Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres 2 dni ?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam okres 25.06 wczoraj 27.06 i małe plamienie w nocy nic do tej pory nic. Czy mam szanse na ciąże ? Czy mam robić test jutro czy poczekać ?

Gość asssserd
nie rozumiem dlaczego to ma świadczyć o ciąży? przeciez dostałaś okres. Ja wielokrotnie miałam okres 2-3 dniowy i w ciąży nie byłam. Miałam też np. 2 dni, potem plamienie potem nic jeden dzien i np. potem znowu przez Jak zaszłam w ciążę to nie mialam ani okresu ani nawet kropelki czegokolwiek przypominającego krew

Gość gość
No widzisz a ja miałam zawsze obfity regularny okres i 2 dni to dla mnie szok z czego wczoraj to już nic prawie nie było. Znam przypadek , że kobieta miała prawie całą ciąże okres wiesz ? a okres w 3 pierwszych miesiącach nie jest aż tak zaskakujący jak myślisz. Więc dlatego pytam czy jest szansa i kiedy lepiej zrobić test.

Gość gość
a i jeszcze ważna rzecz biorę bromergon i wiem że kiedy już zajdę to muszę przestać go brać wiec chyba czym predzej tym lepiej

Skoro jest mozliwosc ciazy i ta 2-dniowa miesiaczka Cie niepokoi,to zrob test. Czasem zdarza sie krwawienie na poczatku ciazy mylnie brane za miesiaczke. Ale to tez nie oznacza,ze Ty jestes w ciazy. Krotka miesiaczka mogla wystapic z roznych powodow.

Gość gość
Ja przy staraniach o dziecko często miałam nawet 1 dniowy okres.A zazwyczaj były długie i obfite.Nigdy ciąży nie było.Lekarz mi mówił,że takie okresy się zdarzają i to nic złego.Jeden jest taki a drugi może być całkiem inny. kresu w ciąży nie ma.Czasami zdarzają się krwawienia/plamienia ale to też nie jest nic dobrego i najlepiej w takiej sytuacji udać się jak najszybciej do lekarza. Więc jeżeli masz jakieś podejrzenia to zrób test.Przecież jesteś już po dniu spodziewanej @ więc wyjdzie poprawnie.

Gość gość
male sprostowanie:ta kobieta,ktora rzekomo znalas,to miala ew.plamienia cala ciaze,a nie okres.Okres jest niemozliwy,a niewiedza pozwala Ci myslec,ze to miesiaczka podczas ciazy.

Gość gość
pozatym plamienia czy krwawienia w ciązy to nie powód do radości tylko stres i konieczność luteiny lub podejrzenie pozamacicznej, więc te "które miały i urodziły zdrowe dzieci" tak to wiele legend krąży miały po prostu fuksa ze nie poroniły. w 90% prawidłowych ciąż nie ma żadnych okresów plamień ani krwanień jak zwał tak zwał