Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

haaha musze wam to napisac - mam takiego znajomego brazylijczyka i on ...

Polecane posty

Gość gość

ciagle na fb wkleja foty swoje i swojej dziewczyny, od roku to trwa moze krocej, ciagle jakies teksty na pol strony ze ona cudowna, aniol, itp. ostatnio wstawił fote jej matki i tekst ' oto ta wspaniala kobieta co dala mi mojego aniola' hahahah czy to nie glupie?? :D mam jeszcze jednego znjaomego brazylijczyka i nie odstawia takich szopek, mimo ze jest brzydszy od tamtego a laske ma na podobnym poziomie (obaj sa malo przystojni a ten mniej przystojny ma ladniejsza laske ale nie pisze dla niej takich tekstow ;D )

Gość gość
pominelam najwazniejsze- wydaje mi sie,ze oni ze soba jeszcze nie spali, dlatego on się nią tak podnieca, pewnie seks dopiero po slubie :O :O :O w zasadzie to uz mnie to nawet nie smieszy tylko wkurza, bo ile mozna? kiczowate to na maksa... szkoda,ze Polscy znajomi tak nie robia tez byłyby jaja :D chociaż mialam kiedys kolege, taki sobie jak dla mnie miał cygańską urode (ble :O ) a jego dzewczina niska i gruba w okularach tak sie nim jarała ciagle tagowała go "ojej moj facet" "moj moj" :D:D paszczaki juz chyba tak maja :D a to dziwne, np. mam kolege ktory jest po prostu boski, dziwie sie że jego dziewczyna nie pisze codziennie "mam najpiekniejszego faceta na ziemi| beksa ] ja bym mu tak pisała :classic_cool: