulicy daje mi ok. 180 cm . Dlaczego w necie leca takie obelgi na niskich i ze zadna nie chce niskiego podczas gdy ja zyje sobie jak boss , a kazda z moich dziewczyn byla ladna i obecna tez jest ? Dlaczego wiekszosc moich wysokich kumpli jest sama albo nigdy nie miala laski (przecietni z urody) ? Dlaczego po wpisaniu frazy przystojniak w google grafika wyswietlaja sie ladne buzie , a nie wzrost kolesi ? Dlaczego to co pisza w necie nie przeklada sie na rzeczywistosc , a zakompleksieni na punkcie wzrostu jak ja kolesie nie dostrzegaja ze twarz i charakter sa wazniejsze ? Jak to jest ?? Pomozcie . Zapraszam do dyskusji .

Gość ale jesteś tępy
tyle w temacie:O

Gość sadako 3d
Nie martw się, Twoje ego jest rozrośnięte ponad normę, co powinno Ci dawać kilka dodatkowych centymetrów tu i tam ;)

Gość gość
Jesteś pusty i zapatrzony w siebie. Jeszcze niedawno sądziłeś, że jesteś idealny ale okazało się, że jednak nie do końca :(. Teraz próbujesz wmówić sobie fakt, że to ładna buźka jest najważniejsza.

Gość gość
napewno nie jesteś przystojniejszy niż przemo !

Gość gość
dawaj fote to ocenimi :)

Gość luaksss
ja mam 167cm i słyszałem od lasek że jestem z***biście przystojny albo że niezłe ze mnie ciacho chodź sam nie wiem dlaczego nie uważam żebym miał jakoś wybitnie ładny ryj jednie co jestem to dobrze zbudowany

Gość Dende
ale jestes tepy - Tepy? Ludzie tepi nie radza sobie w wiekszosci z zyciowych dziedzin , co mi idzie calkiem niezle . Jestem zakompleksiony przez ten internet . Ciagle sprzecznosci zachodza miedzy czytana na niektorych forach trescia , a zyciem rzeczywistym .. sadako 3d - Mozliwe , ze masz racje , jednak to wydarzenia w moim zyciu mnie tak uksztaltowaly .. gosc z godz 20:12 - Nie sadzilem , ze jestem idealny , nikt nie jest przeciez . Nie probuje nic sobie wmawiac , ale w jaki logiczny sposob wytlumaczysz mi moj dziwny fenomen . Wedlug tego co pisza niektorzy w necie ,prawdopodobienstwo mojego zycia i perypetii w nich zawartych powinno byc bliskie 0 .. prawiczandra92 - W ten sposob utrace swa anonimowosc . Nie chce byc odbierany za jakiegos narcyza , przedstawilem tylko w skrocie historie mojego zycia.

Gość gość
a ja mam 192cm ładną twarz i wysportowane ciało więc spadaj na drzewo kurd*plu

Gość luaksss
a i mimo że mam 24lata to nigdy nie byłem w związku ale tylko dlatego że nigdy sie o to nie starałem teraz podoba mi sie pewna laska ale jest wyższa ok172cm i boje siedo niej wystartować

Gość Chłopak.lat.18
Hahaha Ja mam 185 cm i chodzę na siłownie od 16 miesięcy. Wole swój wzrost i twarz taka jaką mam niż być kurd*plem tak jak ty i być tak przystojnym jak ty :D

No ale i tak mówisz że jesteś gwiazdą na Facebooku i gdzie się ruszysz to robisz furore wiec ty o anonimowośći możesz zapomniec wnioskując z tego co piszesz. Sam jestem ciekaw jak może wygladac taki przystojniak. Ja w zyciu widziałem tylko 2 przystojnych chlopakow. Zostaniesz zjechany za ten styl pisania ale na pewno będą tez obiektywne opinie (np. moja) którymi się możesz posilkowac.

Gość sadako 3d
Przestań czytać te bzdury w internecie, bo się tylko nakręcasz. Skoro podobasz się dziewczynom, to znaczy, że wzrost w Twoim przypadku nie jest przeszkodą. Podeślij fotę do jakiejś grupy o d*peczkach na fejsie i od razu wróci Ci pewność siebie :D

Gość gość
byłam raz z niskim facetem miał miedzy 168-170 cm, miał ładną twarz, był w miare inteligentny, dowc*pny, chodził na siłownie, więc ciało miał fajne. Był bardzo zadbany. Jednak on był drobnej budowy miał małe stopy, dłonie i niestety małego ptaszka :P Teraz mam faceta 190 cm wzrotu, cały jest duży, ma duże dłonie, stopy i dużą pałę:D także z doświadczenia wybieram wysokiego :P

Gość Dende
prawiczandra92 - Masz racje , na pewno zostane zjechany i juz sie to dzieje patrzac na posty wyzej . Kurcze , co mnie w ogole podkusilo zeby zakladac taki durny temat :P. Wieczna ciekawosc chyba , ciagle kontemplacje i zbyt duzo wolnego czasu, troche bez sensu .. :// . A co do anonimowosci , chodzi mi o anonimowosc tutaj , bo przeciez na fb duzo takich " gwiazdek" ja ja :P .

