Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podcięcie rzęs, a przedłużanie rzęs ;/

Polecane posty

Gość gość
Moja też ma długie i czarne rzęsy i ten kawałek łysinki po obcięciu w samym środku. One po prostu nie odrastają, twoja kuzynka po prostu nosi sztuczne i kłamie, że jej odrosły.

Gość gość
byc moze bedziesz ta szczesciara i wszystko bedzie dobrze a byc moze bedziesz wygladala jak wygladasz juz zawsze... trzeba czekac...

Gość gość
haha nic sobie nie dokleja, mieszkalam z nią dlugi czas :P

Gość gość
No i co, że mieszkasz? Chodzisz za nia krok w krok?

Gość lovelyyyyyyyy
gośćiu sluchaj nie wyzywaj mnie od glupich bo mnie nie znasz i nie wiesz czy kupuje tusz za 5 zl czy za 500 zl tusz akurat mam z loreala i nie wazne czy uzyje z diora czy z jakiegos miss sporty to tak samo odbija mi sie bo mam dlugie itd... a to ze obcielam rzesy to nei znaczy ze diotka jestem i nie mam co robic. raz przesadzilam i duzo obcielam i zalowalam.. zwykle tak delikatnie same kocowki obcinam, i odrastaja rzesy sa zdrowe i ladne nie wyrywam nei uszkadzam rzes. wiec sory ale wal sie z twoja opinia

Gość gość
mieszkałam :o i co chcesz udowodnic :D chyba żeby autorke pogrążyć

Gość gość
To raczej ty chcesz udowodnić, że rzęsy odrastają, a jest to nieprawda. I podajesz przykład jakiejś tam kuzynki, co sobie doklejała jak nikt nie widział:o

Gość gość
pierrdolnięta jesteś :o

Gość gość
ale jak to powiedziałaś, że manie podcinać ci rzęs i nie widziałaś jak się do tego zabierała? Przecież chyba prawie ciachała ci po oczach to jak mogłaś wtedy nie protestować tylko miec pretensje po jakimś czasie???

Gość gość
idotki, jak można twierdzić, że rzęsy nie odrastają...... nawet stare osoby mają rzęsy, przecież całe życie trwa proces wypadania martwych i odrastania nowych rzęs. Serio nigdy wam żadna rzęsa nie wypadła?? Dobre sobie, nie wiem kto tu się wypowiada ale wygląda na to że "dziunie" w wieku 12+-

Dziwne to wszystko jest.jakby tylko ktoś się zbliżył z nożyczkami do moich oczu to bym mu jego wydrapała!Moja kuzynka też miała czarne rzęsy i nie odrosły je,więc to naprawdę głupio wygląda.Nosi właśnie sztuczne rzęsy,więc tutaj się zgodzę,że Twoja kuzynka mogła coś kombinować... Do Pani,której się "odbijał tusz".Mam ten sam problem z dolnymi rzęsami dlatego mam hennę czarną i dolnych nie maluję.Tusz(a raczej jego cena)nie ma tu nic do rzeczy.

Gość gość
nie przykleja sobie zadnych sztucznych rzęso no ludzie :o widocznie miała szczęście, ale nie wy wiecie lepiej. co za kwoczyska tępa

Gość gość
poza tym sztuczne rzęsy widać, że nie śa naturalne i tandetnie to wygląda.

Gość gość
jak moglam zobaczyc nozyczki jak mialam zaklejone oczy???!!!!! ona mi juz w trakcie podcinania powiedziala o tym ;/

To trzeba ją było opier...a nie teraz się wkurzać na forum.I co z tego,że ją lubisz skoro Cię oszpeciła?

Nieprawda że nie odrastają ! Miałam raz założone rzęsy u kosmetyczki, tydzień przemęczyłam je, ale tak mnie uwierały, ten klej czy coś że część wypadła a resztę przycięłam razem oczywiście z moimi. Nie do samej powieki - wiadomo ale więcej niż pół napewno! Jedna koleżanka zauważyła jak się przyglądnęła i to mocno że coś jest nie tak, a potem po tygodniu miałam już normalną długość! Dodatkowo malowałam tuszem i nic nie było widać! Przesadzasz. Pewno przycięła Ci tylko te jasne końcówki.

Gość gość
Bylam w szoku po drugie myslalam , ze skoro jest kosmetyczka to zna sie na tym co robi a jak juz mi podciela jedna to co mialam zrobic

Gość gość
obciela mi je tak gdzies do polowy

Gość gość
gościu z 12:03 - pewnie przyklejasz sobie sztuczne :D tak ci zaraz napiszą :D

:) a niech piszą :) raz mnie koleżanki namówiły, nie mam wrażliwej skóry ale oczy miałam czerwone, spać nie mogłam bo mnie drażniły. Wk*****łam się i przycięłam je razem z tym 'klejem' czy co to było, no miałam takie śmieszne przystrzyżone ale cieszyłam się, bo mogłam w końcu normalnie funkcjonować. Także spokojnie, rzęsy odrastają, bo przecież jedna wypada i w jej miejsce pojawia się następna. My odrosły szybko, po miesiącu o wszystkim zapomnisz. Spokojnie.