Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miloonettt

Nie mogę przy niej zasnąć bo mam wzwód. Czy to normalne?

Polecane posty

Gość miloonettt

Wystarczy, że się przytulę. Czy Wasi faceci też tak mają? albo czy Wy meżczyźni też coś takiego przeżyliście?

Gość miloonettt
wypowiadajcie sie bo to dość ważne dla mnie

Gość gość
pewnie krotko sie znacie albo sypiacie razem wg mnie to swietnie, ze ona cie tak podnieca:P sprobuj spac na drugim boku

Gość miloonettt
no właśnie rzadko ze sobą sypiamy, ale czasami nawet jak się przytuli to też mam wiadomo co:D

Gość gość
Moim zdaniem to także kwestia czasu waszej znajomości albo sypiania razem. Całkowicie popieram poprzednia wypowiedź

Gość gość
Mój facet tez tak ma

Gość gość
pewnie jeszcze mlody jestes. ile massz lat i od jak dawna wspolzyjesz? no ale jak przed samym snem sie bzykniecie, to juz pozniej zasypiasz bez przeszkod?;) nie wiem co ci poradzic

Gość gość
w pewnym wieku i okolicznościach wszyscy tak mają!!!!!! cholera, a nie dziwisz sie, że jak jest głodny to je???? że jak jest śpiący to idzie spać?

Gość miloonettt
Mam 30 lat, ale jesteśmy razem krótko i nie chcę jej zrazić tym, że mi zalezy tylko na jednym dlatego sie nie kochałem jeszcze

Gość gość
Mój facet też tak ma i to jest frustrujące! Zwłaszcza, że mieszkamy razem 4 lata i nie mogę się nawet do niego przytulić, bo od razu ma wzwód. Ma 35 lat, a jego ciało reaguje jak u jakiegoś młodzieniaszka. Z jednej strony to dla mnie jak komplement, ale z drugiej on jest taki wiecznie nienasycony, aż strasznie

Gość Lena258468
Mój ma tak samo...

Gość miloonettt
No właśnie, tak bardzo ją kocham, ale nie chce zrobic nic co by się jej nie spodobało, ale chcę jej

Gość gość
Mój też tak ma. Jesteśmy razem 10 lat a bardzo często staje mu jak się przytula.A w nocy to wręcz obowiązkowo ;-) Czasami zdarza się że mnie budzi bo jego sprzęt uwiera mnie w okolice krzyża lub pośladków :-D Mimo to nie przeszkadza mi to specjalnie.