Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wcześniejsza miesiączka a ciąża...

Polecane posty

Gość gość

Hej Kobietki mam do Was pytanie, które mnie nurtuje. Staram się z mężem o dziecko. W tym miesiącu miałam monitoring cyklu i wiedziałam kiedy będzie owulacja. Oczywiście był seks i przedwczoraj już 10 dni po owulacji miałam pozytywny test. Jednakże wczoraj dostałam brązowego plamienia, a dziś jest to już krwawienie z tym, że niezbyt obfite. A miesiączka planowo powinna być w niedzielę. Nigdy nei zdarzyła mi się za wcześnie. Hormony miałam w porządku. Wiem, że najlepiej iść do ginekologa i zrobię to, ale wizyte mam dopiero 12 lipca. Zdarzyło Wam się to? Problemy hormonalne? poronienie samoistne? jak myślicie? Pozdrawiam

Gość gość
Dodam też, że temperatura utrzymuje mi się na poziomie 26,9-37 stopni

Gość gość
miało być 36,9-37

Byc moze to ciaza biochemiczna. Najlepiej jak zrobisz bete z krwi i jak najszybciej do lekarza.

Gość gość
Krwawienie trwało tylko 2 dni a araczej jeden dzień a jeden plamienie brązowe. Temperatura na tym samym poziomie a bety narazie zrobić nie mogę bo u mnie w laboratorium trzeba miec skierowanie a prywatnie nie robią. ;/ także pozostaje czekać do wizyty

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź. Jutro zrobię betę a wizytę przełożyli mi jedynie 3 dni wcześniej, ale zawsze coś ;) Pozdrawiam

Jeśli robisz bete,to dobrze jakbys po 48h powtorzyła zeby sprawdzic jak przyrasta (min.66% w ciągu 48h)

Gość gość
Ok postaram się bo musze jechać do innego miasta pobliskiego ;) dziękuję jeszcze raz