Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czysta prawda

Nie atrakcyjny facet nie stworzy związku

Polecane posty

Gość Czysta prawda

Wiem że mam bardzo brzydką twarz, poza tym jestem wysoki, nie mam nadwagi, ogólnie cała reszta OK, ale z twarzy wyglądam jak jakiś klown... dosłownie. Miałem klika kobiet w życiu i z żadną się nie udało (były to kobiety niezbyt urodziwe), ostatni rok to katorga. Pisałem tu na forum jak się sypała z nimi znajomość co robiły te nie wdzięczne kobiety jak się zachowywały, wasze opinie były jednoznaczne, daj jej kopa olej ją, nawet jak początkowo tego nie robiłem to i tak się sypło ku końcowi. Od zeszłego roku spotykałem się z 3-ma kobietami z 2-ma z nich spałem. Ostatni rok: 1. zauroczona moim charakterem bardzo miła, po 4 tygodniach powiedziała że jej brakuje miłości do mnie i kolejne miesiące były coraz gorsze, zrobiła się wredna, chamska itd. sam zerwałem po 4 miesiącach. 2. były tylko 3 spotkania w przeciągu miesiąca, najpierw twierdziła że muszę na nią poczekać bo się tak nie zakoc***e szybko, potem powiedziała że nic z tego nie będzie, ja nalegałem na spotkania ale potem odpuściłem bo przestała odpisywać. 3. W sumie licząc smsy i gg kontakt codzienny 2,5 miesiąca i 6 spotkań (odległość duża). Pierwszy miesiąc po 1 spotkaniu, pisze jaki to wspaniały jestem, wymarzony itd. Po 4 spotkaniu stwierdziła że mnie kocha. Potem się zaczęło znów, nagle zaczęła inaczej się zachowywać zrobiła się wredna, chamska, złośliwa, chciała się spotykać ale było to bardziej z mojej inicjatywy niż z jej. Przestała do mnie mówić "kochanie" zaczęła mi zarzucać, krytykować prawie wszystko we mnie, nawet to co jest atutem dla większości kobiet... przestałem się odzywać po smsie z którego wynikało że jej kompletnie nie zależy, nic nie pisze nie dzwoni, olała mnie totalnie... Wnioski: Narkomani, kryminaliści i pijaki mają kobiety, ja będąc kulturalnym ale niezbyt urodziwym facetem nie mam szans nawet u brzydkich czy przeciętnych... przykre to ale prawdziwe.

Gość gość
Zaprzeczasz sam sobie. Skoro Twoja uroda czy raczej jej brak nie były przeszkodą dla tych kobiet by się z Tobą umawiać a nawet kopulować to znaczy, że tracisz przy bliższym poznaniu. Jest w Tobie coś takiego, że one odrzucają Ciebie dopiero po jakimś czasie. I to, że tutaj wypisujesz o swojej grzeczności to nic nie znaczy. Masz w sobie jakieś wady w postępowaniu, charakterze, że kobiety uciekają od Ciebie. Lepiej przyjrzyj się sobie dokładniej i uderz się w piersi a nie zwalaj wszystko na te kobiety.

Gość gość
Dla kobiety liczy sie: -wyglad ( wysoki, przystojny,dobrze zbudowany,najlepiej brunet) -status spoleczny (zaradny,posiadajacy mieszkani,samochod,dobra prace i pieniadze z niej plynace) -poczucie humoru -rozrywki ---------------------------------------------------------------------------------------------Brzydkich nie chca bo sie wstydza co ludzie powiedza i za duzo sie glupkowatych seriali naogladaly !

Gość Asik xD
mój facet nie jest atrakcyjny przyznam szczerze ale jest wspaniały kochający szczery czuły. jeśli dziewczyna nie szuka Brada Pitta czyli jakiegoś przystojniaka tylko naprawdę liczy się dla niej charakter faceta to nie powinno być problemów. ja kocham mojego faceta takim jakim jest. POZDRAWIAM

Gość Czysta prawda
2013-06-27 07:53:04 gość - kiedy widzę że kobieta się oddala ode mnie sam też to robię, nie będę zabiegał o kogoś kto mnie wiecznie krytykuje i okłamuje. Wszystkie 3 kobiety poznałem przez Internet więc znały tylko mój charakter przed pierwszym spotkaniem, po prostu były początkowo zauroczone i na tym bazowały te znajomości (widziały tylko zdjęcia a na nich wychodzę lepiej). Rozmawiałem może z 20 kobietami i ze wszystkimi się spotkałem, tylko te 3 chciały kolejnych spotkań, to chyba świadczy coś o mojej urodzie... 1. Powiedziała mi wprost że nie jestem w jej typie (po co się spotykała? bo nikt jej nie chciał... do dziś jest sama bo faceci ją traktują jak d**ę na sex nic więcej, ja dałem jej normalny związek zrobiłem dla niej wiele i wiesz co dostałem w zamian NIC... ). Asik xD ale na pewno jesteś dobra dla niego i on tym samym się odpłaca. Nie zarzucasz mu że to czy tamto Ci nie pasuje...

