Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podcięcie rzęs, a przedłużanie rzęs ;/

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio poszłam do kosmetyczki przedłużyć sobie rzęsy przed weselem i kosmetyczka przy przedłużaniu podcięła mi moje rzęsy po prostu tylko mnie poinformowała, że musi je przyciąć, gdy ja powiedziałam "nie" to ona i tak je ścięła;/ teraz wyglądam jak debil;/ jestem taka zła ;/ Powiedzcie mi czy moje rzęsy odrosną takie jak kiedyś i ile to może potrwać?

Gość gość
cooooo? ja pierdziele idź do niej chociaż afere nakręcić, kto to widział :o masakra odrosną, ale rosną długo

Gość gość
o jezu nawet mi nie mow;/ moze byla zazdrosna o moje bo powiedziala wczesniej , ze mam prawie takie dlugie jak ta sztuczna rzesa tylko , ze jasne na koncach;/ ja p*****le ;/ przeciez nie bd co 3 tygodnie wydawac 200 zl na przedluzanie rzes dopuki mi moje nie odrosna;/

Gość gość
jeszcze na same wakacje mi zrobila cos takiego k***a mac;////////////////// nie wytrzymam zaraz;/////////

Gość gość
ja bym poszła z pretensjami. i powiedz, że zrobisz jej taką opinie, że pożegna sie z klientkami. tak też zrob, zareklamuj tą pseudokosmetyczke

Gość gość
ale ja znam ta kobiete i ja lubie , a to mi juz nic nie da , ze ja okrzycze;/ Zostaje mi tylko przedluzenie rzes od nowa ;/ :( ale jak mogla mi zrobic cos takiego po co sie pytam jeszcze powiedzialam , ze nie chce;/

Gość gość
Dziewczyny , a ile mniej wiecej odrastaja rzesy?

Gość gość
ale nie rozumiesz, że ona nie poprawia urody tylko szkodzi. takich pseudokosmetyczek zapewne jest więcej, aż strach

Gość gość
to widac ona też cie baaaardzo "lubi"

Gość gość
masakra, przecież rzęsy nie odrastają!!!!! Skrzywdziła cię ta kobieta, idź do sądu, niech płaci odszkodowanie!!

Gość gość
odrastają, ale długo rosną.

Gość a po chooj sobie
przedłużasz te rzęsy? wygląda sie wtedy jak debil

Gość gość
jestem kosmetyczka i szczerze mowiąc jeszcze nie slyszalam o takim traktowaniu klientow... rzes nie wolno przycinac... odrosna ale juz nie takie jak byly i beda odstawaly kazdy wlosek w inna strone... do czasu az rzesy odrosna powinnas umowic sie na darmowe przedluzanie rzes w formie reklamacji a potem, jak juz odrosna, domagac sie jakotakiego doprowadzenia rzes do stanu uzywalnosci...przykro mi ale ktos cie delikatnie mowiac oszpecil...

Gość gość
tzn wiecie jestem raczej osoba ktorej glupio na kogos tak wyskoczyc.... Pojde do niej przedluzyc znowu i wspomne o tym bo to sa jakies jaja;/ rzesy ladnie dokleila no tylko to przyciecie;/ wiecie ile takie rzesy odrastaja?

Gość lovelyyyyyyyy
o no to niezle ci zrobila.. ja swoje rzesy specjalnie podcinam bo mam za dlugie i jak pomaluje to zawsze mi sie odbijaja ... i co podcinam to rosna jeszcze dluzsze zauwazylam... siostra sie ze mnie smiala ze podcinam i mama a teraz same maja zamiar probowac .. i nie rosna wcale dlugo przy tygodniu stosowania olejku rycynowego na noc po tygodniu juz powinny byc efekty mi okolo miesiac zajelo az odrosly do dlugosci ...- dluzszej jak mialam ale to obcielam sobie wtedy za bardzo ... bo az mnei klulo...takze nie przejmuj sie ;)

Gość gość
Nie odrastają!!! Poczytajcie sobie. Poza tym moja kolezanka ma obcięte rzesy od podstawówki i do dzisiaj łysinę w tym miejscu!!

Gość gość
odrastają poczytaj sobie ;) moja kuzynka obcieła sobie jak była gówniarą i teraz ma piekne rzesy

Gość gość
boze nawet nie mowcie;/ a mialam ladne dlugie rzesy czasem sie ludzie pytali czy to moje , a ja glupia chcialam sobie zobaczyc jak to jest z przedluzonymi nie wiem jak jej to powiedziec, zeby robila mi teraz za darmo ;/

Gość gość
lovelyyyyyyyy, trzeba być skończoną idiotką, zeby sobie podcinać rzęsy, bo "się coś odbija". Kup sobie porządny tusz to się nie będzie odbijać, a nie jakiś z targu za 5zł. Masakra, jak te laski, co sobie wygalają pół głowy i myślą, że fajnie to wygląda, rzygam jak widzę coś takiego.

Gość gość
Nie odrastają

Gość gość
Kurcze to mam nadzieje , ze odrosna .. Wlasnie czytalam na necie i opinie sa podzielone jedni mowia ze odrastaja inni , ze nie ;o

Gość gość
" kosmetolog Joanna Hirszler kosmetolog Joanna Hirszler Wyślij wiadomość • 7 miesięcy temu Odpowiedź eksperta To czy rzęsy odrosną zależy od tego czy w wyniku ich spalenia nie ucierpiała żywa część "włosków" znajdująca się pod skórą, tj. macierz oraz mieszek włosowy. Jeżeli nie - to rzęsy na pewno odrosną. W przypadku, gdy dochodzi do uszkodzenia mieszka włosowego - włos niestety nie odrasta. Dotyczy to owłosienia znajdującego się w obrębie skóry twarzy oraz ciała. Reasumując - jeżeli w wyniku tego zdarzenia nie doszło do poparzenia skóry powieki to powinno być w porządku :)" nie pierdziel głupot. odrastają, ale to indywidualna sprawa jak długo i czy będą tak samo ładne.

To nie jest normalne,że obcięła Ci rzęsy.I co z tego,że masz jaśniejsze na końcach?Ja też takie mam i stosuję hennę ale w życiu nie posłuchałabym durnej baby,że mam podciąć rzęsy!sama mam długie i nie raz słyszałam durne teksty,że jak mi podetnie ktoś czy sama to będą ładniejsze.od tego jest olejek rycynowy a nie nożyczki.Rzęsy Ci nie odrosną.Moja głupia kumpela obcięła sobie rzęsy bo przecież miały być piękne i dłuższe i teraz ma oczy bez rzęs :O

Gość gość
To tu nie pierdziel. Jakoś moja koleżanka obcięła sobie nożyczkami, nic sobie nie poparzyła, a rzęs nie ma w tym miejscu, bo nie odrosły.

Gość gość
a jakos moja kuzynka se obcieła i ma ładne, geste czarne rzęsy :o odrastają wystarczy poczytać.

Gość gość
Wlasnie chodzi o to, ze ja sie nie zgodzilam na to , ona tak nagle powiedziala , ze musze podciac ci troche rzesy i juz obciela troche jak krzyknelam NIE, a ona juz i tak dociela je .. nigdy bym sie na to nie zgodzila, wziela mnie z zaskoczenia;/

Dokładnie.Moja kumpela też obcięła nożyczkami i też lipa bo rzęsy nie odrosły i wygląda to masakrycznie :O.

Gość gość
no to widocznie maja slabiutkie rzesy. moja kuzynka tez se jebła nozyczkami, ale odrosly. ale ona to taka typowa czarnula wszedzie czarne grube wlosiska ma