Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wam się podoba ta sukienka słubna

Polecane posty

Gość gość

witam czy ta sukienka jest okropna? słyszałam że tak i teraz mam lekką załamkę. Slub za 20 dnii jak ja będe wyglądała. Mam 180 cm http://www.fasson.pl/1040/kolekcja-moonlight-2013 Ta niebieska ja będę miała taką białą Prosze o opinię

Gość gość
no to dobrze słyszałaś, jest okropna :O kup sobie byle jaką używaną za 300-400zł każda będzie lepsza od tej

Gość Lena848453
kobieto nie ma źle, jak będzie biała to ok, w końcu sukienka ma się Tobie podobać... a skoro ją wybrałaś...

Powiem tak - jest totalnie nie w moim stylu, bo jestem minimalistką. Ale to przede wszystkim Tobie ma się suknia podobać, więc nie wodzę problemu, że inni ją krytykują :) Poza tym wysoki wzrost może nieco zniwelować "bezowatość" dołu i całkiem fajnie wyglądać. Ale z dodatkami nie przesadzisz, prawda? :)

Gość hehehe :)
Bardzo ładna sukienka . Miesiąc temu byłam na weselu i panna młoda miała własnie taka niebieska :) Ja niebieskiego nie lubię ale ona wysoka i szczupła wyglądała w niej bardzo ładnie .

Gość gość
WOW! Zupełnie nie w moim stylu, ale ty będziesz wyglądała jak z bajki (królewna śnieżka albo roszpunka):) Jeżeli Tobie sie podoba, to najważniejsze, nie zwracaj uwagi na opinie innych.

Gość gość
fajna, mi sie podoba

Gość gość
śliczna jest ta sukienka

Gość gość
bardzo ładna, będziesz wyglądała jak królewna

Gość gość
ten drugi bukiet bedzie bardziej pasowal, suknia juz jest bardzo strojna wiec bukiet niech bedzie skromny nie wiszacy, niech nie zaslania ciebie i sukni. suknia piekna, poprostu ludzie maja rozne gusta

Gość gość
ta niebieska jest przepiękna !!! i jeszcze jedna biała poniżej z tym trenem z tyłu

Gość gość
nie gniewaj się ale sukienka nieciekawa, tandetny krój. Przy takim wzroście powinnaś wybrać coś klasycznego, źle będziesz wyglądała w takiej rozłożystej, będziesz "wielka". Ale twój wybór, nam nic do tego.

Gość gość
suknia piekna, na niskiej i grubej faktycznie masakra, ale jesli autorka ma 180 to bedie wygladac przecudnie! wyobrazalam sobie po wasszych opisach jakies wielkie dopinane kwiaty i kokardy, ale suknia ma malo dodatkow, ornamentow, tylko ten dol - jest naprawde ok. Ale na kafe dominuja fanki koszul nocnych a nie sukni na prawdziwy slub

Gość gość
bo wy lubicie teraz w halkach iść na ślub ślub to ślub, panna młoda ma wyglądać jak PM, a nie jakby z łóżka dopiero co wstała suknia jest piękna

Gość gość
klasykę nazywacie koszulami nocnymi, no cóż, za przeproszeniem gówno się znacie. Tak, macie rację, lepiej iść do ołtarza w tandetnej, oklepanej bezie, ledwo mieszcząc się w drzwiach, marudząc podczas tańca, że niewygodnie. Przeraża mnie bezguście panien młodych.

Gość gość
beza kojarzy mi sie z pufiastymi rekawkami, ja w tej sukni bezy nie widze, no chyba ze autorka jest gruba

Gość Liliana1982
Bardzo ładna sukienka . Widziałam taka na żywo niebieską na wysokiej i szczuplej pannie młodej wygląda bardzo ładnie.

Gość gość
suknia paskudna, mi ona przypomina bombke choinkową i pewnie faktycznie jak ktoś już wcześniej zauważył w drzwiach się nie zmieści:D kobiety z klasą wybierają piękne dopasowane suknie np. koronkowe lub eleganckie z tafty w literę A, a princesski są dla wiejskich dziewuch, które chcą raz w życiu zabłysnąć, a nie mają pojęcia jak to zrobić ;] ale jak ktoś nie widzi różnicy między piękną suknią (pewnei chodzi o styl empire) a halką to już lepiej niech wystąpi w tej swojej tandetnej bezie i jeszcze korone na glowe niech sobie włoży, w koncu cala wieś ją bedzie ogladac:D

Gość ewa.wa-wa
dla mnie liczą się tylko koronkowe, takie delikatne i zwiewne, ale oczywiście to jest właśnie piękne, że każdy wybiera inaczej. Pamiętajmy przy tym, że suknia jest dodatkiem do całej reszty i jedynym jej zadaniem jest podkreślić wdzięk kobiety, a nie przytłoczyć ją i zdominować. Wybierzmy subtelnie - tego wszystkim życzę;)