Gość gość
Asik xD takich kobiet już nie ma wszystkie mają wygórowane wymagania

Gość gość
kolejna płacząca c**a mówiaca o wygurowanych wymaganiach.... Nie podoba ci sie to zostań gejem

Gość gość
nie jestem płaczącą c**ą ale prawda jest taka, że kobiety mają wygórowane wymagania! Naczytały się tych wszystkich gównianych gazetek i normalny facet jest dla nich nieatrakcyjny tak samo jak normalne życie chcą życia jak w telewizji.

Gość gość
Ja zawsze mialam wysokie wymagania do facetów. Mam dużo do zaoferowania mężczyźnie i tego samego oczekuję. Dzięki takiemu podejsciu nie mam za sobą bylejakich związków i facetów, spotykałam się tylko z facetami na poziomie, jeden z nich jest moim narzeczonym. I każdej kobiecie radzę to samo: pracować nad sobą i znać swoją wartość

Gość też niezbyt przystojny
Brzydki facet musi się bardzo starać żeby zdobyć kobietę i jak dostaje kosza za koszem to najczęściej łapie doła (zależy od charakteru) i zraża się do kobiet natomiast przystojny nie musi się starać w ogóle lub trochę a niektórzy są nawet sami podrywani przez kobiety. Kolego nie zrażaj się niepowodzeniami tylko uderzaj do kobiet bo jest dużo takich co nie patrzą na wygląd faceta bo często przystojniacy mają "zryte berety" :)

Gość 5425
autorze, "nie" z przymiotnikami piszemy razem! "Nieatrakcyjny"!

Gość gość
też bym nie była z facetem, który uważa mnie za brzydką i mówi, że pasujemy do siebie, bo oboje jestesmy brzydcy! No kurde koleś!!!! Tonie Twój wygląd jest problemem, tylko to, że w to wierzysz i przenosisz to na te kobiety. One przy Tobie sie źle czuły

Gość pijąca popołudniową kawę
W USA brzydki facet może mieć super laskę natomiast w Polsce i w ogóle w europie kobiety są bardziej wybredne co do wyglądu partnera.

Gość gość
no a dlaczego nie mają być wybredne skoro mogą to wybierają. Logiczne to jest że szukają partnera jak najlepszego

Gość gość
Ja jestem porzadnym mezczyzna i tego oczekuje od kobiety i przez to nadal jestem sam bo zadna nie spelnia minimalnych wymagan

Gość gość
też bym nie była z facetem, który uważa mnie za brzydką i mówi, że pasujemy do siebie, bo oboje jestesmy brzydcy! No kurde koleś!!!! Tonie Twój wygląd jest problemem, tylko to, że w to wierzysz i przenosisz to na te kobiety. One przy Tobie sie źle czuły ---------------------------------------------------------------------------------------------powiedziala co wiedziala brzydula a co moze tobie nalezy sie przystojny ! Autorze dobra rada tak na cale zycie : Kobiety nie chca brzydkich facetow bo sie ich wstydza w towarzystwie rodziny i przyjaciol. Tak jak pisali poprzednicy brzydki musi sie bardzo starac by pokazac swoja wartosc a przystojny najczesciej malo sie stara badz wogole bo to najczesciej kobieta bedzie go wyrywac ! I nie wazne czy kobieta jest brzydka czy nie to kazda chce przystojnego wysokiego bruneta reszta to dla nich ofermy i nieudacznicy tylko dlatego ze nie wygladaja ! powinny sie zastanowic ze obrazajac ciebie obrazaja tez twoja rodzine od ktorej pochodzi ta brzydota ! W innych krajach oprocz europejskich jest inaczej tylko stary lad kuleje ?

Gość gość
Samosia_Zosia kolejna ktorej sie nic nie podoba daruj sobie te komentarze !

