Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Każdy Maciek ma coś z głową,nie znam normalnego osobnika o tym imieniu

Polecane posty

Gość gość
maciek to najwiekszy nudziarz i półgłowek na tym forum, to już wolę fikuśną 🖐️

Gość znam ,,,
tylko jednego faceta o tym imieniu spoko gość

Nie kazde nielubienie, bo sa osoby, ktore nie lubia mnie z jakichs powodow, ale to jest jakies 1%. Pozostale 5% to osoby, ktore nie lubia mnie z zazdrosci, poniewaz chca byc takie jak ja w rzeczywistosci skrycie mnie podziwiaja. Nie jestem upierdliwy, tylko zyczliwy i pomocny, kazdemu potrzebujacemu forumowiczowi sluze rada, pomoca i dobrym slowem. Nie mam obsesji na punkcie zarcia, nie jestem chytry, a co do bystrosci to jestem mlodym, polskim intelektualista.

Gość gość
tak idioto bo ty wiesz dlaczego ktoś cię nie lubi :D żałosne są takie z doopy wzięte wnioski

Gość gość
taaa 4/5 Maćków to otyłe, pryszczate buraki..

Gość gość
nie wiem czy kazdy, ale jedek, ktorego znam, to typowy bawidamek, choc ma zone, jak tylko pojawi sie w zasiegu jego wzroku inna kobieta (kolezanki jego zony) on musi 'blyszczec' i brylowac ;) drugi to kolega z klasy, choc sam ma dziewczyne i wie ze ja jestem zajeta, nie przeszkadza mu w ciaglym zarywaniu mnie i powtarzaniu 'czego oczy nie widza...' itd :O

Gość gość
kolega z pracy* :D

Gość gość
debilu ludzie mogą mieć tysiące powodów żeby kogoś nie lubić, więc skończ się ośmieszać x żałosny facecik nie potrafiący zrozumieć, że nie trzeba zazdrościć żeby kogoś mocno nie lubić o jejku jejku nie popłacz się tylko :( kurva dojrzałość psychiczna na poziomie 10-latka haha 🖐️

Gość gość
zgadzam sie w 100% wszystkie macki jakich znam sa stuknieci!!!! powaznie cos z glowa maja

Gość gość
mam faceta o tym imieniu i uwielbiam go

"żałosny facecik nie potrafiący zrozumieć, że nie trzeba zazdrościć żeby kogoś mocno nie lubić o jejku jejku nie popłacz się tylko" Niechec do kogos wynika bardzo czesto z zazdrosci i tak zazwyczaj jest w przypadku kafeteryjnych hejterow, jesli chodzi o moja osobe:)

Gość gość
i nie przeszkadza mi że jest stuknięty

Gość gość
czego mają ci zazdrościć? tego, że jesteś uważany za największego nudziarza i upierdliwca? w dodatku nie łapiącym często najprostszych aluzji i ironii? hah

Gość gość
tak sobie wmawiaj

Gość gość
teraz sie zaczynaja wakacje to tego pederasy bedzie jeszcze wiecej i wszedzie. Wiec sie przygotujcie na jego "yntęligętne" riposty :D Ciekawe jak ten frajer wyglada czy cos zblizonego do maciusia z klanu + asperger czy jeszcze inne monstrum.

Gość Laura2333333
Ja zwykle spotykałam dość normalnych Maćków. Mój jeden chłopak miał na imię Maciek;)

Na urlop jade dopiero w sierpniu. Jastarnia🖐️ W lipcu jakies weekendowe jeziorka:) A jak wygladam? Mam glowe, 2 rece i nogi.

Gość gość
tylko skonczony kretyn uwierzy ze takie "cos" jak maciek b. ma prace i "normalne" zycie z odleglosci kilometrow widac ze jestes na utrzymaniu starych z powodu swojej ulomnosci. Ale nie wspolczuje ci co wiecej jestm za utylizacja takich osobnikow bo tylko szkodza naszemu krajowi

Gość gość
to ze cie oddali do jakiegos zakladu to niczego nie zmiania czeki i tak wiadomo kto wystawia

Gość gość
ja za to znam samych dziwnych Krzyśków :P

Mieszkam w srodmiesciu Poznania, mam dobra prace i jestem szczesliwy. Posiadam wlasne, splacone 3 pokojowe mieszkanie i polsportowy samochod 3 letni marki Seat Leon - srebrny. Mam kilka pasji, w ktorych sie spelniam, zdrowie dopisuje i ogolnie mam wewnetrzna harmonie. Do tego poczucie humoru, umiejetnosc zartu sytuacyjnego, ponadprzecietna inteligencja.