Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robicie z tymi cholernymi śmieciami ? Zabrali mi kosz na smieci

Polecane posty

Gość gość

Spod domu bo w środy u nas Smieci wywozili. Teraz nie wiem gdzie mam wyrzucać , jak mam segregowac co zgodni cholernie ta ustawa!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak mam segregowac co za gowniana ustawa miało byc! Doradzcie . Dobra płaski , szło papiery jresztki jedzenia do kompostownika a co z reszta Smieci?????

Gość gość
Musisz kupić sobie pojemniki, bo niektóre gminy zabierają je. Mi dostarczyli takie cienkie woreczki, aż 4 . Muszę skorygować tą deklarację, bo nie będę za parę złotych myła im butelek i pojemników z plastiku.

Gość gość
PLASTIK SZKO PAPIERY mialo byc pieprzony ipad

Gość gość
Czyli co zrobisz ? Zrezygnujesz z segregacji? Ja chyba tak zrobię bo to jest po prostu chora ustawa

Gość gość
dopiero od 1 lipca to dziwne, ze juz nie macien8rmalnego smietnika, cwaniaki

Gość gość
Ja zamierzam zrezygnować z segregacji, dlatego chcę zrobić korektę

Gość gość
Firma wywozila smieci co środę następna środa po 1 lipca pewnie dlatego w środę zabrali a ja mam już pełny kosz Smieci z którymi nie wiem co zrobic mimo ze zawsze dbałam o ekologię ( kompostownik itd) . Zginiemy w śmieciach zobaczycie

Gość gość
no to n7esprawiedliwe, bo jak juz wymyslaja takie cos, to powinni umozliwiac ost normalny wywoz smieci do konca czerwca, wspolczuje

Gość gość
ja mieszkam w bloku i do tej pory dostalismy jedynie jakąś ulotkę informacyjną co gdzie wyrzucac i tyle w tym temacie , bylam w spóldzielni się dowiedziec to mi powiedzieli że oni sami jeszcze nic nie wiedzą więc dalej wyrzucamy jak do tej pory na szczęście

Gość gość
Dlatego u mnie obudowaniem śmietnika zajmowali się profesjonaliści (olto.net.pl). Śmietnik wygląda estetycznie i pasuje do otoczenia.

Gość gość
Pomysl o podpisaniu umowy z http://jumar.info.pl/ - to jest firma bardzo dobra i garnieta. naprawde moge polecic.

Gość gość
Jak już ktoś wspominał. Najlepiej zainwestować w pojemniki na śmieci. Skontaktuj się z firmą www.phu-impex.pl Zajmują się sprzedażą używanych pojemników na śmieci. Zaoszczędzisz sporo pieniędzy kupując używane pojemniki na śmieci.