Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jest tu ktos?

Polecane posty

Gość gość

jest tu ktos kto zerwal z osoba a potem stwierdzil jednak ze ja kocha ?jak sie dalej to potoczyloo

Gość gość
nikt nie mial tak ?

Gość gość
tu wszyscy tak majom

Gość gość
opowiedz

Gość gość
nie byliśmy razem, ale odrzuciłam go...więcej niż raz później wsadziłam dumę w kieszeń i tym razem to ja prosiłam...i się udało ;)

Gość wejherland
tak, ja. Nie toczy się w ogóle chyba już...no ale z mojej winy, czas ponosić konsekwencje swojego durnego zachowania :(

Gość gość
co zrobilas?

Gość wejherland
i na cholerę usuwacie ? :O

Gość gość
nie wiem ;// napisz raz jeszcze

Gość wejherland
głupia moderacja, gdzie napisałam coś niestosownego? że jestem p******a ? a kogo to razi, skoro pisałam o sobie :O ??? gość - co tu pisać, rzuciłam go kilka razy, nie - nie rzuciłam, jemu zasugerowałam, że moze powinniśmy to skończyć, właściwie tylko dlatego, że chciałam żeby bardziej się starał ( w moim mniemaniu nie zawsze to robił ) no i mam...a teraz On chyba już nie chce mnie znać, mimo zapewnień, że mu bardzo zależało... przeprosiłam, co znów da odwrotny skutek do zamierzonego bo wracam ''z podkulonym ogonem'' ale jest już za późno, zero odzewu.. i wcale mnie to nie dziwi niestety.

Gość wejherland
No i zapomniałam dodać, że to facet z którym chciałabym spędzić resztę życia, jestem tego pewna jak niczego innego. Po prostu chyba stworzyłam sobie wizję jakiegoś wyidealizowanego związku w tym durnym łbie. Nie będę się go prosić teraz o powrót,przeprosiłam i teraz jego kolej, ale On niestety nie robi nic..

Gość gość
mam podobnie ...te znic nie robie czekam az sam MOZE go olsnie ze to bylo TO , OBY nie bylo zapozno