Nie podoba mi się: - jak ktoś się użala nad sobą; - jak ktoś używa wulgaryzmów (jeden wulgaryzm dopuszczam); - jak ktoś wyzywa drugą osobę;

Gość CruellaDeMoooon
Słuchaj, Ja opowiem Ci moją historię. Byłam i jestem ładna, 3 lata temu poznałam na ślubie znajomych chłopaka - był brzydki z twarzy, wysoki ale masakrycznie szczupły, jak się potem okazało beznadziejnie się ubierał, nie był też boagty uprzedzając pytania, jakiś super też nie z zachowania, bardzo wstydliwy,cichy w towarzystwie. Dlaczego zwróciłam na niego uwagę ? Otoż to,ze na ten slub przyszlam z kolega a dziewczyna z ktora przyszedl moj przyszly chlopak baaardzo zarywala do goscia z ktorym bylam (oboje z tego smialismy,on ją olewał) ale tak dla jaj napisałam do mojego przyszlego chlopaka. I o dziwo, jakos nam sie spedzalo nei najgorzej razem czas, przyznam ze wtedy mialam lipe ze znajomymi w okolicy ,wiec wypelnial mi chlopak wakacje - bylam wtedy zaraz przed studiami wiec stwoerdzialm ze to tylko tak na wakacje,pojde do wiekszego miasta,zaczne nowe zycie, Zbywalam go,ale on byl wytrwaly,czuly ochany i choc znajomi pukali sie w czoło,ze moge meic 100x lepszego to Ja wiedzialam jacy sa faceci, iw yrobilo sie we mnie przekonanie ze taki chlopak wpatrzony we mnie jakw obrazek bedzie mnie kochal do konca zycia. Minely prawie 2 lata, rok mieszkalismy razem, M. zaczal lepiej zarabiac wtedy , powiedzialam mu jak moglby sie ubierac i czesac, zaczelam go wyciagac do ludzi.. i wiecie co ? rzucił mnie 2 miesiace temu. Ja rozumiem,ze bylam czasem wredna i nie mila (nie wyszlo mi na studiach, presja szybkiego szukania pracy, problemy z rodzina) ale moglby mnie zrozumiec.. ale on juz powoli mial swoje zycie, wiadomo, nagle kolezanki sie znalazly jak sie zrobil przystojny. I bylo miedzy nami jak bylo pod koniec, ale spotykalismy sie wciaz,spalismy razem w zyciu w zyciu bym nei pomyslala ze tak postapi, ale zaczal sie dziwnie zachowywac,jakies uniki wiec go pytam co sie dzieje a on ze ma juz nowa dziewczyne... minely juz 2 miesiace od tego zdarzenia, chlopak sie nie przejal moimi lzami a Ja bardzo to przezylam i nadal dochodz do siebie, takze.. trafilam na ukrytego egoiste, ktory wykorzystal moje dobre zamiary :(

Gość gość
NIE upatruj winy w sobie, trafisz jeszce na ta swoja, poczekaj,niz pakowac sie w kiepskie zwiazki...nie akzdy ma szczescie..ile amsz lat

