Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zawody sa najbardziej męskie?

Polecane posty

Gość gość
gość jak każda kobieta nie umiesz przyznać się do błędu i potwierdzić, że są kobiety materialistki tylko od razu facetów wyzywasz jak jakaś sfrustrowana rycząca 30" x hahaha prawiczkiem zasmierdzialo strzepales juz porannego konia? to w*********j do kosciolka pomodlic sie :D

Gość gość
archeolog to zawod a pyskowka z tarzanem to zwykly bezmozg ktory tupie nozkami

Gość gość
już nie macie argumentów bo widzę zaczyna się wyzywanie od prawiczków :P Taka z wami rozmowa. Gorzej niż z dziećmi! Jak nie można porozmawiać normalnie to zaczynacie wyzywać od najgorszych.

Gość gość
stul pyska dziubus:D

no skoro one nie mają argumentów to wy pokażcie że je macie poza wyzywaniem drugiej strony. Cara napisała posta a zamiast jej odpowiedzieć normalnie to ją nazwał ktoś "szmatą" no sory. Musicie być bardziej konsekwentni, a nie przystawać na grak argumentów

Gość gość
a niechtam sie nakrecaja. potupia nozkami i przestana. wracajac do tematu profesor tez sie nada? wykladowca wyzszej uczelni. nie to zebym kobiet w tym zawodzie nie widzial po prostu bardziej na szkoly srednie mi pasuja

Gość gość
czytasz posty na forum, na którym każdy jest anonimowy jest nick domyślny używany przez wszystkich i na takiej podstawie budujesz swoje przekonanie o pewnej grupie ludzi? no brano . na takich się kreujemy? to zaraz napisze pod kobiecym nickiem, że jem kupę i wtedy też ktoś napisze, że na takie się kreujecie.

Gość gość
bfdbhdfd hahahahha ty dziubus nie strzepales konia ty masz wiekszy problem,tobie hooj nie staje impotent?:D

obiektywnie patrząc ludzie którzy piszą pod takimi nickami kreują taki wizerunek prawików z tym chyba sie zgodzisz? Nic dziwnego wiec, że potem takie posty piszą też nie wiadomo do końća kto. I nie zapominajmy że to jest głupi internet a nie życie

Gość gość
dokładnie lars a ona myśli, że jak ktoś z takim nickiem " gość" napisze, " jestem prawikiem i waliłem bla bla bla " to to jest prawda :P aż wstyd za takich ludzi A ty "gość" daj sobie spokój żałosna kobieto!

nie zapominajmy o tym że wypowiedzi niby kobiet też mogą być preparowane przez facetów. Może nawet jest czasem tak, że jedna osoba pisze sama ze sobą :D róznie to może być

Gość gość
blablak bleblak buuuuu :D

A mi się wydaje, że najbardziej męskim zawodem jest "eksterminator". Taki, enkawudzista albo SS-mann na przykład.

Gość gość
Ja myślę, że wychowawca grupy przedszkolnej. Tyle się mówi " bądź mężczyzną i weź odpowiedzialność za dziecko " i ilu facetów daje nogę a taki co pracuje z dziećmi to dopiero ma jaja.

Gość gość
weź czlowieku pomyśl zanim coś napiszesz 💤

Gość gość
o co Ci chodzi?

Gość gość
o to mi chodzi, że to co piszesz było w kontekscie swojego dziecka

Gość gość
Najbardziej męski zawód-PRAWICZEK :D

Gość gość
ich nie trzeba wywolywac ta "sfora" jest zawsze i wszedzie na forum:D

Gość gość
A ja mam piecdziesiatke na karku. Wygladam jak robol. Dymam bez viagry i trzepie sobie pare razy w tygodniu. Czy to tez jest meskie? Aha i jeszcze w biurze pracuje.

Gość gość
no w kontekście do swojego dziecka ale co to za różnica swoje czy nie? Tak czy siak bierzesz odpowiedzialność za drugą osobę (dziecko) a pracując w takim zawodzie bierzesz odpowiedzialność za więcej dzieci. Odpowiedzialność, dojrzałość, kreatywność, zaradność wg mnie to prawdziwie męskie cechy i taki zawód wg mnie jest męski ale często niedoceniany przez stereotyp maczo-wojownika bez litości.

Gość wavy hair
podniecajacy koles z ciebie, gosciu z piecdziesiatka na karku:)

@Lars: tak, na Baltyku tez sie liczy:) Wow, niezly aparat z Ciebie Lars jak pracowales na platformie.

Gość gość
zawod - lekarz

Gość nocne dylematy
bezrobotny :D