Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzór pościeli dla synka czy taki pasuje? Ocencie prosze !

Polecane posty

Gość gość
mój syn ma baldachim, mi się wzór podoba, sama się nad nim zastanawiałam, ale baldachim mam-więc sama pościel, ale baldachim mam kremowy, więc pościel też kremową w misie wzięłam :)

Gość gość
a te które uważają, że jak misie i baldachim to gej, to pewnie synek patrzy jak rodzice uprawiają sex, a pościel ma w gołe baby :)

Gość gość
czy to królewicz już się urodził ? myślałem że william dopiero w lipcu zostanie ojcem po co takie wszystko fikuśne ? Moje dziecko ma zwykłe łózeczko bez zadnych baldachimów a co do poscieli to zbyt kolorowa

Gość gość
niektórzy chcą inwestować w dziecko, więc co wam do tego? Autorko świetne, tymbardziej że baldachim u nas np pełni jeszcze taką funkcję że osłania od ewentualnych przeciągów, lej na kafeteryjne idiotki, kupuj co uwazasz, tu polowa zawistna bo posciele za 20 zl kupuje ;)

Gość gość
ale wiecie co tez wlasnie myslalam że to bardziej jak dla dziewczynki bo widze po kolezankach ze nie maja takich, baldachimy maja owszem ale posciele raczej niebieskie, zielone.. no chcialam tylko zasiagnac opini nie gniewam sie przeciez :)

Gość gość
No to jak kolezanki nie maja,to ty przeciez tez nie....No, jasne :-D

Gość gość
Moj synek mial misie i baldachim,a byl to prezent tesciowej z takiego innego kraju...Ja nie mialam zastrzezen,a moje dziecko uwielbialo misie,kiedy juz moglo decydowac...A potem jego ulubiona posciela byly motylki w pastelowych kolorach .Juz moge zapewnic,ze sklonnosci w stronne swojej plci nie ma :-D

Gość gość
pasuje!Jak czytam o tych waszych gejowskich obawach z powodu poscieli dla niemowlaka...To jest jakies nieporozumienie pojec :O

Gość gość
do wyzej jak racja to racja

Gość gość
do wyzej jak racja to racja

Gość gość
ja wole jednolita posciel dla dziecka, chocby dlatego,ze lepiej sie zestawia z roznymi zabawkami, ktore predzej czy pozniej w pokoju dzieciecym sie znajdą. A tak - nigdy sie tego nie dopasuje, bedzie balagan kolorystyczny. No i nie wiem, jakie jest zastosowanie baldachimu - dla mnie to kurzolap ograniczajacy doplyw powietrza

Gość gość
Baldachim jak najbardziej...Oslania przed wiedzmami...Misie tez fajne...

Gość gość
podoba mi sie ta posciel z misiami, az mi sie zachcialo malego bobaska

Gość gość
Jest ok. :-)

oo, ten też piękny:)) ja się w ogole zastanawialam baardoz dlugo zanim wybralam bo feretti ma naprawde super te wzory..