Gość gość
CruellaDeMoooon Słuchaj, Ja opowiem Ci moją historię. Byłam i jestem ładna, 3 lata temu poznałam na ślubie znajomych chłopaka - był brzydki z twarzy, wysoki ale masakrycznie szczupły, jak się potem okazało beznadziejnie się ubierał, nie był też boagty uprzedzając pytania, jakiś super też nie z zachowania, bardzo wstydliwy,cichy w towarzystwie. Dlaczego zwróciłam na niego uwagę ? Otoż to,ze na ten slub przyszlam z kolega a dziewczyna z ktora przyszedl moj przyszly chlopak baaardzo zarywala do goscia z ktorym bylam (oboje z tego smialismy,on ją olewał) ale tak dla jaj napisałam do mojego przyszlego chlopaka. I o dziwo, jakos nam sie spedzalo nei najgorzej razem czas, przyznam ze wtedy mialam lipe ze znajomymi w okolicy ,wiec wypelnial mi chlopak wakacje - bylam wtedy zaraz przed studiami wiec stwoerdzialm ze to tylko tak na wakacje,pojde do wiekszego miasta,zaczne nowe zycie, Zbywalam go,ale on byl wytrwaly,czuly ochany i choc znajomi pukali sie w czoło,ze moge meic 100x lepszego to Ja wiedzialam jacy sa faceci, iw yrobilo sie we mnie przekonanie ze taki chlopak wpatrzony we mnie jakw obrazek bedzie mnie kochal do konca zycia. Minely prawie 2 lata, rok mieszkalismy razem, M. zaczal lepiej zarabiac wtedy , powiedzialam mu jak moglby sie ubierac i czesac, zaczelam go wyciagac do ludzi.. i wiecie co ? rzucił mnie 2 miesiace temu. Ja rozumiem,ze bylam czasem wredna i nie mila (nie wyszlo mi na studiach, presja szybkiego szukania pracy, problemy z rodzina) ale moglby mnie zrozumiec.. ale on juz powoli mial swoje zycie, wiadomo, nagle kolezanki sie znalazly jak sie zrobil przystojny. I bylo miedzy nami jak bylo pod koniec, ale spotykalismy sie wciaz,spalismy razem w zyciu w zyciu bym nei pomyslala ze tak postapi, ale zaczal sie dziwnie zachowywac,jakies uniki wiec go pytam co sie dzieje a on ze ma juz nowa dziewczyne... minely juz 2 miesiace od tego zdarzenia, chlopak sie nie przejal moimi lzami a Ja bardzo to przezylam i nadal dochodz do siebie, takze.. trafilam na ukrytego egoiste, ktory wykorzystal moje dobre zamiary smutas.gif ------------------------------------------------------------------------------------------ egoista pokni sie w czolo babo ! sma pisalas ze go zle traktowalas i musial byc wytrwaly by cie zdobyc to sie nie dziw ! Z reszta nie znamy calej histori ? moze z toba cos jest nie tak ze w tamtym okresie nie mialas przyjaciol i wypelnilas sobie pustke tym chlopakiem ? dobrze ze wkoncu przejrzal na oczy i w d*pe cie kopnal :D

Gość gość
Samosia_Zosia Nie podoba mi się: - jak ktoś się użala nad sobą; - jak ktoś używa wulgaryzmów (jeden wulgaryzm dopuszczam); - jak ktoś wyzywa drugą osobę; ---------------------------------------------------------------------------------------------czlowiek chce tylko porady badz pocieszenia a ty odrazu z takimi tekstami jak ci sie nie podoba to wypad !

Gość Anabellaaaaaaaaaa
ho ho to facet ma walczyc o kobiete - ale gdy on mial pelno zlych zyciowych sytuacji - to stawalam za nim murem i pomagalam jaks ie tylko da - uwierz mi ze u mnie to w przeciagu 3 lat pierwsza taka niefajna sytuacja, u niego co rusz cos sie zlego dzialo a ja choc czesto to byla wina jego niedojrzalosci - pomagalam mu i wspieralam jak sie tylko da,podnoszac na duchu

Gość gość
Anabellaaaaaaaaaa ho ho to facet ma walczyc o kobiete gggggggg Może to i facet ma walczyć o kobietę ale dziś to gówno nie kobiety mamy albo puste leniwe materialistyczne księżniczki albo jakieś agresywne bujające w obłokach babochłopy. Gdzie te normalne kobiety będące wyśrodkowaniem tych cech ???

Gość hhmmmhhmm
Ja mam 24 latka i mam w doopie czy bedzie przystojny czy nie. Nie jestem brzydka, mam powodzenie ale wole zeby mnie ktos kochal, zestarzal sie ze mna a nie olal pozniej. Patrze na charakter

Gość lorinee
A moim zdaniem to bzdura,że brzydcy faceci lub brzydkie kobiety to synonimy wiernosci i oddania. Mam przyjaciółkę, piękna kobietka, nie parzyła na wygląd. Już 2 brzydal z rzędu ją zdradzał. Teraz ma przystojniaka i jest super. Brzydale chcą się dowartościować, i dlatego szukają uznania w oczach innych kobiet/mezczyzn niz partnerka. Nie tylko brzydale, generalnie,osoby,ktore maja niskie poczucie wartosci. Bardzo czesto sie zdarza,ze takiej osobie pomozesz, ona sie odkuje i na ciebie wypnie jak mowil przyklad dziewczyny kilka postow temu. Brzydal nie bedzie wdzieczny,ze fajna laska z nim jest,ale po prostu jak zobaczy,ze mogla,to zacznie szukac innych.

Gość karolinformatykzpodlasia
lorinee ty lepiej ciągnij temu swojemu ruskowi, ktorego sie tak boisz