Gość gość
duży facet to duży ptak to potwierdzone

Gość Dende
sadako 3d - Dobre masz rady jednak czasem wlasnie z nadmiaru wolnego czasu sie zaczyna jazda :P . Ja jestem wlasnie pewny siebie, tylko no czasem chodzi mi o to , ze dziwnie sie czuje czytajac cos gdzies i kompletnie nie ma to przelozenia na moje zycie dotychczasowe. Cale sedno w tym ..

Gość gość
wysoki facet daje poczucie bezpieczeństwa niski nie dlatego to dla nas takie ważne

Gość Anna herbata ojej
Ciesz się kolego, że jesteś jednym z najwyższych wśród tych niskich :D Są kolesie mający 162 cm i jakoś dają radę. Wzrost jest jednym z ważnych afrodyzjaków czy jak to nazwać, ale nie jest decydujący i tyle :P A jeżeli lgną do ciebie dziewczyny wyższe niż ty, to oznacza że to ty je przyciągasz, urodą, sylwetką, charakterem i tym że nie jesteś głupi (tak wnioskuję). Poza tym pełno jest dziewczyn niższych niż 170 cm, wybór masz ogromny.

Gość Dende
gosc z 20:47 - moze i masz racje ,ale to nie regula. Wydaje mi sie , ze ludzkie proporcje moga w bardzo wiele sposobow figurowac na ludzkim ciele . Mam paru kolegow , ktorzy sa wysocy i maja stopy np. 40 i w druga strone . Tak samo moze byc w przypadku ptaka .

Witamy w internecie. Tu każdy może powiedzieć co myśli i to niekoniecznie w grzeczny sposób. Skoro widzisz, że to co tu napisano nie przekłada się na rzeczywistość to czym się przejmujesz?

Gość marek 33lat
a może na seks z doświadczonym mężczyzną się skusisz ? obciągam z połykiem !

Gość Dende
Anna herbata ojej - wiem wiem , zdaje sobie z tego sprawe , ze jest duzo nizszych osobnikow nawet tej samej plci . Dziewczyn rzecz jasna wiekszy % bedzie nizszych ode mnie niz mezczyzn w podobnym przedziale wiekowym , poniewaz z reguly natura ustalila , ze wyzsze sa samce . Z tym , ze wybor zawsze byl to jakos nie martwilem sie , poniewaz dziewczyny same inicjowaly kontakt , czy to wyzsze czy to nizsze .. No roznie bywalo . PS. Popularny post sie robi widze :D

Gość Dende
Moorland - Nie potrafie odpowiedziec na Twoje pytanie. Moze to dlatego , ze po czesci jestem pesymista , ukladam sobie zawsze najgorsze scenariusze ? Czasem smutne rozwazania itd. towarzysza mi non stop ;ppp

Powiem tak - wysoki wzrost u faceta jest jak spory, kształtny biust u kobiety - fajnie jak jest, ale nie jest to tak ważne żeby skreślić atrakcyjną, fajną osobę. Też lubię wysokich facetów, też uważam, że wyglądają lepiej od tych niższych, ale na tym się wygląd nie kończy.

Gość Dende
Moorland - Wyglad wygladem . Mysle , ze jednak zawsze mimo wszystko kto jak wyglada mile by byl widziany odpowiedni charakter , inteligencja , poczucie humoru .. Wtedy to bajka : d . Ojj nie raz jakas dziewczyna przekonala mnie swoim charakterem badz inteligencja i to bylo dla mnie 10x bardziej atrakcyjne w niej niz ladny wyglad zewnetrzny . W koncu ponoc to charakter ma utrzymac bliska osobe na dlugi czas przy sobie .. Z perspektywy czasu wyglad i tak kiedys przeminie ..

Dende - jasne. Poza tym jeżeli kogoś lubimy to z zasady i tak wydaje nam się bardziej atrakcyjny :P

Gość sadako 3d
Zabawne, że piszesz o charakterze i inteligencji, bo po tym jak się tutaj przedstawiłeś to ma się ochotę od Ciebie uciec. I nie nawiązuję tutaj w żaden sposób do Twojego wzrostu.

Gość Dende
Moorland - Racja . A wracajac do obrazu ogolnego wolalbym przecietna dziewczyne , z ktora moglbym zartowac , smiac sie , prowadzic dialogi te smieszne i te madre;powazne , dogadywac sie najlepiej na swiecie , niz ladna dziewczyne , ktora bylaby kontrastem mojego charakteru . Na szczescie odnalazlem taka dziewczyne , ktora jest w dodatku ladna i ... wyzsza ode mnie :D :D .