Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kings of leon

IRYTUJĄCA SĄSIADKA

Polecane posty

Gość kings of leon

Witajcie. Mam problem z sąsiadką z na przeciwka, zauważyłam, że chyba bardzo interesuje ją nasze życie. Nieprzychylne teksty rzucane z ich mieszkania, gdy siedzimy na balkonie typu Maluta, bo jestem w ciąży, mamy też psa, który często coś na tym balkonie brudzi, jak nie wysypie ziemi z kwiata, to kość poszatkuje, więc ostatnio postanowiłam odkurzyć ten balkon, a ona na fb zrobiła wpis, że ma swietną sasiadkę, która balkon odkurza i balustrady myje (za dużo sobie dodała) ona nie wie, że ja ją znam z widzenia, więc nie wie ze to przeczytałam, ma ktoś też taki problem ze wścibskimi sąsiadami? Dodam jeszcze, że raz z mężem wyszlismy na spacer, a ona z koleżanką siedziała na balkonie, i nagle słyszymy z góry tekst, o idą! Masakra jakaś, cały dzień rolety spuszczone, bo może jeszcze zaczną robić zdjęcia..

Gość głodomory z oczami
No fakt, może to być irytujące, ale nie przejmowałabym się tym, no co Ty? Zresztą - co chcesz zrobić?

Gość kings of leon
też się tym nie przejmuje, ale z czasem gdy już wiem, że nas podgląda, to zaczyna mnie to wkurzać, tym bardziej, że to jakaś gówniara :)

Gość gość
a ona ma męża? A może rzeczywiście jakos zachowujecie się męcząco? Moze jej na jeje balkon leci ta woda czy smieci ?

Gość kings of leon
ma chłopaka, ale ona mieszka na przeciwko, więc nic jej na balkon nie leci, poza tym ja nic sąsiadom na dół nie zrzucam :)

Ludzie już tacy są. Może się nudzi, albo jest z tych kobiet co to zazdroszczą każdemu...kto ma inne/lepsze życie od nich. A może Twój parter wpadł jej w oko....albo potrafi żyć tylko życiem innych...tacy też są, niestety.

Gość kings of leon
no też tak myślę, że chyba jej życie jest zbyt nudne... 22 lata, 4 letnie dziecko i kolejne w drodze.. dziwie się, że ma czas na takie rzeczy :)