Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa 2013

Dzieciobójczyni pracuje jako nauczycielka w warszawskim gimnazjum.

Polecane posty

Gość gość
los Danielka poruszano wiele razy prawdopodobnie nigdy z takim echem i dobrze,że to odgrzebano! patologia jest wszędzie i na uczelni i w szkole i w domu i w kościele u biednych i wykształconych trzeba zmienić nie tylko prawo, ale bardziej pomagać dzieciom może częściej badania dzieci, czy nie mają śladów pobicia! od patologii się nie uwolnimy..zobaczcie na fora , ile osób mówi,że są bite, maltretowane, gwałcone w domu! czy obrońcy tego potwora!!! daliby jej dziecko pod opiekę?

Gość gość
macie tu przykład potwora, patologicznego potwora, z tytułami, w centrum dużego miasta, z korzeniami inteligenckimi w prominenckiej dzielnicy, w klatce mieszkał lekarz do czego zdolny taki potwór! i nikt nic nie zrobił,żeby to przerwać!!! a teraz szczekać każdy chce.. mnie zastanawia, czy ren potwór wogóle siedział w więzieniu? skoro mówi,że nie, była we Francji to może miała stypendium za okrutną zbrodnię za granicą wróciła jeszcze lepiej wykształcona, w sam raz zdobyła punkty i została nauczycielem roku! paranoja! ten nasz kraj, prawo, mentalność!!! paranoja!!

Gość gość
dlaczego nikt nie przerwal cierpienia tego dziecka???WSZYSCY widzieli i wiedzieli i wszyscy milczeli...niestety...u mnie bylo podobnie..bylam regularnie bita smycza i pasem od gory do dolu, mialam rowniez na rekach, nogach i calym tylnim tulowiu siniaki i WIDOCZNIE porozcinana skore od sprzaczki pasa lub smyczy..nieraz nie moglam tygodniami siedziec na tylku lub spac na plecach tylko na brzuchu ktory tez bolal jesli zostalam w skopana w brzuch.. WSZYSCY widzieli, wiedzieli i wszyscy milczeli..Niestety taka jest prawda...pamietam nauczycielki ktore pytalay sie na w-fie skad te siniaki z przerazeniem w oczach..a ja mowilam ze spadlam ze schodow..i widzialam ze nie wierza..ale czy ktos cos zrobil ???NIE!Czasami na w-fie prosilam abym nie musiala sie przebierac i uczestniczyc w lekcjach..nauczycielki nie mialy nic przeciwko temu..bo juz wiedzialy ze dostalam pewnie lanie .. ach i pamietam jeszcze jedna nadgorliwa sasiadke ktora naskarzyla moim rodzicom bo coc tam naskorbalam na podworku...doskonale wiedziala , ze dostane lanie...i co ja to cos martwilo? NIE moje cierpienie skonczylo sie zagranica kiedy jako nastolatka wyemigrowalam z "rodzicami"..tam moja nowa kolezanka ze szkoly udala sie do odpowiedniej instytucji chroniacych dzieci..i dopiero wtedy moje cierpienie sie skonczylo. Jestem w tym samym wieku w ktorym bylby Danielek. Jakim cudem ja przezylam to nie wiem ale moglabym byc na jego miejscu..na cmenatarzu.

Gość gość
szczerze Ci współczuję dzieciństwa mnie nie bito, miałam starych rodziców i zawsze wydawało mi się,że jest mi źle nie bili ,o może nie mieli już siły a powiedz, masz dzieci? czy je uderzyłaś? czy byłabyś w stanie kogoś katować, bo robiono to z tobą? ja nigdy nie biłam i nawet nie wyobrażam sobie bólu

Gość gość
nie, nie mam dzieci bo jestem bezplodna. ale gdybym miala w zyciu bym nawet nie potrafila na nie krzyknac. wiesz Twoje pytanie czy bylabym w stanie kogos katowac jest dla mnie lekka obraza. Tylko dlatego ze bylam bita nie oznacza, ze moglabym zrobic to samo. Nie rob ze wszystkich katowanych dzieci psychopatow. Psychopatami sa ci ktorzy wiedza i sie przygladaja ale nic nie robia ze strachu o swoj wlasny tylek bo inaczej nie moge sobie wytlumaczyc. jak pisalam dopiero za granica ktos zainterweniowal bo tam bicie dziecka bylo zabronione a i karane.

Gość gość
Sprawdźcie teraz wszystkich nauczycieli w Waszych szkołach - w szkołach, w których uczą się Wasze dzieci - jak widać warto, całe dwa miesiące na sprawdzenie kto uczy Wasze dzieci. A jak słyszycie płacz dziecka i krzyki - reagujcie.

