Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2013 Mam wielki problem z moimi włosami... Wszystko zaczęło się od mojej zachcianki (której teraz bardzo żałuję). Przez ok 7 lat farbowałam moje długie do pasa włosy na czarny kolor (naturalny mam bardzo kręcone i ciemny brąz). W grudniu zachciałam mieć piękne długie i rude włosy. Fryzjerka zapewniała że sama sobie ściągała kolor z czarnego na rudy i zapewniała mnie że ma takie profesjonalne kosmetyki że nie ma prawa się nic stać z moimi włosami... I ja głupia jej uwierzyłam... Nie dość że na głowie miałam czarne cętki to jeszcze spalone włosy do ramion (a były do pasa)!!! Obcięłam włosy ale nadal są bardzo suche, kr***e i łamliwe. Dodam że przez 7 lat używałam prostownicy i włosy były pięknie lśniące, końcówki podcinałam regularnie i naprawdę moje włosy były i wiglądały na bardzo zdrowe. Teraz nie mogę dobie wogóle dać z nimi rady. Może ktoś zna jakiś extra kosmetyk czy zabieg na odnowienie moich włosów i na ich pielęgnację domową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach