Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inteligentna_ale_smutna

Mam IQ 148 ale to wcale nie jest fajnie

Polecane posty

Nikt jej nie ciśnie, tylko zaczęła od stwierdzenia, że onieśmiela facetów (jak masa innych "seksownych, inteligentnych kobiet"), a w praniu wyszło, że nawet nie bardzo umie poznawać ludzi.

Gość Monique8887
Ale Ty szukaj kogoś podobnego do siebie jak już pisałam bo z kimś towarzyskim nawet jak będzie inteligentny się raczej nie dogadasz. Będziecie chcieli różnie spedzać czas itd

Gość Monique8887
Miałam wielu partnerów z kazdego przekroju społecznego,wybrałam ślusarza i jestem szczęśliwa

gość - pamiętaj dopisywać do kogo kierujesz posty i precyzować o co ci chodzi ;)

Monique sorry,ale Twoje rady zostaw dla siebie i swojego ślusarza,ja wiem co robić i z kim

Gość Monique8887
spadaj podzywie :D akurat do ślusarzy nic nie mam ,ale mój facet tak sie złozyło ,ze jest po wyższych studiach .Dobra ja muszę leciec , powodzenia autorko:) a wszystko co ktos napisze od tej pory pod moim nickiem to oczywiscie bedzie podszyw :P

Faktycznie kobiety uwielbiają zmieniać innych :D nawet nie swoich facetów, ale obce osoby !

Trzymaj się Monique,będe myslała o Tobie

Ot i nastąpiło licytowanie kto ma ile IQ. Osobiście wolę wypić browara z tym co ma małe IQ niż z jakimś "parchem" co wielkie ale mniemanie jakoby się mu należała zaocznie aureola. Że nie jest fajnie??? Normalne!!! Świat się dzieli na ludzi głupich i mądrych, wywyższających się i normalnych. Ludzkość jest gatunkiem stadnym więc? Trzeba się w jakiś sposób do tego przystosować. Dała Ci Bozia wysokie IQ ale? Na rozumowanie kontaktów miedzy ludzkich to trzeba sobie zapracować a nie mieć muchy w nosie. Z takim podejściem do innych to? No przyjdzie na stare lata sobie nad łóżkiem samoobsługa pisać. No cóż z takim IQ opcje w/w nieograniczone!!!

Gość gość
a dla tych co mają normalny poziom IQ polecam www.elastyczna.pl

Gość Monique8887
Ja o Tobie też:-) mój facet zaczyna mnie nudzić

Wiesz,ze mnie mój też:-) dobrze,ze mamy Palikota i Anie Grodzką

Gość gość
jesteś brzydka pewnie

Gość Monique8887
Ostro grasz:-D

Jestem ostra:-) kręcisz mnie,wiesz.....

Gość Monique8887
To cudnie,czuje jakąś dziwną energię między nami

"Ludzkość jest gatunkiem stadnym więc? Trzeba się w jakiś sposób do tego przystosować. Dała Ci Bozia wysokie IQ ale? Na rozumowanie kontaktów miedzy ludzkich to trzeba sobie zapracować a nie mieć muchy w nosie." Jesteśmy gatunkiem stadnym, ale nie każdy uwielbia towarzystwo innych. Ja nie. Mam parę zaufanych koleżanek, fajnych kolegów. Za to nie lubię poznawać nowych ludzi, po prostu nie lubię i co? Kiedyś nawet lubiłam, ale im więcej poznawałam tym bardziej mi się odechciewało. To źle? Mam się zmienić specjalnie dla Ciebie? Nie karze się zmieniać ludziom są, jacy są. Także dziwi mnie, że zawsze ktoś ma jakieś uwagi do mnie bo jestem inna od większości kobiet. Całe życie ktoś miał coś do mnie, bez powodu, bo ja nikogo w żaden sposób nie obrażam.

Gość gość
mensa to jedna wielka ściema!

Mięso i Mózg "W zyciu nie spotkalem osoby, ktora mialaby ponizej przecietny iloraz inteligencji, wiec moze nie jest tak zle?" a skąd wiesz jakie IQ ma dana osoba z która rozmawiasz? no to bardzo ciekawe... poza tym możesz powiedzieć, że nie POZNAŁEŚ bo spotykasz codziennie setki ludzi (szczególnie jak jesteś z większego miasta). :D

Gość gosc 1222
a ja nie wiem jakie mam IQ ale chyba czasem wolalabym byc glupsza wtedy nie widzialabym glupoty innych ludzi...która mi straasznie dziala na nerwy pozdrawiam

Gość autorko na tym forum rzadko
kiedy ktoś ma IQ wyższe niż 90, także jedyne co potrafią to ci cisnąc.

Gość już te idiotki moorland
i monique poszły to temat upadł :D

Gość już te idiotki moorland
podobny problem był raz w doktorze Housie, facet był tak inteligentny że czuł że jego partnerka to krowa i brał jakieś leki, by być głupszym. także bycie inteligentnym to nie przelewki, szczególnie w Polsce gdzie jest pełno marginesu społecznego który zaraz ci cisnie że nie jesteś taka jak wszyscy.

Gość mienso i musk
jesteś żałosnym debilem, który zawsze pieprzy bzdury, ile w ogóle masz lat chłopie?

Gość autorko tu nikt nie ma
problemu takiego jak ty bo tu są same debilki, których największym problemem jest że mają 165 zamiast 167 :D

Gość czy wiecie że
kobiety mają ogólnie niższe IQ od męzczyzn?

Gość mienso i musk
nie gadam z 15 letnimi idiotami