Gość gość
jak dla mnie to niestety wina polityki. Dopiero od niedawna jest w Polsce zabroniona kara cielesna wobec dzieci i niestety ale takie przestepstwa jak morderstwo, zabojstwo itd powinny nie byc zatarte do konca zycia delikwenta szczegolnie jesli jego ofiara bylo dziecko. w innych krajach to jest praktykowane od dawna tylko w Polsce nie. i dlatego taka bestia dorobila sie jeszcze kariery i slusznie uwaza ze jest nie karana. slusznie bo przed prawem jest czysta jakby nigdy nic nie zrobila.

Gość gość
większość bab na tym forum jest nienormalna albo ta co ją lali ja nie mogę jak głupia p***a mówiła że spadła ze schodów to jak nauczycielka miała zareagować sama jest sobie winna dajmy na to że dziecko faktycznie spada ze schodów no i co nauczycielka ma dzwonić po pomoc społeczną bo biją dzieciaka dziecko zabierają niewinnym rodzicom a potem biedny dzieciak chodzi na terapie bo ludzie którzy mu chcieli pomóc tak na prawdę go skrzywdzili pomyślcie wasza logika jest chora to że ktoś kogoś leje to nie znaczy że to widać dzieci się przewracają mają rany siniaki dzieci ryczą bo są dziećmi rzadko które jest lane

Gość gość
Renata K. to psychopatka, ze stwierdzonymi, charakterystycznymi nieprawidlowosciami w platach czolowo-skroniowych (EEG jak u brytyjskich seryjnych mordercow) w normalnych krajach takie osoby nie moga miec nawet ... budki z lodami, bo psychopatia nie jest uleczalna - to nie jest choroba, to charakter - samo zlo.

Gość Kasia676
Ma ktoś link do artykułu Pana ŻURKA "ŚMIERĆ DANIELA"?

Gość gość
Psychopatka pracuje w szkole ;) eh, co się w tej Polsce dzieje.

Gość gość
ja dotarłam, ale to krótki artykuł wydaje się

Gość gość
problem w tym,że ona uciekła z tego mieszkania z 1 torbą podobno został tam jej ojciec powinni zrewidować to mieszkanie!!! co ona tam robiła? zapiski, może są tam trupy?albo inne dewiacje, dowody jej wypatrzonego chorego mózgu

Gość gość
Że ją tak szybko wypuścili....

Gość gość
Ale patrzcie jak se szmata elegancko wmawia i innym też wmawia że niczego nie zrobiła. Niestety czyniąc to istotnie myli zagadnienie zatarcia skazana z faktem dokonania czynu w postaci skatowania dziecka. Niestety babochłopie nie jest tak jak ci się wydaje. Skazanie zatarte uważa się za niebyłe z punktu widzenia dokumentów. To fikcja prawna.Nie uwalnia ona jednak od faktów.A fakty są takie że zakatowałaś dziecko. Ps ojciec dziecka to też niepospolity gnój i zapewne mógł posiadać psychopatyczne cechy.Z artykułów zamieszczonych w prasie wynika że obecność dziecka traktowana była przez niego wysoce instrumentalnie.

Gość Hanka7
Tej Pani, która była bita w dzieciństwie bardzo współczuję i rozumiem aż nadto dobrze. Ja również, chociaż miałam oboje wykształconych rodziców, byłam bita, choć nie katowana i okrutnie dręczona psychicznie przez matkę i jej ulubieńca, starszego brata. Ojciec postępował podobnie, jak ojciec skatowanego Danielka, tzn. przyjął postawę bierną.W szkole wstydziłam się przyznać do mojej sytuacji. Swoje dziecko już odchowałam i poza klapsem nigdy dziecku żadnej krzywdy nie zrobiłam, bardzo kocham dzieci i ta tragedia bezbronnego Danielka nie daje mi spać. Ludzie, którzy bronią tych potworów, są tacy tolerancyjni,bo to nie ich dziecko zostało zakatowane!!! Proponują dać drugą szansę, czy Hitlerowi i Stalinowi też??? Czy Danielek zmartwychwstanie??? Nie ma litości dla takich zwyrodnialców, zbrodniarzy i trzeba im dać odczuć do końca ich ziemskich dni,co uczynili temu chłopczykowi!!!

Gość gość
Tatuś nie chciał płacić alimentów. Dużo jest takich ludzi, którzy maja wyjebane na swoje dziecko, ale, ze on mu nie pomógł? Nie widział, ze leży zakatowany?

Gość gość
co nowego u wiedźmy od śmierci słychać? żyje jeszcze?

Gość Rafał z Wrocławia
Po przeczytaniu komentarzy połowa nadaję się pod paragraf "podżeganie do linczu" Jesteście tak samo chorzy jak ta kobieta. Nic już jej nie zrobicie, odpokutowała swoje, nie ma czego takiego jak "rewizja wyroku".

Gość gość
Nikt tu nikogo do niczego nie podżega bałwanie. Ludzie wyrażają swoje uczucia.Nie porównuj ich z uwagi na ich stanowisko do tej osoby bo ich obrażasz.Nikt z nich nie zrobił czegoś takiego a ty stosujesz jakąś popapraną umoralniającą retorykę.Inaczej byś pisał jakby ktoś zrobił krzywdę twojemu dziecku.To czy za to odpokutowała czy nie zachowaj dla siebie.Ten system penitencjarny dla zbrodniarzy jako pokuta to pojęcie względne. Co do "rewizji wyroku"to oczywiście w tym wypadku coś takiego nie istnieje a żądanie "szafotu"brzmi trywialnie.....ty jednak nie udawaj,że tego co się stało nie rozumiesz a naganności stawiania za autorytet nauczycielski kogoś kto zakatował dziecko nie dostrzegasz.No chyba,że faktycznie nie rozumiesz tego ani nic w tym nagannego nie widzisz..........ale wtedy to właśnie ty będziesz jak ona.Ona też wypiera pewne brutalne fakty.

Gość gość
opinia publiczna w rozmaity sposób reaguje i trudno się dziwić, po czymś takim! nikt z nas nie chce, aby dewiat, homoseksualista, psychopata czy morderca miał kontakt z naszym dzieckiem, uczył go, kształtował psychikę młodego człowieka, przecież ta osoba wpłynie na całe życie młodych ludzi, którzy z nią mieli kontakt; zawalił się ich świat, pozostali sami z tym problemem, bo są wakacje...problem sam się rozwiąże...? nie wspomnę już o potwornej zbrodni, to woła o pomstę do nieba! ta potwora doskonale wiedziała na co i kiedy może sobie pozwolić! ona uzależniła się od zadawania cierpienia, jak alkoholik gnała do domu, żeby bić! bicie sprawiało jej przyjemność! oraz podporządkowanie słabszego/ musiał zdjąć majteczki, leżęć spokojnie , nie płakać/ wychodziła wcześniej z lekcji, wypuszczała klasy, kłamała sprawę znam tylko z opisu... jest chora , powinni ja zamknąć w zakładzie, izolować sama daje dowody na trwanie w syndromie wyparcia/ ja tego nie zrobiłam, nie zabiłam../poczytajcie jej zeznania druga sprawa, jako kobieta wykształcona, doskonale zna techniki manipulacji..i teraz widać , jak niektórzy jej bronią, sama staje się ofiarą a może cwanie wykorzystała luki prawne? ..dla mnie jest jednoznaczne, to bestia, sadystka niech ją badają psychologowie, bo wg normalnych ludzkich norm jej czynu nie rozumiem!

Gość gość
dodam ta osoba nie miała przyjaciół z nikim w pracy nie utrzymywała znajomości, wypowiadał się jedynie na radzie pedagogicznej; kłamała, nie dopuszczała do siebie, oddzielała się murem i za tym szczelnym murem z frustracji katowała! bezbronne dziecko psychopatka! nie można w społeczeństwie funkcjonować bez bliskich, znajomych typowa patologiczna osobowość, wyalienowana

Gość gość
p.Krzymuska dostanie wreszcie to na co zasluzyla,mam nadzieje ze nie wyjdzie spokojnie na ulice ,niech mysli o swojej zbrodni do konca zycia,takie male zwyciestwo Danielka.Widzieliscie na drzwiach jej mieszkania wielki napis kreda KMB 2013.znak ze byl u niej ksiadz po koledzie.ciekawe o czym rozmawiali ,w tym samym mieszkaniu w ktorym zamordowla a wczesniej katowala Danielka.

Gość gość
na innych forach ludzie piszą wysyłają jej te sznurówki niech z nich sznur, powróz ukręci bo jest jak judasz nic niewarta!!! bestia

Gość gość
Dalibyście już spokój tej biednej kobiecie

Gość gość
biedna ty mnie nie rozśmieszaj psychopatka dewiatka nie używaał sexu , to sie zrealizowała w katowaniu może mega orgazm osiągnęła :P

Gość gość
gość Dalibyście już spokój tej biednej kobiecie xx to nie jest śmieszne

Gość gość
Stało się i już, ale poniosła karę i może teraz chciała się choć trochę zrehabilitować pracując z dziećmi, poświęcając się dla nich

Gość gość
to PSYCHOPATKA, nigdy nie bedzie normalna i NIGDY nie powinna mieć styczności z dziećmi! poza tym za taka zbrodnie ma oprawca pokutować NA WIEKI!!!!