Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża a wesele kuzynostwa

Polecane posty

Gość gość

dostanę zaproszenie na wesele, będę wówczas w 7 miesiącu..jak na razie czuje się świetnie..ale tak się zastanawiam czy wypada iść i czy będę mogła tańczyć? bo jak powiedziałam o tym znajomej to skwitowała, że tańczyć to tak średnio..

Gość gość
Ja byłam na weselu szwagierki w 30 tv i czułam sie zle. Zatanczylismy 2 razy jakies pijusy na mnie co chwilę wpadali mąż sie wkurzyl i pojechalismy do domku.

Gość gość
w siódmym mies. mogą cię już plecy i nogi boleć. No i ten hałas na pewno nie służy :o

Gość gość
tez mam ten problem tylko, ze ja bede juz w koncowce 8, wiec nie pojde raczej bo po co...

Gość gość
jak to po co ? dla atmosfery, pogadać, pojeść potańczyć:)

Gość gość
wielka opuchnieta masakra wole w domu siedziec

Gość gość
ja w 8 miesiącu nie mogłabym tańczyć, tak mnie plecy bolały, pachwiny, stopy i czułam jak mi się kości rozlażą. ciąża to była tragednia - poród jeszcze gorzej

Gość gość
w 1 ciazy przytylam tylko 10kg to luzik ale bolaly mnie plecy, mialam zgage wszystko mi przeszkadzalo dla mnie okres ciazy jest okropny i juz czekam z niecierpliowscia na nastepny porod!!!

Gość gość
ja byłam w zeszłym tygodniu na weselu i była to końcówka 6 miesiąca, i czułam się świetnie i tańczyłam kilkanaście razy z przerwami.

Gość gość
Moja przyjaciółka była na weselu jakieś pół miesiąca przed urodzeniem bliźniaków. Tańczyć za bardzo nie mogła, bo nogi jej puchły, ale posiedziała, pośmiała się, pogadała z przyjaciółmi, a z kieliszka piła wodę mineralną :D Czym wpędzała w przerażenie inne panie :p Wytrzymała dosyć długo, bo do oczepin i nie narzekała.

Gość gość
Moja przyjaciolka byla u mnie na weselu w 9 miesiacu i byla krolowa parkiety. Mysle ze kazdy powinien sam zdecydowac czy czuje sile by sie bawic i niespac cala noc.