Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość / wściekła mama

kwiaty na zakończenie roku dla nauczycieli

Polecane posty

Gość fatamo fatmo fatamorgana
gośćiu nade mną chyba nie zrozumiałaś , kobieta nie ma rodziny zwróciła się po pomoc do pedagpga dyrekcji , prosiła by wskazali jakiegoś psychologa psychiatre itp ,bo szkoła jak wspomniała nie ma na etacie psychologa ,a oni zamiast podejść ciepło do tematu , zagrozili że odbiorą jej dziecko .Zadbane kochane ,lecz zrozpaczone młode stworzenie.Paranoja

Gość ojciec ulki
a ja popieram w całej rozciągłości !!!! moja żona zmarła przy porodzie Uleńki, córcia ma teraz 5 latek aż strach myśleć co by było gdyby spotkało nas to w takim okresie jak autorkę . dzięki bogu mam od 3 lat cudowną kobietę która stała się mamą dla mojej córuni

Gość gość
to szybko się pan pocieszył po stracie żony.

Gość gość
nie uważacie, że to ściema. Z dwóch nauczycielek zrobiły się trzy, okazało się, że synek ma guza mózgu- co nie martwi matki bardziej niż głupie kwiaty, do tego chory piesek,którego można wziąć ze sobą do pracy.

Gość gość
taaaa też jestem tego samego zdania że to ściema.ludzie za dużo oglądają trudne sprawy albo dlaczego ja i póżniej tworza własnę historie:)hahaha

Gość gość
niedługo pojawiłaby się prośba o wsparcie i nr rachunku, co do alzheimera mamy to też podejrzane bo choroba występuje u osób po 65 roku życia, żeby uniemożliwiała funkcjonowanie mama musiałby mieć jakieś 70 lat lub więcej to w jakim wieku mamy pojawiły się dzieci skoro starsze ma 13 lat.

Gość luksusowa suka
a ja w to wierze bo kiedys na kafe czyatal inny wpis autorki o tym jak ja potraktowal jakis facet na ulicy bo mu chyba zastawila wyjazd. Ta kobieta nie ma jednej reki , jej corka i maz zgineli w wypadku, syn i ona sie uratowali bo siedzieli z prawej strony wozu. Pozdrawiam Pania i zycze wszytskiego nejlepszego.

Gość gość/wściekła mama
nie kochani nie ściema , o guzie syna się nie rozpisuje bo to bolesny temat ,jesteśmy pod stałą opieką nerochirurgów i neurologów,nr rachunku się nie pojawi bo guz niestety nieoperacyjny ,nawet w usa ,niemczech ani na marsie. A pies ? mam, zostawić na pastwe losu swojego najlepszego przyjaciela który był ze mną od 17 lat bo musze pracować ? o nie ! jak się lali ( menadzerce) nie podoba to niech zatrudni dziunie świeżo po studiach a firma z pewnością przetrwa w tym dzikim kraju.